SpizganY THC 65 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) Nick: @ SpizganY THC Propozycja: Limit czasu przed anarchią jak i w ciemni DD2. Czego dotyczy propozycja: Jak wyżej wspomniałem może zostanie prowadzony jakiś limit na kampienie przed anarchią i w ciemni, jak wiemy wielu osobą to sprawia problemy gdy chcemy wejść przez anarchie na pochylnie w stronę dolnego a tam kampią za bramą bądź przed anarchią i wielu narzeka na to że nie ma limitu na kampienie przed anarchią jak i w ciemni, więc sądzę że jakiś limit czasu mógłby zostać wprowadzony, ( przed górnym jest do 1:15 na respie do 1:30 dobrze jest ) ale co z resztą wiemy że TT musi się jakoś bronić ale sądzę że limit na przykład przed anarchią mógłby wynosić do hmm powiedzmy 1:15 jak przed górnym a licząc się z tym że ciemnia znajduje się przy respie mógłby wynosić do hmmm 1:15 tak samo, myślę że to sprawiedliwy czas ale to tylko taka moja propozycja resztę głosu zostawiam państwu bo trochę irytuje to że długo tam kampi TT ( osobiście ja kampie na TT przed anarchią do max 1:10-1:20 i przed ciemnią a później lecę galę albo na pochylnie przed midem na bramę. Wypowiedzcie się sami :) Pozdrawiam SpizganY Ewentualne wskazówki do Propozycji: Brak Edytowane 14 Marca 2023 przez SpizganY THC Poprawa zdania błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baba na banie 5 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 2 godziny temu, SpizganY THC napisał: Nick: @ SpizganY THC Propozycja: Limit czasu przed anarchią jak i w ciemni DD2. Czego dotyczy propozycja: Jak wyżej wspomniałem może zostanie prowadzony jakiś limit na kampienie przed anarchią i w ciemni, jak wiemy wielu osobą to sprawia problemy gdy chcemy wejść przez anarchie na pochylnie w stronę dolnego a tam kampią za bramą bądź przed anarchią i wielu narzeka na to że nie ma limitu na kampienie przed anarchią jak i w ciemni, więc sądzę że jakiś limit czasu mógłby zostać wprowadzony, ( przed górnym jest do 1:15 na respie do 1:30 dobrze jest ) ale co z resztą wiemy że TT musi się jakoś bronić ale sądzę że limit na przykład przed anarchią mógłby wynosić do hmm powiedzmy 1:15 jak przed górnym a licząc się z tym że ciemnia znajduje się przy respie mógłby wynosić do hmmm 1:15 tak samo, myślę że że to sprawiedliwy czas ale to tylko taka moja propozycja resztę głosu zostawiam państwu bo trochę irytuje to że długo tam kampi TT ( osobiście ja kampie na TT przed anarchią do max 1:10-1:20 i przed ciemnią a później lecę galę albo na pochylnie przed midem na bramę. Wypowiedzcie się sami :) Pozdrawiam SpizganY Ewentualne wskazówki do Propozycji: Brak Dobrze mówi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 17 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi