Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad z Akukuuu

Jo nie chciał ツ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun Redakcji

wywiad.png.db17163b71772230ca894c581d4826e6.png

wywiad2.png.88c77f53805de3b1aa30d56d4f582c89.png

Witajcie! Kolejnym gościem na naszym gorącym krześle jest @ Akukuuu . Po kilku godzinnej
pracy możemy wam zaprezentować, co udało się nam stworzyć. Paweł, bo tak ma na imię bohater
tego wywiadu jest dość skrytą osobowością, która nie rozpisywała się jakoś bardzo, dlatego z odbioru czytelnika
treść może wydawać się krótsza. Sprawdźcie, co udało mi się z niego "wyciągnąć" , zapraszam do czytania!

psycha_white.png

[ Aysza ] - Akuku, jest tu kto? Bardzo ci dziękuje za chęć udziału w wywiadzie, jesteś zwarty i gotowy do działania? Jak ci dziś dzień mija, jak twoje samopoczucie, bo słyszałam, że jesteś chory już ci lepiej?

[ Akukuuu ] - Jestem gotowy. Dzień dobrze mi mija tylko, że @ Maniek  i @ MalyFiFi  mówią do mnie Kryspinek, to niedobrze mi się robi. Mam grypę, ale i tak jest już lepiej niż w sobotę.

[ Aysza ] - Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Myślę, że sprawę o Kryspinku możesz zostawić sobie i nie uchylać rąbka tajemnicy czytelnikom. Standardowe pytanie rozpoczynające większość wywiadów skąd jesteś i ile masz lat? 

[ Akukuuu ] -  Pochodzę z Śląska dokładnie z Wodzisławia  Śląskiego i w maju obchodzę 17 urodziny.

[ Aysza ] - Z tego, co kojarzę w Twoim mieście, jest ośrodek górniczy, to dlatego tyle przebywasz w kopalni w MTA? Myślałeś kiedyś o pracy górniczej czy to raczej ci się nie widzi? Jaki jest Twój wymarzony zawód?

[ Akukuuu ] -  Dostałem ofertę od PGG, ale nie zaakceptowałem jej z powodu małej wypłaty, nie było to dla mnie opłacalne, ponieważ większą wypłatę mam u wujka na budowie. Moim wymarzonym zawodem jest bycie właścicielem korporacji mechatronicznej mam plan, by sam taką założyć, ale do mam jeszcze sporo czasu.

[ Aysza ] -  Można powiedzieć, że prawdziwe życie zaczyna się po 18, ty masz jeszcze trochę czasu, żeby przemyśleć sobie i poukładać życiowe cele. Opowiedz coś nam o swojej okolicy, masz jakieś jeziorka, na które lubisz jeździć latem? Jak spędzasz swój czas w chłodniejsze dni?

[ Akukuuu ] - Moja okolica nie jest za bardzo ciekawa, najważniejsze jest to, że nie ma dźwięku samochodów, tylko jest cisza. Mam także jeziorka nawet ich jest sporo, ale zazwyczaj nie lubię na nie jeździć. W chłodniejsze dni wolę porozmawiać sobie z użytkownikami na ts3 i w międzyczasie programować bota na discorda.

[ Aysza ] - Czyli idealne miejsce na wypoczynek od zgiełku dużych miast. Jak już wspomniałeś o bocie, którego programujesz, to myślę, że masz jakieś doświadczenie związane z serwerami discord, my aktualnie szukamy kogoś, kto utrzymywałby porządek na serwerze, skusiłbyś się na taką posadę czy raczej to nie twoja bajka?

[ Akukuuu ] - Jasne skusiłbym się na taką posadę, ale przy robieniu różnych rzeczy potrzebowałbym pomocy, a nie tylko przy pilnowaniu porządku. Jeżeli będzie administracja discorda aktywna i pomocna nie widzę problemu.

[ Aysza ] - Być może szykuje nam się nowy admin, ale na wszystko będzie czas. Teraz przejdziemy do tematu, jakim jest szkoła. Do jakiej szkoły chodzisz i na jakim jesteś kierunku?

[ Akukuuu ] - Uczęszczam do szkoły PCKZiU (Powiatowe Centrum Kształcenia Zawodowego I Ustawicznego) w Wodzisławiu Śląskim. Jestem na kierunku jako technik mechatronik.

[ Aysza ] - Zamierzasz za parę lat przystąpić do matury, jakie rozszerzenia sobie wybrałeś? 

[ Akukuuu ] - Przystąpię jasne, wybrałem sobie rozszerzoną matematykę.

[ Aysza ] -  Rozszerzona matematyka to zmora wielu uczniów, jak ty sobie z nią radzisz? Dużo czasu poświęcasz na naukę? 

[ Akukuuu ] - Na naukę poświęcam tak z max 2h dziennie i z matematyką radzę sobie bardzo dobrze, na żaden sprawdzian z niej się nie uczę.

[ Aysza ] - Jaki przedmiot jest twoim ulubionym a za którym zdecydowanie nie przepadasz? 

[ Akukuuu ] - Moim ulubionym przedmiotem jest matematyka a najgorszym to z zawodowych CNC

[ Aysza ] - Żeby każdy z czytelników wiedział co to, jest za przedmiot rozwiń ten skrót "CNC". Myślę, że temat szkoły został już lekko wymęczony, dlatego teraz przejdziemy do Twoich zainteresowań. Jakie masz zainteresowania? Opowiedz krótko o nich.

[ Akukuuu ] - CNC (Computerized Numerical Control) to obróbka skrawająca materiału, gdzie programujemy, jaki ruch ma wykonać maszyna np. tokarka. Moimi głównymi zainteresowaniami programowanie botów discord oraz elektryka. W wolnym czasie oczywiście lubię oglądać seriale oraz jeździć na ryby, by się uspokoić.

[ Aysza ] - Elektryka prąd nie tyka czy jednak zdążyło Ci się już, że cię popieścił? Wspomniałeś jeszcze o wędkarstwie, często łowisz? Jaki był twój największy połów? 

[ Akukuuu ] -  Zdarzyło się, że prąd mnie popieścił i to nie raz. Łowiłem kiedyś częściej niż teraz, największy mój połów to szczupak około 1.8kg.

[ Aysza ] - Wspomniałeś również, że lubisz oglądać seriale. Wymień swoje aktualne top 5.

[ Akukuuu ] -  Nie mam top seriali ale aktualnie najlepiej ogląda mi się Wiedźmina oraz Czarne Lustro

[ Aysza ] - Miałeś kiedyś coś takiego, że oglądałeś jakiś film/serial więcej niż jeden raz? Jeśli tak to jaki? 

[ Akukuuu ] -  Tak miałem "Droga bez powrotu".

[ Aysza ] - Nigdy o tym nie słyszałam, ale chętnie zerknę. W tym miesiącu obchodziliśmy dzień kobiet, opisz swój ideał wymarzonej wybranki. 

[ Akukuuu ] -  Nie będę opisywał mojej wybranki, mam już swój ideał.

[ Aysza ] - Jasne, nie ma problemu, jak jest Twoje największe marzenie na ten moment? 

[ Akukuuu ] -  Nie mam największego marzenia po prostu cieszę się życiem póki ono trwa.

[ Aysza ] - Oki doki teraz pogadamy o twojej przygodzie z counter-strike, ile lat już grasz w tę grę? Wolisz 1.6 czy GO? 

[ Akukuuu ] -  Osobiście wolę cs1.6 gram już w niego sporo ok. 8lat i mam na steam'ie prawie 900h.

[ Aysza ] - Jaka jest twoja ulubiona mapa? Po, której stronie wolisz grać i twoja ulubiona broń? 

[ Akukuuu ] -  Moją ulubioną mapą na ten moment jest nuke a bronią awp i usp.

[ Aysza ] - Aktualnie sprawujesz funkcje AC na forum, opowiedz nam, jak zaczęła się twoja historia z rozpisywaniem graczy, w jaki sposób się tego nauczyłeś i co było dla ciebie najtrudniejsze? 

[ Akukuuu ] - Moja historia z rozpisywaniem graczy rozpoczęła się z tym że sam zostałem oskarżony o czity a dokładnie o auto strefy na JB, więc się obroniłem i sam rozpisałem ziomka, który oskarżył mnie o czity i wyszło na moje i powiedziano mi, że mam dobre oko. Najtrudniejsze na początku było samo dla mnie rozpoznanie cziterów na podstawie demka zlagowanego, zgłosiłem się do specjalisty i dostałem instrukcję, na co mam najbardziej zwracać uwagę i tak to robię.

[ Aysza ] - Małymi kroczkami do celu, a jeśli miałbyś dać jakąś złotą radę komuś, kto dopiero zaczyna, co byś mu/jej powiedział?

[ Akukuuu ] - Odpal sobie demko w 1/4 i patrz uważnie może to czasochłonne, ale więcej można zauważyć.

[ Aysza ] - Sprawujesz również się jako opiekun serwera JailBreak, na którym aktualnie często nie widać graczy. Są jakieś plany na dalszy rozwój serwera? Czy jak to wygląda? 

[ Akukuuu ] - Mówiąc szczerze właściciel się opieprza i przez to serwer stoi pusty ale wkrótce się to zmieni więcej informacji wkrótce w dziale serwera.

[ Aysza ] - To na pewno znajdzie się kilka osób, które wyczekują powrotu starego dobrego JailBreak'a. Jak znalazłeś się na forum PsychaSiada? Kogo tutaj poznałeś jako pierwszego? 

[ Akukuuu ] - Pierwszego tutaj poznałem @ RIDE! oraz @  hvh enjoyer

[ Aysza ] - Jesteś tu już jakiś czas chociaż z tego co kojarzę miałeś drobną przerwę. Z kim na ten moment czujesz pozytywny vibe? (Może to być kilka osób.)

[ Akukuuu ] -  @ Maniek  @ MalyFiFi  @   Napek  @ RIDE!   i oczywiście ty @  Aysza

[ Aysza ] -  Jeszcze wróćmy na chwilę do counter-strike, bo zapomniałam zapytać skąd wziął się twój nick? Używałeś wcześniej innego nicku, jeśli tak to jakiego? 

[ Akukuuu ] - Nie miałem innego nicku wcześniej, mój nick się wziął z tego, że lubię straszyć ludzi i na końcu mówię 'akuku'

[ Aysza ] - Na sam koniec pogadamy trochę o twojej osobowości co sprawia, że szybko się denerwujesz? 

[ Akukuuu ] - Wyzywanie mnie.

[ Aysza ] - Co twoim zdaniem jest Twoja największą wadą a co zaletą? 

[ Akukuuu ] - Wadą brak humoru, a zaletą szczerość

[ Aysza ] - Dobrze uważam, że część odpowiedzi dłuższych możemy już zakończyć. chciałbyś kogoś pozdrowić? 

[ Akukuuu ] - Pozdrawiam @ Maniek  @ Słabiutko. oraz @  hvh enjoyer

[ Aysza ] - Dziękuje ci za poświęcony czas na wywiad, na sam koniec przygotowałam dla ciebie szybkie strzały.

Koty czy psy 

Koty

Dzień czy Noc 

Dzień 

Netflix czy Disney+

Disney+

Audi czy BMW

BMW 

Kebab czy Pizza 

Pizza

Woda gazowana czy niegazowana 

Niegazowana 

Forum czy serwery 

Forum 

Góry czy Morze 

Góry

Gry na PC czy planszówki 

Gry na Pc

Liga legend czy CS 1.6

Liga

psycha_white.png

Dziękuje za uwagę, Pozdrawiam!

• Lubie to ! 1
  • Dzięki ! 1
  • LOVE <3 4
  • Mistrzostwo 2

fajny wywiadzik!
Pozdrawiam również!

• Lubie to ! 1
  • LOVE <3 1

zuwp42-_1_-_online-video-cutter.com_.gif.a9f999cb800e72b259f6cc1d2a9dcb2d.gif

• Założyciel Sieci

Dobra robota, fajnie się czytało 

• Lubie to ! 1

Nie no @ Akukuuu jesteś do bana. Tyle w temacie. 

Aysza, dobra robota ;3

• Lubie to ! 1

fajny wywiadzik, fajnie również że w tak młodym wieku masz ciekawe plany na przyszłość, trzymam kciuki by Ci wyszło :LIKE:

• Dzięki ! 1

Bądź konsekwentny, trzeźwo oceniaj sytuację

pobrane.gif

• Jo nie chciał ツ przestał(a) promować temat
  • 2 tygodnie później...
  • goha nie lubi nikity zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie