V.I.P Lotencjusz 300 Opublikowano 21 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 21 Marca Opis błędu: Niedopatrzenie administracji odnośnie przeglądania tematów strefa banów odwołania. Miejsce występowania: Forum Screen/Nagranie: Na przyszłość niech @ Opiekun AntyCheat CS 1.6baczniej i dokładniej przegląda tematy czy gracz wstawił pova. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Psychol Mistrz Yoda 1 210 Opublikowano 21 Marca Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) Generalnie od siebie też dodam, że @ AntyCheat CS 1.6 powinni pomagać, a nie ściśle trzymać się 24h = brak UB. Nie każdy wie gdzie nieraz coś znaleźć i dodać, a jak na sb zapyta, to nie zawsze otrzymuje wsparcie. @ Monster źle się zrozumieliśmy. Nie mówie po 3 dniach. Temat może być założony na czas, ale nie każdy co godzine np sprawdza swoje odwołanie itp. Edytowane 21 Marca przez Mistrz Yoda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 382 Opublikowano 21 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Marca Po to jest regulamin aby się go trzymać, nie wstawi ss ban, brak pova ban , nieprzestrzeganie regulaminu ponosisz konsekwencje tak samo osoby z ranga wyżej ponoszą konsekwencje jeżeli nie przestrzegają regulaminu , jeżeli gracz ma 24h na wstawienie ss czy pov, a wstawi po 3 dni ma dostać ub? No pomyśl troszkę, tak samo co za problem poszukać w Google ( co to jest ss, co to jest pov, co to jest demko) dla tych co nie wiedza? Dla chcącego nic trudnego , jeżeli się nie chce no to nie moja wina najlepiej jest powiedzieć nie wiem, nie umiem… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Lotencjusz 300 Opublikowano 21 Marca Autor V.I.P Udostępnij Opublikowano 21 Marca (edytowane) 39 minut temu, Monster napisał: Po to jest regulamin aby się go trzymać, nie wstawi ss ban, brak pova ban , nieprzestrzeganie regulaminu ponosisz konsekwencje tak samo osoby z ranga wyżej ponoszą konsekwencje jeżeli nie przestrzegają regulaminu , jeżeli gracz ma 24h na wstawienie ss czy pov, a wstawi po 3 dni ma dostać ub? No pomyśl troszkę, tak samo co za problem poszukać w Google ( co to jest ss, co to jest pov, co to jest demko) dla tych co nie wiedza? Dla chcącego nic trudnego , jeżeli się nie chce no to nie moja wina najlepiej jest powiedzieć nie wiem, nie umiem… No właśnie wstawił w terminie więc nie rozumiem o co ci chodzi. Masz ssa że wstawił pova. Chodzi o to że jak był pov wstawiony to od razu poleciało brak ub Edytowane 21 Marca przez Olaf Scholz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 382 Opublikowano 21 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Marca Temat załatwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 382 Opublikowano 21 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi