SpizganY THC 65 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca (edytowane) Nick: @ SpizganY THC Propozycja: Limit czasu przed anarchią jak i w ciemni DD2. Czego dotyczy propozycja: Jak wyżej wspomniałem może zostanie prowadzony jakiś limit na kampienie przed anarchią i w ciemni, jak wiemy wielu osobą to sprawia problemy gdy chcemy wejść przez anarchie na pochylnie w stronę dolnego a tam kampią za bramą bądź przed anarchią i wielu narzeka na to że nie ma limitu na kampienie przed anarchią jak i w ciemni, więc sądzę że jakiś limit czasu mógłby zostać wprowadzony, ( przed górnym jest do 1:15 na respie do 1:30 dobrze jest ) ale co z resztą wiemy że TT musi się jakoś bronić ale sądzę że limit na przykład przed anarchią mógłby wynosić do hmm powiedzmy 1:15 jak przed górnym a licząc się z tym że ciemnia znajduje się przy respie mógłby wynosić do hmmm 1:15 tak samo, myślę że to sprawiedliwy czas ale to tylko taka moja propozycja resztę głosu zostawiam państwu bo trochę irytuje to że długo tam kampi TT ( osobiście ja kampie na TT przed anarchią do max 1:10-1:20 i przed ciemnią a później lecę galę albo na pochylnie przed midem na bramę. Wypowiedzcie się sami :) Pozdrawiam SpizganY Ewentualne wskazówki do Propozycji: Brak Edytowane 14 Marca przez SpizganY THC Poprawa zdania błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba na banie 5 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2 godziny temu, SpizganY THC napisał: Nick: @ SpizganY THC Propozycja: Limit czasu przed anarchią jak i w ciemni DD2. Czego dotyczy propozycja: Jak wyżej wspomniałem może zostanie prowadzony jakiś limit na kampienie przed anarchią i w ciemni, jak wiemy wielu osobą to sprawia problemy gdy chcemy wejść przez anarchie na pochylnie w stronę dolnego a tam kampią za bramą bądź przed anarchią i wielu narzeka na to że nie ma limitu na kampienie przed anarchią jak i w ciemni, więc sądzę że jakiś limit czasu mógłby zostać wprowadzony, ( przed górnym jest do 1:15 na respie do 1:30 dobrze jest ) ale co z resztą wiemy że TT musi się jakoś bronić ale sądzę że limit na przykład przed anarchią mógłby wynosić do hmm powiedzmy 1:15 jak przed górnym a licząc się z tym że ciemnia znajduje się przy respie mógłby wynosić do hmmm 1:15 tak samo, myślę że że to sprawiedliwy czas ale to tylko taka moja propozycja resztę głosu zostawiam państwu bo trochę irytuje to że długo tam kampi TT ( osobiście ja kampie na TT przed anarchią do max 1:10-1:20 i przed ciemnią a później lecę galę albo na pochylnie przed midem na bramę. Wypowiedzcie się sami :) Pozdrawiam SpizganY Ewentualne wskazówki do Propozycji: Brak Dobrze mówi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Lotencjusz 300 Opublikowano 15 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 15 Marca Też jestem za to strasznie uciążliwe to kampienie. Można przetestować fajny pkuginek może skończy się kampienie. Link do pluginu -----> KLIK Taka mała alternatywa na RESP Link do pluginu -----> KLIK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Słabiutko. 1 315 Opublikowano 17 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Marca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi