V.I.P Jo nie chciał ツ 553 Opublikowano 24 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 24 Marca Jaki był najdziwniejszy lub najmniej trafny prezent, jaki kiedykolwiek otrymałeś/aś? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Słabiutko. 1 313 Opublikowano 24 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Marca Nie było chyba takich. Nie lubię prezentów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek 484 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Olejek do pielęgnacji brody, tylko że ja brody nie noszę:) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SERYJNY 27 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca U mnie w rodzinie jest moda na kupowanie bielizny jako prezent, trzy razy dostałem za małe gacie. 🙈 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 917 Opublikowano 24 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 24 Marca Nike air force 1 premium, raz ubrałem i leżą tak pół roku xd wole tny 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek 484 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca 1 minutę temu, CwaniaK napisał: Nike air force 1 premium, raz ubrałem i leżą tak pół roku xd wole tny Jaki Rozmiar ?? hahah Przez CwaniaK, 24 Marca 44 albo 45 chcesz? XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 589 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Dostałem na swoje urodziny 15 kaczych jajek. 🤷 1 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 716 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Ja dostałem buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi