CwaniaK 1 330 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Ile języków obcych znacie? Macie swój ulubiony język który znacie lub chcielibyście się go nauczyć? Jeśli tak to dlaczego akurat ten? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Obcych to 2 z czego jeden jeszcze nie tak perfect bo jest to hiszpanski ale juz blizej niz dalej by go umiec. Hiszpania od zawsze mi sie posobala jak i hiszpanskie jedzenie czy klipy ktorych czesto slucham w tym jezyku🥰 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Język angielski i niemiecki znam bardzo dobrze, potrafię też mówić trochę po francusku, rosyjsku, japońsku i rumuńsku xd ulubiony język to oczywiście polski, bo umieć go to zaszczyt i tyle, hejterzy powiedzą że kłamie ale tak naprawdę boli was wielki CwaniaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi-Wan Kenobi 1 346 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Jakieś tam podstawy 4 języków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Ja polski angielski niemiecki trochę francuski rosyjski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 14 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Angielski perfecto, troche rosyjskiego i włoskiego + ostatnio zaczęłam się uczyć hiszpańskiegoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi