Skocz do zawartości

Zablokowane [PODANIE ODRZUCONE]Podanie na Admina - SERYJNY

SERYJNY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png

Nick[z serwera]: SERYJNY

STEAM ID: ID Steam: 76561198273154667

Znajomość AMXX [1-10]: 8

Link do GThttps://www.gametracker.com/player/SERYJNY/51.83.214.206:27015/

Dlaczego Ty: Posiadam ogromny bagaż doświadczeń, przez lata prowadziłem swoje forum i kilka serwerów, w tym również DD2. Jestem doskonale obeznany w tych tematach.  Czasami na serwerze panuje chaos, cheaterzy zmieniają IP i wchodzą ponownie na serwer denerwując graczy, mógłbym temu zapobiec. 

Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Oczywiście, że tak.

Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Nie trzeba być Einsteinem żeby rozpoznać cheatera, natomiast gdy pojawiają się wątpliwości zawsze można zrobić screenshoty.

Obowiązkowa składka TAK/NIE?: Oczywiście, że tak. 

Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Spokój, ład i porządek. Ostatnio mam więcej wolnego czasu, grywam dość często, także mógłbym również przy okazji przypilnować graczy żeby respektowali zasady panujące na serwerze. 

Kontakt: STEAM, GG, FORUM.

Edit: Nie chcę się czepiać, ale w wymaganiach jest "obowiązkowe konto STEAM", nie jest dopisane, że z cs'em i że trzeba na nim grać. :P Ogólnie to tak, grałem na ns z tego względu, że miałem steama na kompie, na którym siadła karta graficzna, a zapomniałem hasła i maila, no i nie mogłem go odzyskać. Odkąd zakończyłem swoją działalność totalnie odciąłem się od świata cs'a, jednak po latach zajawka wróciła. Kilka dni temu udało mi się odzyskać tego steama, ale nie przemawia do mnie ta aktualizacja cs'a i zmienione modele postaci, całe życie grałem w klasyka i jakoś człowiek się do tego przyzwyczaił. Kolejny aspekt to nick, ten sam, a mimo wszystko nie zalicza mi się rank. Na dodatek co chwilę pojawia mi się taki błąd: failed to intalize authentication interface i muszę się ponownie logować, próbowałem zastosować się do poradników, ale nic to nie pomogło. Co do rzekomego konta Vac: można sprawdzić: STEAM_0:1:156444469.  Popykam sobie teraz na steamie, bo nie wiem po czym wnioskujecie, że nie mam steama jak podałem steam ID, a poza Cwaniakiem to nie widziałem Was ani razu na serwie, a grywam po kilka godzin dziennie. :P 

Co do aktywności na forum, to odkąd się zarejestrowałem wydaje mi się, że jestem ponad przeciętnie aktywny. Nie mam zamiaru odgrzewać jakichś kotletów żeby nabijać sobie posty.  

Reasumując, napisałem te podanie żeby pomóc Wam i graczom, nie mam 14 lat żeby mieć parcie na zostanie administratorem serwera w jakiejś gierce, także nic na siłę. Pozdrówki i do zobaczenia na serwerze. :)

Edytowane przez SERYJNY
  • Lubie to ! 1

Edit; Nie zauważyłem, że nie posiadasz steam i jesteś na nsie, podanie powinno być automatycznie odrzucone.

Edytowane przez Cwaniak[t]
Błąd

645ce364a728384c44bb7023-2.png.454d12deaf0b1fdbb858f014d9172b90.png

Obecnie gram mało na serwerze, ale pozwólcie ze się wypowiem <3 

+wiek

-Steam 

+Chęci,

fakt adminów jest mało i ta pomoc by się przydała, aczkolwiek posiedz na forum daj sie poznać, zakup steama i spróbuj ponownie  chociażby za tydzień :) 

póki co jestem na Nie :p 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie