UwU 26 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Twój nick: Gienkoskyy Nick Oskarżonego: @ UNKNOWN Eldorado @ Anusiak Powód Skargi: Zamykanie tematu podwójnie bez przyczyny, wiedząc że sprawa jest niedokończona - eldorado, karanie bez dowodów oraz niewinnego - tabun xd Dowody: https://psychasiada.pl/topic/6734-odwolanie-gienkoskyy/#comment-40824 https://psychasiada.pl/topic/6734-odwolanie-gienkoskyy/#comment-40828 Co to w ogóle ma być? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Anusiak 914 Opublikowano 22 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Marca sprawiedliwość XD jesteś zbyt głupiutki i zmiana IP ci nic nie da zmień se jeszcze SID następnym razem xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 22 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 22 Marca (edytowane) Po pierwsze tak zadecydował opiekun i technik serwera, że brak UB, a drugi temat nie ja go ukryłem Edytowane 22 Marca przez UNKNOWN Eldorado 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Akukuuu 129 Opublikowano 22 Marca AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 22 Marca (edytowane) @ UwU ja go ukryłem i jak ty śmiesz dyskryminować opinie @ Anusiak . Wiesz co twoje odwołanie na serwerze jest nic nie warte sam mi mówiłeś, że używasz flat cheat'a by obejść blokade fpsów więc i tak ban zostaje. Nie ma tu o niczym do gadania. Temat do zamknięcia. @EDIT: @ UwU ban jak dla mnie i tak się tobie należy za twoje karygodne zachowanie na serwerze dokładnie m.in za kulturę (wyzywasz graczy ciągle bez powodu). Pisząc skargę za sprawę niedokończoną myślisz, że kara cię ominie? Jesteś niestety w błędzie taki człowiek jak ty powinni dostać perma bez jakiejkolwiek możliwości pisania odwołania. Sam @ Anusiak napisał, że nie potrafisz nawet SID'a zmienić wchodząc na kogoś konto, więc ... Edytowane 22 Marca przez Akukuuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UwU 26 Opublikowano 22 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2 minuty temu, Akukuuu napisał: @ UwU ja go ukryłem i jak ty śmiesz dyskryminować opinie @ Anusiak . Wiesz co twoje odwołanie na serwerze jest nic nie warte sam mi mówiłeś, że używasz flat cheat'a by obejść blokade fpsów więc i tak ban zostaje. Nie ma tu o niczym do gadania. Temat do zamknięcia. To było na 1 edycji, i prawie tego nie używałem, poza tym nie wiem co ty mówisz teraz xD, i skarga co innego dotyczy a nie cheatów, oraz nie wiem co ukryłeś, i "dyskriminuje opinie tego pana" poniewaz kara bez dowodów. 21 minut temu, Anusiak napisał: sprawiedliwość XD jesteś zbyt głupiutki i zmiana IP ci nic nie da zmień se jeszcze SID następnym razem xD Jesteś w administracji i prowokojuesz xD?? to niezle. Poza tym udowodnij mi to że ja a nie osądzaj mnie kurwa o rzeczy których nei dokonałem 18 minut temu, UNKNOWN Eldorado napisał: Po pierwsze tak zadecydował opiekun i technik serwera, że brak UB, a drugi temat nie ja go ukryłem Dobra git nie wiedziałem że on tego nie ukrył xD 13 minut temu, Akukuuu napisał: @ UwU ja go ukryłem i jak ty śmiesz dyskryminować opinie @ Anusiak . Wiesz co twoje odwołanie na serwerze jest nic nie warte sam mi mówiłeś, że używasz flat cheat'a by obejść blokade fpsów więc i tak ban zostaje. Nie ma tu o niczym do gadania. Temat do zamknięcia. @EDIT: @ UwU ban jak dla mnie i tak się tobie należy za twoje karygodne zachowanie na serwerze dokładnie m.in za kulturę (wyzywasz graczy ciągle bez powodu). Pisząc skargę za sprawę niedokończoną myślisz, że kara cię ominie? Jesteś niestety w błędzie taki człowiek jak ty powinni dostać perma bez jakiejkolwiek możliwości pisania odwołania. Sam @ Anusiak napisał, że nie potrafisz nawet SID'a zmienić wchodząc na kogoś konto, więc ... XD? Człowieku nikogo nie wyzywam, ciebie na serwerze chyba widziałem z raz na tej nowej edycji, tylko się wyzywam czasami jak ktoś mnie wyzywa i to nie bez powodu więc nie gadaj głupot pls I naucz się czytać ze zrozumieniem, "zmień se jeszcze SID następnym razem xD", nie widzę tutaj nic żeby było że nic nie potrafie, zresztą chce dowody tego bo nic takiego nie dokonałem, a permy to wiadomo kto powinen mieć, ale oczywiscie tabun z nimi sobie gada i współpracuje, a oni są bez karni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Anusiak 914 Opublikowano 22 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Marca unlucky nie podoba się zapraszam twórz swój serwer z monsterem jakos tak przeciez tak dobrze wam szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UwU 26 Opublikowano 22 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca (edytowane) 1 minutę temu, Anusiak napisał: unlucky nie podoba się zapraszam twórz swój serwer z monsterem jakos tak przeciez tak dobrze wam szło ? Udowodnij(te niby wlamywania na konta), a nie piszesz kolejne farmazony, poniewaz to nie byl moj serwer. Edytowane 22 Marca przez UwU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Anusiak 914 Opublikowano 22 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Marca nie musze ci nic udowadniać Nie umiesz się maskować to nie maskuj wbij se na MK znow i graj :P przy okazji nie zapominj odpalić cheatów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 22 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 22 Marca Temat idzie w złym kierunku, skarga niesłuszna. @ Anusiak zadecydował o braku UB jako @ Opiekun Serwera 1.6 [BB], nie rozumiem tylko czemu winny jest @ UNKNOWN Eldorado który po decyzji Opiekuna serwera, zamknął temat twojego odwołania. Odrzucam. 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 22 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 22 Marca Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi