xxkarlos1 0 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Nick: xxkarlos STEAMID: ' STEAM_0 : 0 : 494845581 ' Serwer: *KLASYK* ONLY DD2 Data zdarzenia: 28.03.2023 około 13 Link do bana: nie mam Opis sytuacji: Dostałem bana na 24h za 'dokupywanie granatów'. Sprawdzałem w regulaminie, nie jest to zakazane. Ban od expsdem czy jakoś tak, a bardziej wydaje mi się dostałem bana bo mu rzuciłem smokea jak chciał sobie postrzelać z ct z awp... Smokiem mu zasłoniłem bramę... Dla mnie wiocha z jego strony, no ale cóż... Bywa. A jeśli nie można dokupywać broni przez czas 'buy time', to coś z tym zróbcie.. Dla mnie ban za darmo. Proszę o unban to sobie dziś jeszcze postrzelam. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 21 godzin , 12 minut i 38 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : xxkarlos [AMXBans] Powod : ' dokupowanie granatoe ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.psychasiada.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 494845581 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 193.192.179.62 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Akukuuu 129 Opublikowano 28 Marca AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Marca @ expsdem wyjaśnij to 1.15. Zakaz dokupowania granatów. [ Kick / Ban 5 min - 30 min ] Czemu tak długi ban ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expsdem 22 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca (edytowane) na 1 dzień , bo jeszcze coś tam marudził na voice, jak mu powiedziałem o granatach. I dlaczego wchodzisz na serwer na aktywnym banie szanowny panie :> ? Edytowane 28 Marca przez expsdem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxkarlos1 0 Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.psychasiada.pl [AMXBans] Powod: 'AB' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1017182705' [AMXBans] Twoje IP: '193.192.179.62' [AMXBans] =============================================== [CSXGuard] MOTD: dobra kurw co to jest jakis AB i dlaczego dostałem znowu bana ludzie?! teraz dostałem bana grając w ns ale macie demo i wszystko więc nie rozumiem... prosiłbym o demo screeny itd... ktoś mnie nie lubi niech powie... a szkoda bo fajny serwer, zaglądne jutro na forum, nie to nie, dziś ban na steam i ns także no... 21 minut temu, expsdem napisał: na 1 dzień , bo jeszcze coś tam marudził na voice, jak mu powiedziałem o granatach. I dlaczego wchodzisz na serwer na aktywnym banie szanowny panie :> ? coś tam marudził? masz hltv to sobie zobacz Przez Itachi Uchiha, 28 Marca Dostałeś bana za granaty i wszedłeś na serwer mając aktywnego bana ( AB= Aktywny Ban) normalna kolej rzeczy ze dostałeś teraz drugiego z powodem AB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expsdem 22 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca nie pamiętam dokładnie co mówileś, a nie chce kłamać, ale pamiętam że powiedziałem Ci o banie, to odpowiedziałeś mi "to dawaj kurwa " i się śmiałeś :> 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxkarlos1 0 Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 3 minuty temu, expsdem napisał: nie pamiętam dokładnie co mówileś, a nie chce kłamać, ale pamiętam że powiedziałem Ci o banie, to odpowiedziałeś mi "to dawaj kurwa " i się śmiałeś :> powiedziałem co piszesz ale bez kurwa xd ale teraz dostałem jakiegoś ab-zajebisty powód, może ja nie w temacie, ale podkreślam grałem na ns i beż zadnych odpadłow xd Teraz, xxkarlos1 napisał: powiedziałem co piszesz ale bez kurwa xd ale teraz dostałem jakiegoś ab-zajebisty powód, może ja nie w temacie, ale podkreślam grałem na ns i beż zadnych odpadłow xd więc niech ktoś da znać co to znaczy ab i jakieś demo czy screeny chętnie przesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Dodałem Ci notke na temat AB wyzej,sprawdz dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxkarlos1 0 Opublikowano 28 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca oki widzę, ale 24h nie potrzebne a myslalem ze dostałem bana za odpał, także do jutra lub do mojego następnego urlopu, pozdrawiam!;) Przez Itachi Uchiha, 28 Marca Nadal nie rozumiesz pewnej rzeczy,zostałeś zbanowany permanentnie bo grałeś na aktywnym banie 24h za "dokupowanie granatów" , łatwiej nie da sie tego wytłumaczyć. Według mnie temat do zamkniecia bez UB ale zostawiam otwarty wątek moze moi koledzy z AC bedą bardziej wyrozumiali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chedy przes sciany 1 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Sorry że się wypowiem w tym temacie bo nie mogę, ale raczej to istotne. EXP lubi kogoś udupić bo widziałem jak się na serwerze odnosi do ludzi czy mnie samego, nie dość że dał bana niezgodnego z taryfikatorem to gość dostał pierwszego na STEAMID na steamowej wersji, później na non-steamie za AB, bądź co bądź mógł nie wiedzieć, ale nie trzeba nawet resetować routera żeby wejść na nsie po banie na steam, po prostu ziomek nie ogarnął tematu że tego bana dalej ma XD nie jego wina że admin wywala bana na steamid nie na IP, to by do takiej sytuacji nie doszło. Mało tego akukuu zamiast skrócić bana od razu do 30 minut to czeka na wyjaśnienia od tego pseudo admina, jeśli ma jakiś problem mógł złożyć skargę o bana dniowego zamiast w powodzie o dokupowanie granatów walić 1 day. Zwróćcie uwagę na to, że steam > ns można legitnie wbić bez zmiany IP, admina wyjebcie a nie ludzi karacie permem za niewiedze XD Przez Monster, 29 Marca Jeżeli raz zbanowane gracz wejdzie porad kolejny zostaje zbanowane permanentnie? Logiczne i proste? Cs nie jest od wczoraj ani od dzisiaj lecz od długich lat.. wiec nie rozumiem twojego marnego tłumaczenia (nie wiedział ze nie można). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expsdem 22 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 4 minuty temu, chedy przes sciany napisał: Sorry że się wypowiem w tym temacie bo nie mogę, ale raczej to istotne. EXP lubi kogoś udupić bo widziałem jak się na serwerze odnosi do ludzi czy mnie samego, nie dość że dał bana niezgodnego z taryfikatorem to gość dostał pierwszego na STEAMID na steamowej wersji, później na non-steamie za AB, bądź co bądź mógł nie wiedzieć, ale nie trzeba nawet resetować routera żeby wejść na nsie po banie na steam, po prostu ziomek nie ogarnął tematu że tego bana dalej ma XD nie jego wina że admin wywala bana na steamid nie na IP, to by do takiej sytuacji nie doszło. Mało tego akukuu zamiast skrócić bana od razu do 30 minut to czeka na wyjaśnienia od tego pseudo admina, jeśli ma jakiś problem mógł złożyć skargę o bana dniowego zamiast w powodzie o dokupowanie granatów walić 1 day. Zwróćcie uwagę na to, że steam > ns można legitnie wbić bez zmiany IP, admina wyjebcie a nie ludzi karacie permem za niewiedze XD kim Ty jesteś człowieku żeby się udzielać ?a dwa nie udupiam nikogo, i możesz popytać ludzi no problemo amigo :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oNe`Karolina 9 Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca 7 minut temu, chedy przes sciany napisał: Sorry że się wypowiem w tym temacie bo nie mogę, ale raczej to istotne. EXP lubi kogoś udupić bo widziałem jak się na serwerze odnosi do ludzi czy mnie samego, nie dość że dał bana niezgodnego z taryfikatorem to gość dostał pierwszego na STEAMID na steamowej wersji, później na non-steamie za AB, bądź co bądź mógł nie wiedzieć, ale nie trzeba nawet resetować routera żeby wejść na nsie po banie na steam, po prostu ziomek nie ogarnął tematu że tego bana dalej ma XD nie jego wina że admin wywala bana na steamid nie na IP, to by do takiej sytuacji nie doszło. Mało tego akukuu zamiast skrócić bana od razu do 30 minut to czeka na wyjaśnienia od tego pseudo admina, jeśli ma jakiś problem mógł złożyć skargę o bana dniowego zamiast w powodzie o dokupowanie granatów walić 1 day. Zwróćcie uwagę na to, że steam > ns można legitnie wbić bez zmiany IP, admina wyjebcie a nie ludzi karacie permem za niewiedze XD Bana dostał ode mnie za AB, bądź co bądź, ale sam sie do tego przyznał, można obejrzeć demko i to sprawdzić, godzinę mniej więcej tez pamiętam. Czy na steamid czy na nsie w tym momencie wydaje się, że nie ma znaczenia, skoro dostała bana ta sama osoba,tak tylko chciałam dodać. Zostawiam to kolegom z AC. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 388 Opublikowano 29 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 29 Marca Zamykam do wyjaśnienia bo się robi bałagan.. @ Opiekun AntyCheat CS 1.6 @ AntyCheat CS 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 29 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 29 Marca Zakaz wejścia na aktywnym banie. Close. Brak UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 29 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 29 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi