Zasłużony Psychol Mistrz Yoda 1 210 Opublikowano 17 Marca Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 17 Marca (edytowane) Witam kolejnego uczestnika w Grze w ciemno na naszym forum. Gościem Tego odcinka jest @ Munio . Znacie go jako byłego admina DD2, a obecnie @ Mister ZIMY 2022. - Na wstępie przypomnę Ci krótko zasady: - Wybierasz 5 kopert - Udzielasz 5 poprawnych odpowiedzi = 5 kopert Twoje - Czas na odpowiedź około 2 minut. Oczywiście może być dłużej, byleś cokolwiek pisał tutaj. - Zakaz korzystania z internetu Czy zasady są zrozumiałe? - Ta - Dobrze, to w takim razie proszę Ciebie o podanie numerów 5 kopert. - 2 6 16 18 28 - Oto Twoje koperty. Od której chciałbyś zacząć? - To dawaj po kolei, tam 6 chyba była. - Zatem pytanie o kopertę numer 6 brzmi następująco: - Ile zdobył bramek Cristiano Ronaldo w reprezentacji Portugali? A) 98 B) 118 C) 102 D) 144 - B albo A. - Niee B, B pewno. - To która odpowiedź ostatecznie? - B - Zgadza się, odpowiedź poprawna! Koperta 6 jest Twoja. - O którą teraz zawalczysz? - Po kolei leć wariat. 2 może być :p - Zatem pytanie o kopete numer 2 jest następujące: - W którym roku Krzysztof Kolumb odkrył Amerykę Północną? A) 1496 B) 1502 C) 1364 D) 1492 - D) 1492 - Zgadza się! Z historii widać jesteś dobry. Rozumiem, że teraz pytanie o kopertę 16? - Ta, lecimy - Kim z zawodu jest Ojciec Andrzeja Dudy? A) Informatykiem B) Samorządowcem C) Elektrotechnikiem D) Wszystkie powyższe odpowiedzi są poprawne - C - Niestety wszystkie odpowiedzi tutaj są poprawne. Gdyż Jan Tadeusz Duda jest Polskim inżynierem elektrotechniki, informatykiem oraz samorządowcem. Koperta zatem ląduje w niszczarce - Zatem teraz koperta 18? - Jo - Co w matematyce oznacz skrót NPV? A) Wewnętrzna stopa zwrotu B) Narodowy Przychód Vat C) Wartość zaktualizowana netto D) Wartość zarobku brutto - B - No moja wykładowczyni nie byłaby zadowolona z tej odpowiedzi. Poprawna odpowiedź, to C. - Ku**a myślałem ze N P V akurat skrót Od B :p - Ten skrót sam przed chwilą wymyśliłem - Aaa :p - Czas na ostatnią Twoją kopertę. - Tym razem pytanie o forum: Ile osób założyło konto na naszym forum? A) 1888 B) 2306 C) 2543 D) 2189 - B @ RIDE! pisał wczoraj albo przedwczoraj XD na forum akurat - Hah zgadza się! - Zatem 3 koperty są Twoje 2 6 oraz 28. Czy chciałbyś którąś odsprzedać? - A jak odsprzedam, to co się dzieje? :P - No mogę w zamian za którąś kopertę coś Ci zaoferować. Ty nie wiesz póki co, co w nich jest, a ja wiem. Może być, minus, a może 600 PT przykładowo - Ni ch*ja biorę wszystkie, jak mogę. Nie sprzedaje żadnej :d - Jesteś pewien? - Szczęśliwe liczby :p - Tak, te liczby coś dla mnie znaczą, wiec je zostawiam - Zatem wygrałeś VIP na forum, -25% oraz 20 PT , czyli w sumie otrzymujesz VIP'a na 23 dni oraz 15 PT . Gratuluję!! - Czy chciałbyś może kogoś pozdrowić? - Pozdrawiam widzów, Mojego Kolegę Jakuba, oraz Mojego Chłopaka Błażeja, raz Bąbelka "nienota", oraz MartiKox ta pani od węża iiiiiii do tego Anke, która mnie zmusiła do odpowiedzi o 18:45. - Ja dziękuję Ci za udział i życzę miłego wieczoru! - Również dzięki wielkie za zabawę! Siemanko! Dziękuję @ Munio za udział, dziękuję również @ Aysza za pomoc w oprawie graficznej. Innych chętnych zapraszam do zapisów!!! ---> LINK Edytowane 17 Marca przez Mistrz Yoda 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Jo nie chciał ツ 553 Opublikowano 17 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 17 Marca Pięknie to się prezentuje, wielki plus za przeprowadzanie serii i dodawanie czegoś od siebie, jak w luźnej rozmowie. Bardzo miło się czytało, czekam na więcej! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Lotencjusz 301 Opublikowano 17 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 17 Marca Najs super to wyszło czekam na kolejne xD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 716 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Fajne odpowiedzi zarobisty prowadzący i dobra robota pozdrawiam :] 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 1 856 Opublikowano 17 Marca Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 17 Marca fajna zabawa! dobra robota! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek 485 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca dobra robota Podoba MI się :) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Psychol Mistrz Yoda 1 210 Opublikowano 30 Marca Autor Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 30 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi