Itachi Uchiha 123 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca (edytowane) Nick: kroks. Imię: Adrian Wiek: 24 lata. Doświadczenie: Wiem z czym się wiąże ta posada, pełniłem daną funkcje kilkukrotnie,rozpisywanie demek,przerabiane ssy przez typów ,którzy pisali post o odwołanie,amxbans tez nie jest mi obce a nawet miałem okazje instalować cały skrypt na serwerze www jaki cs, myślę ,że tyle wystarczy . Kilka zdań o sobie: Wiecie ,że o sobie zawsze się ciężko pisze.. no ale dobra niech wam będzie :D. Z zawodu jestem spawaczem,pracuję w Niemczech a teraz przejdźmy do moich zainteresowań , więc w głównej mierze to jest to branża IT a dokładniej ; podzespoły komputerowe i wszystko co związane z Windowsem , na drugim miejscu myślę jest to terrarystyka a mianowicie pająki (ptaszniki) trzecie miejsce należy do piłeczki nożnej i śmiało dorzucę jeszcze Forumułe 1 ( ten sezon należy do Alonso :P ). Link do konta steam, oraz SID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199429100925/ STEAM_0:1:734417598 Jaki czas dziennie jesteś wstanie poświęcić na forum: Pracuje do 16 więc w tygodniu myślę ,że 2 godzinki dziennie na spokojnie ale za to weekend wolny wiec tutaj sobie pozwolę zaszaleć. Na ile oceniasz swoją wiedzę na temat oceniania cziterów: Hmm.. no nie jestem jakimś prymusem w tej kwestii ale do laików też nie należę,zreszta wspomniałem wyżej ze rozpisać demko to nie problem, i wiem kiedy dać bana za aima a kiedy wypada zrobić ss;y . Czy kiedykolwiek grałeś na jakiś czitach? Jeżeli tak to na jakich?: Za gówniarza jeszcze na NS'ie ,owszem a były to jakieś multihacki,no fb,opengl32.dll w postaci WH na klawisz on/off itp. Kontakt: PW na forum/Steam Edytowane 22 Marca przez kroks. sad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 735 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Jestem na TAK +Wiek +doświadczenie +chęci +zangażowanie +pomocny Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 321 Opublikowano 23 Marca Redaktor Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) Idealnie wywiązuje się ze swoich obecnej funkcji, admin dd2 a dodatkowa mała posada nie powinna mu zaszkodzić - nie ma aż tak dużej pracy w dziale. Przyda się dodatkowa para rąk do oceny demek. Sprawował funkcję AntyCheata/Blacklisted/UBT nie raz - jak zwał tak zwał, widać że jakieś doświadczenie nad różnymi setami ma, i na 60% potrafi rozróżnić skilla od programów. Znany na forum, nie ma z nim problemów. Aktywność bardzo dobra JESTEM NA TAK OKRES PRÓBNY Zobaczymy jak rozpiszesz testowe demka? Edytowane 23 Marca przez Olaf Scholz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 23 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 23 Marca + Doświadczenie + Wiek - Aktywność na forum Udzielaj się więcej na forum, jako ATC powinieneś być aktywny na forum w razie odwołania itd. wydaje mi się jednak że aktywność możesz poprawić na randze więc jestem za okresem próbnym. Powodzonka. 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 23 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 23 Marca (edytowane) @ kroks. Zgłoś się do mnie na PW. Dam ci do rozpisania demka i jak rozpiszesz poprawnie dam ci szansę na okres próbny. Edit Demka rozpisane poprawnie przyjmuje na okres próbny. Napisz do mnie na PW Edytowane 24 Marca przez UNKNOWN Eldorado 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 24 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 24 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi