HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 16 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 16 Marca Jakiej muzyki słuchacie na codzień? Macie jakąś piosenkę którą możecie słuchać dzień w dzień i wam się nie znudzi? Śmiało wstawiajcie wasze ulubione nutki i napiszcie co się wam w niej podoba najbardziej. 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 324 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Nie mam ulubionej muzyki słucham wszystkiego, a na dobranoc śpiewa mi @ GET_right 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 16 Marca HeadAdmin Autor HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 16 Marca na ogół słucham niemieckiego rapu i hip-hopu a przykładowo tą nutkę słucham 24/7 https://music.youtube.com/watch?v=I6MsafHLnIY&feature=share 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 16 Marca Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 16 Marca Generalnie ja słucham każdego gatunku muzyki w zależności co akurat wpadnie mi do ucha. Ostatnio piosenka eurowizyjna Szwecji podbiła moje serducho. Sama ta melodia zapada w pamięć już nie wspomnę o pięknym tekście. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Alles Wie Gehabt albo D’la crem- X.O.X.O glownie słucham latynowskirj muzyki ale czasem na glosniczki wleci amerykański rap albo coś od polskich wykonawcow 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Anusiak 914 Opublikowano 16 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Marca 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 388 Opublikowano 16 Marca Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Marca Byle czego się słucha , albo „toksyna” 😊 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 590 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Tego mogę słuchać codziennie, aż się przykro robi gdy się pomyśli że w poprzednim roku Coolio zmarł Konkretnie ulubionego gatunku nie mam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi