HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 25 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 25 Marca Boicie się czegoś co czeka nas w przyszłości? Macie jakieś zmartwienia co do przyszłości? Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Oczywiście, że mam. Jako mama, martwię się czy podołam Szymona dobrze poprowadzić w dalszych latach. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Poki co zalezy mi na zdaniu maturki i dostaniu sie na studia do Poznania lub Wroclawia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 735 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Boję się żebym przed wcześniej nie zakończył kariery piłkarskiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTRO1g 74 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Si, czy dożyje następnego roku 1 Bądź konsekwentny, trzeźwo oceniaj sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Anusiak 914 Opublikowano 25 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Marca bać to się trzeba rządu w polsce XDDD, boje się że moja nie będzie chciała jechać za granice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi