Glaca 1 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 (edytowane) Nick: Glaca STEAMID: non-steam Serwer: BaseBuilder Data zdarzenia: 19.03.2023 godzina 16:59 Link do bana: ban AB Opis sytuacji: dostałem bana za niby blokowanie kampy gdzie byłem pierwszy można zobaczyć na demku wracająć dostałem bana po czym chcialem zobaczyć powód wchodze na serwer i nagle sie okazuje że nie mam bana i normalnie mi wbiło spytałem sie czm tak jest po czym dostalem perma kolega sie spytał za co a admin mu powiedział że jakiś aktywny ban XDDD nieźle że nawet poprawnie bana nie umie dać i zrzuca wine na mnie bo nie poprawnie wystawił bana Edytowane 19 Marca 2023 przez Glaca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 19 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 @ Admin Serwera 1.6 [BB] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisiontek 26 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Powiem tak powod bana zawsze masz napisany w konsoli a że bans jest jaki jest to niestety Po 2 skoro masz świadomosc ze wbiles na banie to nie rozumiem twojego zdziwienia ze dostałes bana za ab Przez pisiontek, 19 Marca 2023 + zrobileś to ponownie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glaca 1 Opublikowano 19 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 ale stary ja kliknałem enter miss clickiem 2 raz i mi weszło na serwer moja wina nie wina serwera chcesz mg ci dać całego kompa do sprawdzenia że nie mam żadnego anty bana a ty odrazu zamiast wytłumaczyć sytuacje wolisz mi wywalić perma bo czm by nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 19 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Wszedłeś na aktywnym banie. Brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 19 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi