Redaktor Lotencjusz 322 Opublikowano 27 Marca Redaktor Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) Opis błędu: Te ssy sa zle sprawdzone , gracz nie powinien chyba dostac ub . Ssy nie są wstawione w jedną paczke rar. Więc powinien być banik. Zgłaszałem archonkowi na pw w sobotę. Odpisał mi że napisze do Opiekuna ACT Miejsce występowania: Forum strefa banów Screenszoty Screen/Nagranie: Edytowane 27 Marca przez Olaf Scholz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 27 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 27 Marca @ Opiekun AntyCheat CS 1.6 @ AntyCheat CS 1.6 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 295 Opublikowano 27 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) Poinformowałem już @ kroks. i mu wytłumaczyłem. Popełnił błąd dał Unbana to już chyba nie wypada znowu nakładać bana i kazać wrzucać screeny. Edytowane 27 Marca przez UNKNOWN Eldorado Przez UNKNOWN Eldorado, 27 Marca Będę sprawdzał postępy pracy Kroksa i mam nadzieję, że już taka pomyłka nie będzie miała miejsca bo jako Antycheat musimy dbać o dobrą opinię sieci i serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 322 Opublikowano 27 Marca Autor Redaktor Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) 11 minut temu, UNKNOWN Eldorado napisał: Poinformowałem już @ kroks. i mu wytłumaczyłem. Popełnił błąd dał Unbana to już chyba nie wypada znowu nakładać bana i kazać wrzucać screeny. Acha skąd wieszł czy ssy nie są spalone.? Niech wrzuci w jedną paczke i się okaże. Nawet jeśli to jego kumpel zawsze możesz edytować bana w bansie. Jestem przekonany na 80% gościu ciśnie na wh dlatego zgłosiłem temat. Grałem z nim na nsie na dd2 wieczorem i czasami miał info z dupy. Edytowane 27 Marca przez Olaf Scholz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 295 Opublikowano 27 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) Gracz zbanowany z powodem wstaw ssy z dnia 25.03 http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=8616 Czekam jak założy temat Edytowane 27 Marca przez UNKNOWN Eldorado Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Psychol Obi-Wan Kenobi 1 237 Opublikowano 27 Marca Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) 38 minut temu, Olaf Scholz napisał: Acha skąd wieszł czy ssy nie są spalone.? Niech wrzuci w jedną paczke i się okaże. Nawet jeśli to jego kumpel zawsze możesz edytować bana w bansie. Jestem przekonany na 80% gościu ciśnie na wh dlatego zgłosiłem temat. Grałem z nim na nsie na dd2 wieczorem i czasami miał info z dupy. Ssy można i pojedynczo sprawdzić, tyle, że więcej roboty. Skoro @ kroks. dał UB to je sprawdził Edit: @ Olaf Scholz , no pewno nie ma. Ale @ kroks. może sam spakował to w rar? To jest czepianie się szczegółów. Dajcie mu nowe ss i po sprawie Edytowane 27 Marca przez Mistrz Yoda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 322 Opublikowano 27 Marca Autor Redaktor Udostępnij Opublikowano 27 Marca (edytowane) Godzinę temu, Mistrz Yoda napisał: Ssy można i pojedynczo sprawdzić, tyle, że więcej roboty. Skoro @ kroks. dał UB to je sprawdził To pokaż mi taką sieć gdzie sprawdzają ssy pojedynczo.? Bo ja takiej nie znam, a w paczce rar przynajmniej będzie pewny czy nie są przerabiane. Edit: Gdyby sam sprawdził ssy w paczce rar to by wrzucił link w temacie. Albo dał do notki. To do gracza należy wrzucić poprawnie ssy odpuści sie mu to on i każdy gracz tak będzie robił. Tak się nie robi trzeba robić tak regulamin ubt nakazuje dobrze tak jak na innych forach. Edytowane 27 Marca przez Olaf Scholz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 27 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 27 Marca @ UNKNOWN Eldorado proszę o sprawdzenie tych ssów i wydaj ostateczny werdykt. Temat zamykam. 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 27 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 27 Marca Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi