lesiu.3 2 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Twój nick: Lesiu;3 Nick oskarżonego: nie posiadam . ;c Godzina: 22;10 Powód skargi: Za dobre granie , szczerze nie wiem za co dostałem... Dowód [ss/demo]: Chciałbym miec jakies demko , scrennshoty Kurde no nie popuszczę , Prosze udowodnić waszą racje w sprawie mojego bana .. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Słabiutko. 1 315 Opublikowano 12 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Marca Zostałeś zbanowany przez @ RIDE! , Powód cziter. Nie spamuj tematami tylko wstaw poprawny temat w dzień odwołaj się od bana. To wszystko, pozdrawiam. A tu masz link, do działu. https://psychasiada.pl/forum/50-odwolaj-sie-od-bana/. Pamiętaj o dostosowaniu się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Słabiutko. 1 315 Opublikowano 12 Marca Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi