Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 22 Marca Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 22 Marca Witajcie! Dość dawno nie było serii, ale to z powodu braku chętnych. W dzisiejszą kartotekę zaangażowałam @ DESTRO1g , który kilka dni się u nas zarejestrował. Poznajcie go bliżej! Imię: Mateusz Nick: DESTRO1g Wiek: 26 lat Wzrost: 189 cm Kolor oczu: Zielone Kolor włosów: Brunet Województwo: Zachodniopomorskie Szkoła: Ukończyłem Szkołę Zawodową Kierunek/Rozszerzenia: O kierunku kucharz oczywiście Osobowość: jestem flegmatykiem Zainteresowania: piłka nożna, dobra książka, kobiety (czyt. mamuśki)i oczywiście świat gastronomii Wymień 3 swoje pozytywne cechy: troskliwy, sumienny i lojalny Wymień 3 swoje negatywne cechy: łatwowierny, bezwzględny i agresywny Twoje popisowe danie kulinarne: Szczerze, do każdego dania podchodzę z profesjonalizmem i oddaje serce daniu które przygotowuje. Ale takim popisowym to mule na białym winie z masłem ,czosnkiem, chilli i kolendrą. Nic trudnego ULUBIEŃCE Ulubiony kolor: oczywiście, że czarny Ulubiony zapach: zapach paliwa, ale mam obsesje również na zapach świeżego powietrza po deszczu w gorący letni dzień Ulubione perfumy: David Beckham Instinct/ Paco Rabanne Invictus Ulubione kwiaty: CHRYZANTEMY ZŁOCISTEEEE w pół litrówce po czystej Ulubiona piosenka: mam kilka, ale jedna która nigdy mi się nie znudzi i daje do myślenia to AK-47 - Moje melancholie Ulubione danie: danie du.. nie no żartuje. Oczywiście że pierogi mojej babci Ulubiony alkohol: Wcześniej whisky, teraz lech free dark fruits sour Ulubiona marka samochodów: Volkswagen Golf Ulubiony kraj: oczywiście że Polska, biało czerwone sztandary SZCZĘŚLIWA TRZYNASTKA 1. Czego nigdy nie wybaczyłabyś ukochanej osobie? jak w większości przypadków zdrady. 2. Jaki film ostatnio oglądałeś? Siła Spokoju, polecam każdemu choć ciężki do zrozumienia, film psychologiczny. 3. Która kuchnia świata jest Twoją ulubioną? kuchnia francuska, zawsze miałem marzenie uczyć się w najlepszej szkole gastronomicznej na świecie, która znajduje się we Francji. 4. Na co wydajesz najwięcej pieniędzy? na przybory do kuchni, przeważnie na noże 5. Jaka była najbardziej bezsensowna rzecz, którą kupiłeś? Różowa koszula, w której w ogóle nie chodzę hahaha. 6. Co pomaga ci się zrelaksować? Cisza wokół, dobra książka, basen, wieczorne bieganie. 7. Masz jakieś fobie jeśli tak, to jakie? może to dziwne ale boje się pająków 8. Opisz jak wyglądałaby idealna randka według ciebie? piknik na plaży, przy zachodzie słońca, przy dobrym winie i jedzonku. 9. Jaki masz staż gry w cska? 8/9 lat z przerwami która trwała najdłużej 4/5 lat po której właśnie wróciłem. 10. Cs 1.6 vs CS:GO w moim serduszku tylko 1.6 11. Jaki jest Twój ulubiony cytat? Niektórzy ludzie przeżywają całe swoje życie, nigdy się nie budząc. 12. Masz obsesje na jakimś punkcie? tak, na dążeniu do bycia lepszym. 13. Co sprawia ci przykrość? To, że jestem osobą która wysłucha i pomoże drugiej osobie i doradzi a sam sobie nie potrafię pomóc. Z KIM Z FORUM...? Z kim poszedłbyś na piwo? ze wszystkimi, marzy mi się w wakacje spotkać z całą ekipą z forum i serwerów nad jeziorkiem na domkach i poznać się w rzeczywistym świecie Zaprosiłbyś na randkę? oczywiście że Ciebie, ale na taką gdzie przygotowuje Ci jedzenie. Wybrał się na zakupy? nie każdego znam tak dobrze, ale myślę że z ekipą z ts'a która poznałem przez te kilka dni 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 491 Opublikowano 22 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 22 Marca Bardzo ladnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca fajniutko fajniutko :3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 735 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca ładnie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Akukuuu 130 Opublikowano 22 Marca AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 22 Marca Dobra robota 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 324 Opublikowano 22 Marca Udostępnij Opublikowano 22 Marca Klasunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 29 Marca Autor Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 29 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi