Moderator pierwiastek z trzech 78 Opublikowano 27 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 27 Marca Do następnego Q&A nominuje @ Akukuuu @ RIDE! [Q] Jakie masz zalety? [A] Dokładność, jak coś robię musi być dokładnie od a do z [Q] Jaka jest Twoja największa wada? [A] Szczerość chyba, aż do bólu czasem [Q] Czy potrafisz opisać siebie 3 słowami? [A] Uparta, punktualna, miła (XD) [Q] Czy masz jakiś sekret, który skrywasz przed wszystkimi? [A] Wiadomo jak każdy mam jakieś swoje sekrety, które nie ujrzą światła dziennego [Q] Gdybyś mogła cofać się w czasie, to co byś poradziła młodszej wersji siebie? [A] Powiedziałabym sobie, że miłość w życiu to nie wszystko. [Q] Czy żałujesz czegoś w swoim życiu? [A] Niczego nie żałuję, porażki kształtują człowieka. [Q] Gdybyś wygrała milion złotych, to byś zrobiła z tymi pieniędzmi? [A] Gdybym wygrała to poleciałabym zwiedzić jakieś ciepłe kraje. [Q] Czy jest coś, czego chciałabyś spróbować, ale się boisz? [A] Chciałabym spróbować jeszcze raz sushi ale boje się, że znów mi nie będzie smakowało i struję się :< [Q] Lepiej poznać prawdę i cierpieć czy żyć w niewiedzy i być szczęśliwą? [A] Poznać prawdę i cierpieć [Q] Masz jakiegoś idola? [A] Nie mam [Q] Jaką sławną osobę chciałabyś poznać? [A] Żadnej. [Q] Zjadłabyś ślimaka, żabie udka albo ośmiornicę? [A] A w życiu, obrzydlistwo [Q] Co najczęściej robisz w wolnym czasie? [A] Zależy, gram w gry albo pomagam rodzicom [Q] Jakie masz zainteresowania? [A] Ciężko powiedzieć, interesuje mnie wszystko i nic XD [Q] Chodziłaś kiedyś na zajęcia dodatkowe? [A] W podstawówce na dodatkowyh WF a w gimnazjum na dodatkową matematykę bo ją uwielbiałam. [Q] Lubisz sport? [A] Nie, jestem leniwą kluchą. [Q] Wolisz aktywny czy bierny wypoczynek? [A] To zależy ale bardziej aktywnie bo lubię sobię gdzieś pojechać i coś zwiedzić. [Q] Jaki jest Twój ulubiony film lub serial? [A] Ostatnio obejrzałam Chwałę i jak na razie to moje top 1 seriali. [Q] Wolisz chodzić do kina czy oglądać filmy w domu? [A] Wolę oglądać filmy w domu. [Q] Kim jako dziecko chciałaś zostać w przyszłości? [A] Zawsze sądziłam, że zostanę fryzjerką. [Q] Miałaś kiedyś pasję, z której z czasem zrezygnowałaś? Jeśli tak, to co to było? [A] Przez jakiś czas zajmowałam się wizażem, nawet wiązałam z tym jakieś większe plany ale wyszło jak wyszło. [Q] Czego najbardziej nie lubisz robić? [A] Sprzątać [Q] Jakie są Twoje ulubione gry? [A] Ligunia [Q] Myślałaś kiedyś o tym, aby zarabiać na swojej pasji? [A] Tak [Q] Jesteś bardziej podobna do mamy czy taty? [A] Ciężko powiedziec, raczej "mieszana" [Q] . Chciałabyś mieć więcej rodzeństwa? [A] Nie [Q] Znasz historię Twoich przodków? [A] Nie znam [Q] . Masz krewnych w innych częściach kraju albo świata? [A] Tak [Q] . Kto w Twojej rodzinie jest czarną owcą? [A] Proste, że ja [Q] Organizujecie czasami zjazdy rodzinne? [A] W każde święta [Q] Masz rodzeństwo? [A] Mam, dwójkę braci i siostrę. [Q] Czy ktoś z Twojej rodziny jest sławny lub występował w telewizji? [A] Nie [Q] Z kim z rodziny najlepiej się dogadujesz? [A] Z babuszką [Q] Gdzie najczęściej jeździcie całą rodziną? [A] Do ciotki walić dynx [Q] Poszłabyś na randkę w ciemno? [A] Byłam raz, więcej nie poszłabym [Q] Jaki najmilszy komplement usłyszałaś na swój temat? [A] O boże, nie pamiętam. [Q] Czego nie zniosłabyś u chłopaka? [A] Kłamstw. [Q] Mogłabyś być z kimś, kto ma inne poglądy polityczne lub jest innego wyznania? [A] Tak, nie każdy musi mieć takie samo zdanie jak ja czy wyznanie, jeśli dogadywalibyśmy się to czemu nie [Q] Całowałaś się już kiedyś? [A] Nie czekam do ślubu, podobno od całowania zachodzi się w ciążę. [Q] . Ilu miałaś chłopaków? [A] Licząc, znajomość +rok to dwóch. [Q] Jakie cechy wyglądu powinien mieć Twój wymarzony chłopak? [A] Oby miał powyżej 180cm wzrostu, jestem wysoką babką i z niskim wyglądam jak z młodszym bratem xD [Q] Jakie cechy charakteru musi mieć Twój wymarzony chłopak? [A] Na pewno powinien być szczery i szanować drugą osobę. [Q] Przeszkadzałoby Ci, gdyby chłopak był od Ciebie niższy? [A] W stopie przyjacielskiej nie, w związku czułabym się niekomfortowo. [Q] Mogłabyś być w związku z dziewczyną? [A] Nie. [Q] Gdyby znajomi lub rodzina nie akceptowali Twojego chłopaka, to co byś zrobiła? [A] Nic nie zrobiłabym, to ja z nim będę żyła a nie oni. [Q] Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? [A] Nie [Q] Uważasz, że można zakochać się w kimś poznanym przez Internet? [A] Można się zauroczyć tym jak ktoś kreuje się w internecie, zazwyczaj na żywo wychodzi co innego. [Q] W jakim wieku chciałbyś założyć rodzinę? [A] Myślę, że trzeba się wyszaleć więc koło 30 jak już. [Q] Co myślisz o związkach na odległość? [A] Ciężkie brzemie, odległość i tęsknota robi swoje na dłuższą metę myślę, że nie jest to dobre. [Q] Umiałabyś wybaczyć zdradę? [A] Nie. @ SK atusiek [Q] - Twoje ulubione danie? [A] Zupa kurkowa, mniam [Q] - Ile masz lat? [A] 23 będzie w sierpniu [Q] - Najlepsza i najgorsza osoba z administracji tego forum? [A] Najgorszą jest Cwaniak, nic nie robi kadłubek a najlepszą proste, że archonek w pytke head admin [Q] - Z kim najprzyjemniej spędza ci się czas z tego forum? [A] Nie znam jeszcze zbyt wielu osób tutaj, ale ekipka od grania w ligunie jest koxem [Q] - Kto jest najlepszym supportem? (Autor tego pytania?) [A] Sam sobie odpowiedziałeś na to pytanie, huehuehue [Q] - Jaka postacia gra ci się najlepiej w lolu? [A] Neeko [Q] - Co sądzisz o pedofilach? [A] Najgorszy sort ludzi, w sumie to nawet nie ludzie to podludzie. [Q] - Co sądzisz o waniszu i jego toksycznośći? [A] Biedny, oreagowywuje dzieciństwo [Q] - Jakie rady masz dla Wanisza żeby nie mówil pod wodą? [A] Myślę, że najlepiej byłoby, żeby wyszedł z wanny. [Q] - Co byś zmieniła w atmosferze panującej na teamspeak'u? [A] STOP WYZYWANIU SIĘ XD [Q] - Czy wanuszowi potrzebny jest psycholog lub inny specjalista? [A] Jeszcze jak, proponowałam mu już, że podrzucę go do Choroszczy [Q] - W ilu związkach byłaś? [A] Licząc, znajomość +rok to dwóch. [Q] - Czym zajmujesz się na codzień? [A] Pracuję jak każdy cywilizowany polak. @ Olaf Scholz [Q]Wolisz imprezować w plenerze? Czy w klubie? [A] Zdecydowanie plener, ogniska są giga czadem [Q]Pepsi? Czy Cola? [A] Kokakol [Q]Z Kim masz najlepszy kontakt na Psychasiada? [A] Z marti, martin i ja to psiapsi [Q]Jesteś ufna w stosunku do ludzi? [A] Nie [Q]Idealna Randka? [A] Nie lubię jakiś romantiko randewu, myślę, że jakby mnie zabrał na jakieś dobre jedzonko to byloby super [Q] Ulubiony alkohol? [A] W sumkie to nie piję od dłuższego czasu, ale jak już to jager [Q]Jakie jest Twoje ulubione miasto w Polsce? [A] Jak na razie Kraków mnie zauroczył, jeszcze wszystkich nie zwiedziłam. [Q]Horror Czy komedia? [A] Horror [Q]Czy masz jakiś wymarzony typ faceta? [A] W sumie to nie [Q]Przypuszczając że mamy tonę jabłek, a przy ich zbieraniu są @ SK atusiek i @ SK Wahnsinn suma działania 2+2 będzie wynosić? [A] debil do kwadratu XD [Q]Dlaczego na banknocie 20 zł znajduje się Bolesław I Chrobry, a nie Król @ RIDE! Wielki? XDD [A] jest zbyt potężny, żeby każdy go widział na banknocie [Q] Gdy mówimy "Bóg zapłać" to znaczy że Pan Bóg zapłaci? [A] Nie wiem [Q]Wymarzone auto? [A] rower bez pedałów wystarczy [Q]Jaki jest twój życiowy cel? [A] Przeżyć XD [Q] Tradycyjna taksówka czy policyjna lodówa? [A] Taksówa [Q]Masz jakieś przezwisko? [A] Choina, niunia, cukiereczek różne XD [Q]Podchwytliwe pytanie, ile liczysz wiosen? xD [A] Dwajścia czy [Q] Dlaczego na pustyni jest tlen, a nie ma tam ani 1 drzewa? [A] nie mam pojęcia [Q] 2+3*2? [A] Myślę, że to będzie 258 [Q]Dlaczego menel robi szpagat na pasach? [A] Nie mam pojęcia [Q] Największy kasztan na forum? [A] akuku [Q]Rzecz, bez której nie wyjdziesz z domu? [A] Telefon [Q]Ulubiony sklep? [A] Sephora x [Q]W ilu językach potrafisz mówić? [A] Umiem jeszcze nieudolnie po angielsku [Q] Czego obecnie słuchasz? [A] dj ciapaty tibijczyk [Q] Byłaś kiedyś na wakacjach za granicą? [A] Jeszcze nie [Q] Wyprowadziłabyś się z Polski do innego kraju? [A] Myślę, że tak [Q] Jaki film jesteś w stanie oglądać w kółko? [A] Nie mam takiego filmu w sumie. [Q]Jakie zwierzę byłoby najsłodsze gdyby zmniejszyć je do rozmiarów kota? [A] Sloń [Q] Co jest złe, ale atrakcyjne do zrobienia? [A] Zabić człowieka [Q] Co było fajne kiedy byłaś dzieckiem, ale już nie jest? [A] Bawienie się zabawkami [Q]W jakiej grze spędzasz najwięcej czasu? [A] ligunia [Q] Ulubiony film/serial/anime? [A] Chwała [Q]Co sprawia, że czujesz satysfakcję? [A] Jak wychodzi mi coś co robię po mojej myśli [Q] Jak wyglądają twoje wymarzone wakacje? [A] Ciepłe kraje, leżaczek, drineczek z psiapsi [Q]Jakie jest twoje najgorsze i najlepsze wspomnienie? [A] Najgorsze chyba jak w dzieciństwie zrobiłam fikoła na takiej mini wyścigówie, myślałam ze koniec zycia będzie XD Najlepsze w sumie nie pamiętam czy było coś najlepszego , o [Q]Zdarzyło Ci się kiedyś mówić do siebie [A] Jeszcze jak xD [Q] Ts Czy Discord? [A] Proste, że tsik [Q] Czy uprawiasz jakiś sport? [A] Nie [Q]Kogo chcesz pozdrowić? [A] Pozdrawiam wszystkich czytających o @ Malutki Kryspinek [Q] - Lubisz matmę? Skąd pomysł na nick? [A] Już nie lubię, spontan, tak wyszło. [Q] - Dlaczego jesteś liczbą niewymierną? [A] Życie [Q] - Jaki jest Twój ulubiony drink? [A] W sumie sama jak piję tworze swoje drinki więc nawet nie powiem nazwy XD [Q] - Co sądzisz o mnie? [A] Nic [Q] - Kto wygra Eurowizję? [A] BLANKA [Q] - Co sądzisz o torze sygnału wzmacniania małej częstotliwości zbudowanego z wykorzystaniem tranzystora bipolarnego? [A] Nic @ ajdarka [Q]Jaką dziwną kombinację dań lubisz? [A] chałeczka albo taki rogal maślany z mięsem. słodkie i słone mniam [Q]Jakiej potrawy nigdy nie jadłaś, ale bardzo chciałabyś spróbować? [A] Chciałabym na ogół spróbować jakiegoś chińczynka bo nigdy nie jadłam. [Q] Za co nie znosisz płacić? [A] Za paliwo do mojej strzały [Q]Czy myślisz, że obcy naprawdę istnieją? [A] Nie [Q] Czym obecnie się przejmujesz? [A] Aktualnie niczym [Q] W jakich niecodziennych miejscach byłaś? [A] W pracy [Q]Skąd czerpiesz wiadomości? [A] Nie lubię czytać/oglądać wiadomości [Q]Czego powinniśmy się wystrzegać w codziennym życiu? [A] BRANIA NARKOTYKÓW BO ZMIATAJĄ Z PLANSZY [Q]Jaki film jesteś w stanie oglądać w kółko? [A] Żodyn, wolę seriale [Q]Jak już będziesz starszą osobą, o co poproszą Cię dzieci żebyś im opowiedział? [A] Pewnie o to jaka byłam za młodu XD [Q]Jaką postać z jednego filmu umieściłabyś w innym aby film stał się bardzo dziwny? [A] Harrego Pottera w Szybcy i Wściekli [Q] Czy myślisz, że niepełnoletnie osoby też powinny głosować w wyborach? [A] Nie [Q]Jakie zwierzę byłoby najsłodsze gdyby zmniejszyć je do rozmiarów kota? [A] Up. [Q] Jeśli otrzymałabyś dodatkowe 3 dni płatnego urlopu aby odpocząć, jak byś je wykorzystał? [A] Wyjazd w spokojne miejsce, odpocząć od ludzi [Q]Co jest złe, ale atrakcyjne do zrobienia? [A] Zabić człowieka v2 xD [Q] W jaki najbardziej spektakularny sposób zwolniono kogoś o kim słyszałeś? [A] W sumkie nie słyszałam o żadnym takim przypadku [Q]Co zawsze będzie modne, bez względu na upływający czas? [A] nie mam pojęcia [Q]W przeszłości chowano ludzi z rzeczami, które miały im się przydać po śmierci. Z jakim przedmiotem zostałbyś ty pochowany? [A] Wydaje mi się, ze z telefonem XD [Q]Jaki był najlepszy/najgorszy żart, który wyrządziłeś/ktoś wyrządził Tobie? [A] Najgorszy to chyba jak koleżanka z pracy myślala, że jak pdłoży mi na myszkę od komputera sztucznego pająka to się wystraszę XD A najlepszy to w sumie jak stworzyły blokadę na moją szafkę, której nie potrafiłam otworzyć.. [Q]Dla kogo, ze wszystkich sił starasz się być miły? [A] Dla nikogo w sumie, na siłę też nie można być miłym [Q] Gdzie urządzasz swoje mieszkanie? Skąd pochodzi większość dekoracji w Twoim domu? [A] Różnie, ikea, homla [Q]Jaka potrawa jest pyszna, ale problematyczna do zjedzenia? [A] Zawsze mam problem ze zjedzdeniem burgera, nie umiem go ugryźć XD [Q] Kto był najbardziej szalonym nauczycielem w trakcie Twojej edukacji? [A] Moja wychowawczyni z technikum, która z dupy stwierdziła ze nie mam domu bo moi rodzice nie przyjezdzali na wywiadówkę XDDDDDD [Q] Jakie rzeczy robisz, które prawdopodobnie robią tylko „starsze” osoby. [A] Powtarzam po babci jakieś dziwne słowa, które ona używała jak była młoda xD [Q] Jakie było ostatnio zrobione przez Ciebie zdjęcie? [A] Zrobiłam mojej bratanicy zdjęcie jak trzyma swojego nowego pluszaka. [Q] Jakie byłyby najgorsze słowa, które mógłbyś usłyszeć zapadając w śpiączkę, przed operacją serca? [A] Hmm, że operacja mogłaby nie udać się. [Q]Co najostrzejszego zjadłeś w swoim życiu? [A] Nie przepadam za ostrym jedzeniem, juz KFC jest ostre dla mnie [Q] Co najdrożeszego zjadłeś w swoim życiu? [A] Omh, nie pamiętam w sumie. [Q] Co sprawia, że przewracasz oczami za każdym razem jak to słyszysz? [A] Przewracam oczami jak słyszę kolejnhy raz "zaraz zrobię" albo "zaraz" [Q]W czym myślisz, że jesteś lepszy niż realnie jesteś? [A] jestem najlepszym graczem ligi legend [Q] Czy powinno się móc kupować i sprzedawać organy wewnętrzne? [A] Nie [Q] Jaka emotka jest Twoją ulubioną? [A] Najczęściej to po prostu używam XD [Q] Kiedy ostatni raz powiedziałeś: “A nie mówiłem???”? [A] Wczorajj [Q]Jakie znasz zagadki? [A] Nie znam [Q]Jakie jest Twoje lekarstwo na czkawkę? [A] Wypić dużo wody XD [Q]Jakie odkrycie nie zostało szczególnie docenione, ale bardzo zmieniło świat? [A] Nie mam pojęcia [Q]Jaki najciekawszy budynek widziałeś w swoim życiu? [A] żaden [Q]Jaka mityczna postać chciałbyś, aby istniała? [A] Meduza [Q] Jakie są Twoje najważniejsze zasady kiedy idziesz na randkę? [A] Nie mam zasad w sumie. [Q] Na co zwracasz uwagę przy pierwszym spotkaniu z nową osobą? [A] Nie mam pojęcia, stresują mnie spotkania z nosowymi osobami [Q] Jeśli ktoś miałby być narratorem Twojego życia, kogo być wybrał do tej roli? [A] Moją psiapsi, znamy się od dziecka i ma dar opowiadania historii xD [Q] Jaki najbardziej nieetyczny eksperyment miał największy wpływ na ludzkość? [A] Mały Albert [Q] Czym interesujesz się w odróżnieniu od większości osób? [A] Niczym odróżniającym się. [Q] Dyplom ukończenia jakich studiów chciałbyś mieć, otrzymując go tylko i wyłącznie z obecną wiedzą, którą masz w tym temacie? [A] żodyn [Q] Jaką dodatkową funckcję chciałbyś aby posiadały telefony? [A] zamiana w samolot albo w pałke teleskopową żeby komuś dać w łeb [Q[ Czym ludzie zazwyczaj się nie przejmują, a powinni? [A] Opinią innych ludzi [Q] Jaki tekst z filmu używasz w prawdziwym życiu najczęściej? [A] Ty może i głupia nie jesteś, ale rozumu to ty nie masz za grosz. [Q] Czy dzieci rodzące się obecnie będą miały lepszy czy gorsze życie niż ich rodzice? [A] Gorsze, teraz dzieciaki patrzą tylko na $$$ [Q] Jaki najśmieszniejszy żart znasz? [A] Uwielbiam wszystkie suchary o żydach, więc nie wiem czy mogę tu napisac XD [Q] Czy kiedykolwiek miałeś sytuację, w której poczułeś że otrzymałeś kolejne życie? (byłeś blisko śmierci). [A] Nie [Q] Jak na pewno nie nazwałbyś swojego dziecka? [A] Dziewczynki Karolina a chłopca Sebastian xD [Q] Na jaki charytatywny cel najchętniej przeznaczasz pieniądze? [A] Żodyn [Q]Z jaką serialową postacią chciałbyś przyjaźnić się naprawdę? [A] Z żadną [Q] Co było fajne kiedy byłeś dzieckiem, ale już nie jest? [A] up [Q] Jeśli przeprowadzałbyś się do innego kraju i mógł zabrać ze sobą tylko jeden, nieduży plecak, co by się w nim znalazło? [A] telefon dokumenty i najbardzij niezbędne rzeczy i pare ciuszków [Q] Jeżeli magia istniałaby naprawdę, jakiego zaklęcia nauczyłbyś się jako pierwszego? [A] Tego co zabija ludzi [Q] Jeżeli mógłbyś mentalnie sterować ludźmi, co kazałbyś im robić? [A] Kręcić się w kółko [Q] Na jakim celu według Ciebie ludzkość skupia się niewystarczająco mocno? [A] Na zlikwidowaniu zwyrolów. [Q] Na graniu w jaką grę spędziłeś najwięcej czasu? [A] Liga legend [Q]W jakiej najcięższej pracy pracowałeś? [A] Nie pracowałam nigdy ciężko [Q]Jaki film, obraz lub wideo zawsze powoduje uśmiech na Twojej twarzy, bez względu na to jak często je widzisz? [A] Ja, jak nagrali mnie jak prawie wpadłam do fontanny xD [Q] Jakiego artystę lub zespół polecisz jeśli ktoś spyta Cię o rekomendację? [A] ZENKA MARTYNIUKA [Q] Jeżeli mógłbyś za darmo zobaczyć dowolną budowlę na świecie, co by to było? [A] toitoi [Q] Jeżeli zwierzęta mogłyby mówić, które z nich byłoby najbardziej irytujące? [A] Borsuki [Q]Czy zjesz przeterminowany produkt jeśli nadal wygląda i pachnie w porządku? [A] Ile razy nie patrząc na date zjadlam cos po terminie to nie zlicze, takze pewnie ze tak. [Q]Jaką najdziwniejszą/najśmieszniejszą rzecz kupiłeś w swoim życiu? [A] o, nie mam pojęcia [Q] Jakie jest najbardziej depresyjne danie, które jadłeś? [A] lody w łóżku przy serialu [Q]Jakich trików/sztuczek nauczyłem się ze swojej pracy. [A] Jak robić żeby się nie narobić [Q] Jakiej aktywności na świeżym powietrzu jeszcze nie próbowałeś, ale bardzo chciałbyś? [A] Nie chciaabym, jestem leniwcem xD [Q]Jaki najgorszy komplement usłyszałeś w swoim życiu? [A] Same dobre słyszę XD [Q]Jakiej “oczywistej’ aplikacji na telefon jeszcze nikt nie wymyślił/zrobił. [A] nie mam pojęcia [Q] Jeżeli otrzymałbyś grant w postaci 5 milionów złotych na otwarcie małego muzeum, jakie byłoby to muzeum? [A] Muzeum alkoholu [Q] Z jakiego złego nawyku byłoby Ci najtrudniej zrezygnować? [A] chyba palenie [Q] Kiedy ostatni raz spałeś dłużej niż 9 godzin? [A] Omagad wczoraj [Q] Jak komfortowo się czujesz w trakcie wystąpień publicznych? [A] Niekomfortowo, nie lubię dużych zgromadzeń ludzi których nie znam [Q] Jaki jest Twój najgorszy przykład odkładania rzeczy na później? [A] Zawsze odkładam sprzątanie a potem narzekam ze moglabym zrobić to szybciej [Q] Czego w swoim życiu żałujesz najbardziej? [A] Jest pare decyzji, w któych mogłam postąpić inaczej ale czy żałuję? Raczej nie [Q] Jakie wydarzenie dla Ciebie było okropne pomimo tego, że miało być wystrzałowe? [A] Ostatnia impreza na której byłam XD [Q] Z powodu jakiej, najbardziej błahej sprawy ktoś się na Ciebie zdenerwował? [A] O ludzie zazwyczają wkurzają sie na mnie za coś czego nie powiedziałam bo sobie sami to umyślili xD [Q] Jakiemu zwierzęciu lub roślinie powinno się zmienić nazwę? [A] Kotu na pies, a psu na kot [Q] Jaką sytuację ze swojego życia bardzo miło wspominasz? [A] Mój urlop, było kox [Q] Jak byłeś dzieckiem to o jakiej rzeczy z dorosłości myślałeś, że jest bardzo fajna, ale kiedy dorosłeś zorientowałeś się, że nie do końca tak jest? [A] PRACA XD [Q] Jeżeli miałbyś posiadać jakąś super moc, co by to było? [A] Czytanie w myślach XD [Q] Jakie jest według Ciebie najśmieszniejsze słowo w dowolnym języku? [A] o nie wiem [Q] Jaki obecny trend masz nadzieję, że utrzyma się na dłużej? [A] żaden [Q] Jaką kuchnię lubisz najbardziej? [A] nie mam pojęcia, prawie wszystko lubię [Q] Jaka jest Twoja najlepsza historia, która wydarzyła się na weselu, na którym byłeś? [A] Za dużo tych najlepszych historii na weselach miałam, ale chyba na weselu psiapsi jak mialam prawie bitke z wodzirejem XD [Q] W jakim języku chciałbyś potrafić mówić? [A] Chcialabym po prostu nauczyć się płynnie mówić po angielsku [Q] Jaki kraj jest najdziwniejszy? [A]Rosja [Q] Do kogo chciałbyś mieć numer kontaktowy? [A] Do matki abrama [Q]Co robisz żeby zasnąć kiedy nie chce Ci się spać? [A] Oglądam tiktoka albo netflixa [Q] Idealne dla Ciebie wakacje to? [A] Jakiś ciepły kraj, leżaczek i drineczek z psiapsi [Q] Jeżeli mógłbyś przenieść się w czasie to do którego roku byś się przeniósł? [A] A ze sto lat do przodu zobaczyć co się robi [Q] Jeśli mógłbyś poznać odpowiedź na jedno, dowolne pytanie, jakie byś zadał? [A] Co jest w czarnej dziurze [Q] Jaki zwyczaj posiadasz stosunkowo niedługo, a chciałbyś go mieć znacznie wcześniej? [A] Umieć lepiej organizować sobie pracę [Q] Co najbardziej dziwi Cię/dezorientuje w płci przeciwnej? [A] Jak chłop mówi jedno a robi drugie XD [Q] Jeżeli mógłbyś włamać się na dowolny komputer, na czyj byś się włamał? [A] Abramka, żeby wyjebac mu lige [Q]Jaki jest Twój ulubiony alkohol? [A] Jager [Q] Z jaką marką jesteś najbardziej związana? [A] Chyba apple, nie zmieniłabym telefonu na żaden inny XD [Q] Jeśli musiałbyś zniknąć i zacząć swoje życie w nowym miejscu, jak chciałbyś żeby wyglądało? [A] Chciałabym żeby było spokojne po prostu [Q] Co było pierwsze? Jajko czy kura? [A] Jajko 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 321 Opublikowano 27 Marca Redaktor Udostępnij Opublikowano 27 Marca Super odpowiedzi leci + Dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 27 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 27 Marca 16 minut temu, pierwiastek z trzech napisał: [Q] Co było pierwsze? Jajko czy kura? [A] Jajko kura była pierwsza Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 440 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Eleganckie odpowiedzi ! Jazda z tym waniszem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj Wahnsinn 389 Opublikowano 27 Marca Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 27 Marca Niezłym hejterem jesteś, lepiej się czujesz gdy już mnie zwyzywałaś?? Żenada, ehh. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel archonek 1 243 Opublikowano 27 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca Cudowne odpowiedzi! ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi