Skocz do zawartości

Zablokowane [Odwołanie] kaszalot

kaszalot
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick:  kaszalot
STEAMID:  STEAM_1:0:377692854

Serwer: BaseBuilder
Data zdarzenia: 18.03.2023 w nocy, link do dema: 
https://w41.hltv.org.pl/srv76395/HLTV-2303180101-bb_jackpott.dem.zip (2 runda)
Link do bana: nie wiem gdzie to znalezc nigdzie mi nic nie pisze

Opis sytuacji: Wszedlem na serwer i zbudowalem kampe chyba najwyrazniej przerosla umiejetnosciami admina ktory mi dal bana pt. "nice strefy" 

•  Aysza ツ zmienił(a) tytuł na [Odwołanie] kaszalot

Dobra słuchaj jak dla mnie nie było to czyste :/

i mając chęci do gry na serwerze pierwsze co robisz blokujesz respa zombie :) czymłamiesz regulamin a byłeś tego świadom bo pytałeś się co chwilę czy jest admin na serwerze 

13 minut temu, Tomakuu napisał:

Dobra słuchaj jak dla mnie nie było to czyste :/

i mając chęci do gry na serwerze pierwsze co robisz blokujesz respa zombie :) czymłamiesz regulamin a byłeś tego świadom bo pytałeś się co chwilę czy jest admin na serwerze 

Pytalem sie i mi pisali ze nie ma admina, a i tak chcialem usunac te blokade bo zrobilem sobie kampe. 

To teraz dla twojej swiadomosci to to bylo w 100% czysty i zwykly skok. Polecam obejrzec to z mojej perspektywy jak go wykonuje, a nie z trzeciej osoby :)

23 minuty temu, kaszalot napisał:

Pytalem sie i mi pisali ze nie ma admina, a i tak chcialem usunac te blokade bo zrobilem sobie kampe. 

To teraz dla twojej swiadomosci to to bylo w 100% czysty i zwykly skok. Polecam obejrzec to z mojej perspektywy jak go wykonuje, a nie z trzeciej osoby :)

Chciałeś usunąć blokadę na przygotowaniu ? 

16 minut temu, Tomakuu napisał:

Chciałeś usunąć blokadę na przygotowaniu ? 

A to wtedy jeszcze nie było budowania? Nawet jestli nie było to nadal kara nie jest godna perma co najwyzej bana na 5 minut. Byles rowniez aktywny tam wiec mogles sam sciagnac blokade bez zadnych problemow, widze ze tylko dla ciebie jest to "nieczysty skok" To moze dostane unbana, albo zawolajcie jakiegos speca od cheatow niech rozpatrzy to demo bo już dlugo czekam na kogos kto rozpatrzy to demo pod okiem specjalisty, a nie amatora. 

Jedyne wytlumaczenie jakie dostaje to moim zdaniem to byl nieczysty skok? Dlaczego? Bo ty nie potrafisz tak skoczyc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie