SnaF 0 Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) Nick: `no1special ANNIHILATION STEAMID: Serwer: ONLY DD2 PsychaSiada.pl Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php Link do ssów: https://www20.zippyshare.com/v/Ag7ExMAx/file.html to jest te half life.tga nic innego nie mam w tym folderze prócz ss-ów z dnia 09.03 jak również dostałem bana/ irytuje mnie już jedynie to że gdy mam trochę lepsze statystyki zawsze dostaję bana ... rozumiem że non steam ale mam 28 lat wbijam sobie godzinkę , dwie pograć przed i po robocie zawsze z kumplem gram na tym serwerze tylko jestem tam 100 w ranku też nie gram pierwszy dzień i nie z pierwszym adminem tam już grałem i gadałem :) Ja mam pytanie , czy te ss-y zostały mi zrobione wgl. ? ponieważ raz już tu stawiałem ss-y jeszcze grając pod innym nickiem i mam je w : C:\Gry\Counter-Strike 1.6 v43\cstrike bo mam "non stema" i teraz ale nie mam tych dzisiejszych tam wgl. tylko te stare może być to przez to że to ta sama mapa czy coś ? Jedyne pliki jakie mi się utworzyły nowe z tą dzisiejszą datą i godziną to : HalfLife00.tga HalfLife01.tga i tak do 04. to jest to ? no to chyba mam po unbanie bo bez kitu nie mam tych ss-ów nigdzie https://www15.zippyshare.com/v/mFNR3leZ/file.html to jest mój cały folder cs strike Naprawdę wydaje mi się że admin po prostu wstawił bana ale ss-y nie zostały wykonane wtedy widziałem informację "Mam cię Cwaniaczku ..." a teraz nic gram gram i tylko ban ;/ Edytowane 24 Marca 2023 przez SnaF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnaF 0 Opublikowano 24 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) udało mi się jedynie znaleźć małą podkładkę jaką wysyłałem kumplowi na FB chwaląc się że jest forma i Anihilation team top 1 wiem że to dużo nie zmieni ale na prawdę ja w życiu nie użyłem żadnych czitów , grałem w Cs-a ponad 10 lat "klany i te sprawy" ale jestm już na to za stary i sobie pobrałem z nudy 1.6 no i czasem sobie gram przez i po robocie z kumplem tak jak mówię , miałem nawet nick Pawel | Chrypka xd mówię wam gram tu nie pierwszy dzień ale pierwszy raz zdarzyło mi się mieć tak potężne staty około 45/1/2? grałem już tu właśnie pod nickami Pawel | Chrypka SnaF `no1special no i teraz sobie z kumplem dodaliśmy do nicku ANIHILATION @Ps : Zdj robione z telefonu :) tu do potwierdzenia jeszcze Dodam jeszcze że nie chce oskarżać admina o to że nie wykonał SS-ów być może to będzie leżało po mojej stronie a dokładniej komputera bo właśnie dziś na 11 jadę oddać laptop na przeinstalowanie systemu ponieważ straciłem tak jakby dostęp do administratora i nie mogę np. odpalić Managera zadań , edytora rejestru nic , być może przez to ss-y się nie zrobiły wczoraj kupiłem steama lecz po odpaleniu go miałem czarny ekran i wgl nie mogę grać dlatego pozostałem na non steamie . następnym razem będę nagrywał dodatkowo "OBS" całą moją rozgrywkę żeby nie było takiego problemu. Bardzo prosił bym o UB ponieważ jest to jedyny serwer na którym mam ochotę grać z powodu dobrej komunikacji i dopilnowania serwera z strony administracyjnej . Pozdrawiam i Przepraszam jeżeli brak ss-ów wynika z mojego problemu z komputerem . Mogę wejść na discorda pogadać i zdobyć wasze zaufanie :) Edytowane 24 Marca 2023 przez SnaF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Wstawiłeś dobre ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 24 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi