Aysza ツ 958 Opublikowano 29 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2023 Cześć! W dzisiejszej odsłonie mamy przyjemność gościć @ Bartas061 czyli admina serwera dd2, zapraszam do czytania! Imię: Bartosz Nick: Bartas061 Wiek: 27 lat Wzrost: 184 Kolor oczu: Piwne Kolor włosów: Ciemny blond Województwo: Wielkopolskie Szkoła: Była mi nie po drodze, więc nie skończyłem jakieś dobrej Kierunek/Rozszerzenia: Żaden , szybko zacząłem pracować, kiepsko finansowo było w domu. Zainteresowania: Piłka Nożna, Piłka Ręczna, Siatkówka, Gry Wymień 3 swoje pozytywne cechy: Gościnność, wierność, ciekawość. Wymień 3 swoje negatywne cechy: Leniwy czasami, chamski momentami. ULUBIEŃCE Ulubiony kolor: Niebieski Ulubiony zapach: Pomidorów takich na krzaku, które rosną w szklarni ;p, benzyny, kiedyś to się aż za mocno się sztachnąłem Ulubione perfumy: Tommy aktualnie Ulubione kwiaty: Bratki, Tulipany, Róże, Lawenda. Ulubiona piosenka: Paluch „ Nadciśnienie ” , „ Droga do raju ” i Tabasko „Wychowani w Polsce” Ulubione danie: Żurek, fasolka po bretońsku, ogórkowa i rosół na kaca Ulubiony alkohol: Piwo, bo za wódką i wisky to nie przepadam, ale wódkę to lubię pić zimną na powietrzu, bo wolniej klepie Ulubiona marka samochodów: Nie mam, ale kiedyś to było Audi , a teraz to nie mam wgl ulubionej marki. Ulubiony kraj: Polska wiadomo SZCZĘŚLIWA TRZYNASTKA 1. Czego nigdy nie wybaczyłabyś ukochanej osobie? Zdradny to w 100%, załamałbym się. 2. Jaki film ostatnio oglądałeś? Czarnobyl ( 2019 ) fajny, mi się podobał 3. Która kuchnia świata jest Twoją ulubioną? Meksykańska no i Polska 4. Na co wydajesz najwięcej pieniędzy? Hazard *ebany STS rzadko wychodzę na +, ale 900+ zł za 5zł weszło 5. Jaka była najbardziej bezsensowna rzecz, którą kupiłeś? Dwie pary takich samych spodni w których już nie chodzę 6. Co pomaga ci się zrelaksować? Słuchanie Muzyki. 7. Masz jakieś fobie jeśli tak, to jakie? Lęk wysokości, po drzewach wchodziłem i po dachach skakałem, ale nie wychyle się nad przepaścią i np. przez balkon na wysokim piętrze. 8. Opisz jak wyglądałaby idealna randka według ciebie? Kino, Jedzonko i potem spacerek z piwkiem 9. Jaki masz staż gry w cska? 10 lat będzie z przerwami 10. Cs 1.6 vs CS:GO: Teraz to Cs 1.6, ale jakiś czas temu bym powiedział, że CS:GO 11. Jaki jest Twój ulubiony cytat? Szczęśliwi czasu nie liczą. 12. Masz obsesje na jakimś punkcie? Nad Grami 13. Co sprawia ci przykrość? Siedzenie przed komputerem i jazda na rowerze. Z kim z forum...? Z kim poszedłbyś na piwo? W sumie to z wami wszystkimi Zaprosiłbyś na randkę? Nie wiem za słabo się znamy Wybrał się na zakupy? Z kimś z czatu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 958 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi