Skocz do zawartości

Zablokowane [UB][Screenshoty] Nick

SnaF
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick:  `no1special ANNIHILATION
STEAMID:  

Serwer: ONLY DD2 PsychaSiada.pl
Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php
Link do ssów: https://www20.zippyshare.com/v/Ag7ExMAx/file.html
to jest te half life.tga nic innego nie mam w tym folderze prócz ss-ów z dnia 09.03 jak również dostałem bana/ irytuje mnie już jedynie to 
że gdy mam trochę lepsze statystyki zawsze dostaję bana ... rozumiem że non steam ale mam 28 lat wbijam sobie godzinkę , dwie pograć przed i po robocie zawsze z kumplem gram na tym serwerze tylko jestem tam 100 w ranku też nie gram pierwszy dzień i nie z pierwszym adminem tam już grałem i gadałem :) 

Ja mam pytanie , czy te ss-y zostały mi zrobione wgl. ? 
ponieważ raz już tu stawiałem ss-y jeszcze grając pod innym nickiem i mam je w : C:\Gry\Counter-Strike 1.6 v43\cstrike
bo mam "non stema" i teraz ale nie mam tych dzisiejszych tam wgl. tylko te stare może być to przez to że to ta sama mapa czy coś ? 

Jedyne pliki jakie mi się utworzyły nowe z tą dzisiejszą datą i godziną to : 
HalfLife00.tga
HalfLife01.tga
i tak do 04. to jest to ? 
no to chyba mam po unbanie bo bez kitu nie mam tych ss-ów nigdzie 

https://www15.zippyshare.com/v/mFNR3leZ/file.html

to jest mój cały folder cs strike 

Naprawdę  wydaje mi się że admin po prostu wstawił bana ale ss-y nie zostały wykonane 

wtedy widziałem informację "Mam cię Cwaniaczku ..." a teraz nic gram gram i tylko ban ;/ 

Edytowane przez SnaF

udało mi się jedynie znaleźć małą podkładkę jaką wysyłałem kumplowi na FB chwaląc się że jest forma i Anihilation team top 1 :D wiem że to dużo nie zmieni ale na prawdę ja w życiu nie użyłem żadnych czitów , grałem w Cs-a ponad 10 lat "klany i te sprawy" ale jestm już na to za stary i sobie pobrałem z nudy 1.6 no i czasem sobie gram przez i po robocie z kumplem tak jak mówię , miałem nawet nick Pawel | Chrypka xd mówię wam gram tu nie pierwszy dzień ale pierwszy raz zdarzyło mi się mieć tak potężne staty około 45/1/2? 
grałem już tu właśnie pod nickami 
Pawel | Chrypka 

SnaF 
`no1special 

no i teraz sobie z kumplem dodaliśmy do nicku ANIHILATION 

@Ps : Zdj robione z telefonu :)

Screenshot_2023-03-24-10-22-55-399_com.facebook.orca.jpg

tu do potwierdzenia jeszcze :D 

IMG_20230324_102927.jpg

Dodam jeszcze że nie chce oskarżać admina o to że nie wykonał SS-ów 
być może to będzie leżało po mojej stronie a dokładniej komputera bo właśnie dziś na 11 jadę oddać laptop na przeinstalowanie systemu ponieważ straciłem tak jakby dostęp do administratora i nie mogę np. odpalić Managera zadań , edytora rejestru nic , być może przez to ss-y się nie zrobiły 
wczoraj kupiłem steama lecz po odpaleniu go miałem czarny ekran i wgl nie mogę grać dlatego pozostałem na non steamie . następnym razem będę nagrywał dodatkowo "OBS" całą moją rozgrywkę żeby nie było takiego problemu. 
Bardzo prosił bym o UB ponieważ jest to jedyny serwer na którym mam ochotę grać z powodu dobrej komunikacji i dopilnowania serwera z strony administracyjnej . Pozdrawiam i Przepraszam jeżeli brak ss-ów wynika z mojego problemu z komputerem . Mogę wejść na discorda pogadać i zdobyć wasze zaufanie :)

Edytowane przez SnaF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie