Skocz do zawartości

Zablokowane [Odwołanie] xxkarlos

xxkarlos1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick: xxkarlos
STEAMID:   ' STEAM_0 : 0 : 494845581 '

Serwer: *KLASYK* ONLY DD2
Data zdarzenia: 28.03.2023 około 13
Link do bana: nie mam

Opis sytuacji: Dostałem bana na 24h za 'dokupywanie granatów'. Sprawdzałem w regulaminie, nie jest to zakazane. Ban od expsdem czy jakoś tak, a bardziej wydaje mi się dostałem bana bo mu rzuciłem smokea jak chciał sobie postrzelać z ct z awp... Smokiem mu zasłoniłem bramę... Dla mnie wiocha z jego strony, no ale cóż... Bywa. A jeśli nie można dokupywać broni przez czas 'buy time', to coś z tym zróbcie.. Dla mnie ban za darmo. Proszę o unban to sobie dziś jeszcze postrzelam.

[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Pozostalo ci 21 godzin , 12 minut i 38 sekund bana. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : xxkarlos 
[AMXBans] Powod : ' dokupowanie granatoe ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.psychasiada.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 494845581 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' 193.192.179.62 ' 

• AntyCheat CS 1.6

@ expsdem  wyjaśnij to 1.15. Zakaz dokupowania granatów. [ Kick / Ban 5 min - 30 min ]

Czemu tak długi ban ? 

syg.gif.0286a34dbada835b40a6249eafed33b0.gif

na 1 dzień , bo jeszcze coś tam marudził na voice, jak mu powiedziałem o granatach. I dlaczego wchodzisz na serwer na aktywnym banie szanowny panie :> ?

Edytowane przez expsdem
  • +1 1

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.psychasiada.pl
[AMXBans] Powod: 'AB'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1017182705'
[AMXBans] Twoje IP: '193.192.179.62'
[CSXGuard] MOTD:

dobra kurw co to jest jakis AB i dlaczego dostałem znowu bana ludzie?! teraz dostałem bana grając w ns ale macie demo i wszystko więc nie rozumiem... 

prosiłbym o demo screeny itd... ktoś mnie nie lubi niech powie... a szkoda bo fajny serwer, zaglądne jutro na forum, nie to nie, dziś ban na steam i ns także no...

21 minut temu, expsdem napisał:

na 1 dzień , bo jeszcze coś tam marudził na voice, jak mu powiedziałem o granatach. I dlaczego wchodzisz na serwer na aktywnym banie szanowny panie :> ?

coś tam marudził? masz hltv to sobie zobacz ;) 

Przez   Itachi Uchiha,

Dostałeś bana za granaty i wszedłeś na serwer mając aktywnego bana ( AB= Aktywny Ban) normalna kolej rzeczy ze dostałeś teraz drugiego z powodem AB

nie pamiętam dokładnie co mówileś, a nie chce kłamać, ale pamiętam że powiedziałem Ci o banie, to odpowiedziałeś mi "to dawaj kurwa " i się śmiałeś :>

• Lubie to ! 1
  • Rzyganko 1

3 minuty temu, expsdem napisał:

nie pamiętam dokładnie co mówileś, a nie chce kłamać, ale pamiętam że powiedziałem Ci o banie, to odpowiedziałeś mi "to dawaj kurwa " i się śmiałeś :>

powiedziałem co piszesz ale bez kurwa xd ale teraz dostałem jakiegoś ab-zajebisty powód, może ja nie w temacie, ale podkreślam grałem na ns i beż zadnych odpadłow xd

Teraz, xxkarlos1 napisał:

powiedziałem co piszesz ale bez kurwa xd ale teraz dostałem jakiegoś ab-zajebisty powód, może ja nie w temacie, ale podkreślam grałem na ns i beż zadnych odpadłow xd

więc niech ktoś da znać co to znaczy ab i jakieś demo czy screeny

chętnie przesle

Dodałem Ci notke na temat AB wyzej,sprawdz dokładnie.

645e615f7c006af50d19e5d6-1.png.0dbf527742aa53a477674473dd21f9bd.png

oki widzę, ale 24h nie potrzebne a myslalem ze dostałem bana za odpał, także do jutra lub do mojego następnego urlopu, pozdrawiam!;)

Przez   Itachi Uchiha,

Nadal nie rozumiesz pewnej rzeczy,zostałeś zbanowany permanentnie bo grałeś na aktywnym banie 24h za "dokupowanie granatów" , łatwiej nie da sie tego wytłumaczyć. Według mnie temat do zamkniecia bez UB ale zostawiam otwarty wątek moze moi koledzy z AC bedą bardziej wyrozumiali.

Sorry że się wypowiem w tym temacie bo nie mogę, ale raczej to istotne. EXP lubi kogoś udupić bo widziałem jak się na serwerze odnosi do ludzi czy mnie samego, nie dość że dał bana niezgodnego z taryfikatorem to gość dostał pierwszego na STEAMID na steamowej wersji, później na non-steamie za AB, bądź co bądź mógł nie wiedzieć, ale nie trzeba nawet resetować routera żeby wejść na nsie po banie na steam, po prostu ziomek nie ogarnął tematu że tego bana dalej ma XD nie jego wina że admin wywala bana na steamid nie na IP, to by do takiej sytuacji nie doszło. Mało tego akukuu zamiast skrócić bana od razu do 30 minut to czeka na wyjaśnienia od tego pseudo admina, jeśli ma jakiś problem mógł złożyć skargę o bana dniowego zamiast  w powodzie o dokupowanie granatów walić 1 day.

Zwróćcie uwagę na to, że steam > ns można legitnie wbić bez zmiany IP, admina wyjebcie a nie ludzi karacie permem za niewiedze XD 

Przez  Monster,

Jeżeli raz zbanowane gracz wejdzie porad kolejny zostaje zbanowane permanentnie? Logiczne i proste? Cs nie jest od wczoraj ani od dzisiaj lecz od długich lat.. wiec nie rozumiem twojego marnego tłumaczenia (nie wiedział ze nie można).

• kekw 1

4 minuty temu, chedy przes sciany napisał:

Sorry że się wypowiem w tym temacie bo nie mogę, ale raczej to istotne. EXP lubi kogoś udupić bo widziałem jak się na serwerze odnosi do ludzi czy mnie samego, nie dość że dał bana niezgodnego z taryfikatorem to gość dostał pierwszego na STEAMID na steamowej wersji, później na non-steamie za AB, bądź co bądź mógł nie wiedzieć, ale nie trzeba nawet resetować routera żeby wejść na nsie po banie na steam, po prostu ziomek nie ogarnął tematu że tego bana dalej ma XD nie jego wina że admin wywala bana na steamid nie na IP, to by do takiej sytuacji nie doszło. Mało tego akukuu zamiast skrócić bana od razu do 30 minut to czeka na wyjaśnienia od tego pseudo admina, jeśli ma jakiś problem mógł złożyć skargę o bana dniowego zamiast  w powodzie o dokupowanie granatów walić 1 day.

Zwróćcie uwagę na to, że steam > ns można legitnie wbić bez zmiany IP, admina wyjebcie a nie ludzi karacie permem za niewiedze XD 

kim Ty jesteś człowieku żeby się udzielać ?a dwa nie udupiam nikogo, i możesz popytać ludzi no problemo amigo :>

7 minut temu, chedy przes sciany napisał:

Bana dostał ode mnie za AB, bądź co bądź, ale sam sie do tego przyznał, można obejrzeć demko i to sprawdzić, godzinę mniej więcej tez pamiętam. Czy na steamid czy na nsie w tym momencie wydaje się, że nie ma znaczenia, skoro dostała bana ta sama osoba,tak tylko chciałam dodać. Zostawiam to kolegom z AC. :) 

•  Monster zablokował(a) ten temat
  • Opiekun AntyCheat CS 1.6

Zakaz wejścia na aktywnym banie. Close. Brak UB

• +1 1

• Opiekun AntyCheat CS 1.6

KqlkBTM.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie