dinxx 3 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 (edytowane) Nick: Walim dinx patologia STEAMID: STEAM_0:1:181524937 Serwer: Klasyk dd2 Data zdarzenia: 20:15 Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=8419 Opis sytuacji: Zatem wrzuciłem ss,y tutaj się doczepiono do moich modeli broni generalnie bardzo mnie to dziwi, bo czytałem regulamin, jest napisane "zakaz uzywania modeli UŁATWIAJĄCYCH gre". One nic nie ułatwiają, wrzuciłem sobie je, bo mi się podobały. Wcześniej ss'y wrzucałem i nikt nie miał z tym problemu. Nie wiem, jest opcja unbana? ze swojej strony gwarantuje ze podmienie na oryginały i tyle. "3.11 Używanie modeli postaci ułatwiające grę (Kolorowe modele ułatwiające widoczność) [PERM]" Edytowane 22 Marca 2023 przez dinxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Paliłeś się, całe demo piec. Żegnam. ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi