DESTRO1g 73 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca witam wszystkich :) miło jest mi dołączyć do waszego szalonego grona, które poznałem przeważnie z gry na ONLYDD2. krótko o mnie, nazywam się Mateusz, lat 26, pochodzę z nadmorskiej miejscowości Kołobrzeg na co dzień zajmuje się gotowaniem, jestem kucharzem w jednej z Kołobrzeskiej restauracji. oprócz tego pogrywam również w piłkę nożną gdy czas pozwoli, dużo czasu spędzam czytając książki związane z gastronomią i nie tylko jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i myślę że spędzę tutaj baaardzo dużo czasu, czeeeeść :) 1 1 Bądź konsekwentny, trzeźwo oceniaj sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek 485 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca witaj, serdecznie Cie witamy w naszym gronie i zapraszamy do czynnego udzialu w zyciu naszego forum. W razie jakichkolwiek pytan administracja sluzy pomocą :) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Słabiutko. 1 315 Opublikowano 20 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Marca Hejka! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Jo nie chciał ツ 553 Opublikowano 20 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 20 Marca Witaj Mateusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 1 856 Opublikowano 20 Marca Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 20 Marca Hejka! kołobrzeg kojarzy mi sie od dawna z najlepszym kebsem jaki jadłem, był to zahir kebab obok latarni morskiej, minelo od tamtej pory juz jaies 7/8 lat, ale nadal pamietam jego smak! jest moze jeszcze? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DESTRO1g 73 Opublikowano 20 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca Teraz, RIDE! napisał: Hejka! kołobrzeg kojarzy mi sie od dawna z najlepszym kebsem jaki jadłem, był to zahir kebab obok latarni morskiej, minelo od tamtej pory juz jaies 7/8 lat, ale nadal pamietam jego smak! jest moze jeszcze? jasne że tak 1 Bądź konsekwentny, trzeźwo oceniaj sytuację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 285 Opublikowano 20 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 20 Marca siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Słabiutko. 1 315 Opublikowano 20 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Marca 6 minut temu, RIDE! napisał: Hejka! kołobrzeg kojarzy mi sie od dawna z najlepszym kebsem jaki jadłem, był to zahir kebab obok latarni morskiej, minelo od tamtej pory juz jaies 7/8 lat, ale nadal pamietam jego smak! jest moze jeszcze? Ty tylko o żarciu myślisz, a duuuupa rośnie 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufen 128 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 716 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SERYJNY 27 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Witamy kucharza 😃 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET_right 151 Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Sieeemano Mati! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Itachi Uchiha 113 Opublikowano 20 Marca AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 20 Marca SIemaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P zielony 67 Opublikowano 21 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 21 Marca Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Jo nie chciał ツ 553 Opublikowano 22 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 22 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi