Skocz do zawartości

Zablokowane [PROPOZYCJA PRZYJĘTA][Propozycja/Bład]

SpizganY THC
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:  @   SpizganY THC

Propozycja: Limit czasu przed anarchią jak i w ciemni DD2. 

Czego dotyczy propozycja: Jak wyżej wspomniałem może zostanie prowadzony jakiś limit na kampienie przed anarchią i w ciemni, jak wiemy wielu osobą to sprawia problemy gdy chcemy wejść przez anarchie na pochylnie w stronę dolnego a tam kampią za bramą bądź przed anarchią  i wielu narzeka na to że nie ma limitu na kampienie przed anarchią jak i w ciemni, więc sądzę że jakiś limit czasu mógłby zostać wprowadzony, ( przed górnym jest do 1:15 na respie do 1:30 dobrze jest )  ale co z resztą wiemy że TT musi się jakoś bronić ale sądzę że limit na przykład przed anarchią mógłby wynosić do hmm powiedzmy 1:15 jak przed górnym  a licząc się z tym że ciemnia znajduje się przy respie mógłby wynosić do hmmm 1:15 tak samo, myślę że to sprawiedliwy czas ale to tylko taka moja propozycja resztę głosu zostawiam państwu bo trochę irytuje to że długo tam kampi TT ( osobiście ja kampie na TT przed anarchią do max 1:10-1:20 i przed ciemnią a później lecę galę albo na pochylnie przed midem na bramę.

Wypowiedzcie się sami :) 

Pozdrawiam SpizganY 

Ewentualne wskazówki do Propozycji: Brak

Edytowane przez SpizganY THC
Poprawa zdania błąd

tumblr_mexbo4J7ir1rkxe4io1_400.gif.debd1

2 godziny temu, SpizganY THC napisał:

Nick:  @   SpizganY THC

Propozycja: Limit czasu przed anarchią jak i w ciemni DD2. 

Czego dotyczy propozycja: Jak wyżej wspomniałem może zostanie prowadzony jakiś limit na kampienie przed anarchią i w ciemni, jak wiemy wielu osobą to sprawia problemy gdy chcemy wejść przez anarchie na pochylnie w stronę dolnego a tam kampią za bramą bądź przed anarchią  i wielu narzeka na to że nie ma limitu na kampienie przed anarchią jak i w ciemni, więc sądzę że jakiś limit czasu mógłby zostać wprowadzony, ( przed górnym jest do 1:15 na respie do 1:30 dobrze jest )  ale co z resztą wiemy że TT musi się jakoś bronić ale sądzę że limit na przykład przed anarchią mógłby wynosić do hmm powiedzmy 1:15 jak przed górnym  a licząc się z tym że ciemnia znajduje się przy respie mógłby wynosić do hmmm 1:15 tak samo, myślę że że to sprawiedliwy czas ale to tylko taka moja propozycja resztę głosu zostawiam państwu bo trochę irytuje to że długo tam kampi TT ( osobiście ja kampie na TT przed anarchią do max 1:10-1:20 i przed ciemnią a później lecę galę albo na pochylnie przed midem na bramę.

Wypowiedzcie się sami :) 

Pozdrawiam SpizganY 

Ewentualne wskazówki do Propozycji: Brak

Dobrze mówi 

• +1 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie