Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 11 Marca Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 11 Marca Dzisiaj swe urodziny obchodzi @ RIDE! Hubert, nasi użytkownicy przygotowali dla ciebie masę życzeń. Nie wiem co się stało z tą graficzką, że jest taka malutka, my redaktorzy przygotowaliśmy specjalny wierszyk. Misiu kolorowy, nie zamartwiaj swej głowy. Dziś są twoje urodzinki niech psychole wezmą drinki. Dziś Hubercie nasz kochany twoje zdrowie opijamy. Dużo zdrowia, siły ducha NIECHAJ KAŻDY SZEFA SŁUCHA! Pozdrawiamy: @ kajusia @ Papież Franciszek Nowy. @ CwaniaK @ Aysza @ Maniek Hubercie w dniu twojego święta życzę Ci samych sukcesów w życiu prywatnym jak i zawodowym. Żebyś spełniał swoje marzenia. Zawsze szerokiej drogi i żeby anioł stróż nad tobą czuwał. Wiecej spokoju w prowadzeniu naszego forum. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego. @ Słabiutko. Wszystkiego najlepszego dużo szczęścia, beczkę wina, pierwszej córki, drugiego syna. Dużo zdrówka i więcej cierpliwości do tej dziczy😅 @ blaze Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Hubsą2k aka szczur enjoyer to tak, życzę Ci abyś poznał dużo języków obcych najlepiej kobiecych :XDDD: . Prawdziwej miłości, wiele radości, wspaniałych orgazmów, zwariowanych odjazdów, łóżka bez wibratora, kochanka nie amatora, portfela pełnego i życia udanego. @ Wahnsinn Wszystkiego najlepszego! @ GET_right „Wszystkiego najlepszego Hubi, żebyś tych swoich kart shellowskich nie zgubił, dużo szczęścia, spełnienia marzeń i wszystkiego czego zapragniesz. @ Wujek Staliś Wspolas, wspolas z okazji twoich urodzin zdrowia, szczęścia, pomarańczy niech Ci Wika nago tańczy albo chociaż matka Wanisza, żeby Ci się tir nie psuł, progi w bmce nie gniły, żebyś nie wypierdalał się na swój głupi ryj na tym motorku śmiesznym na zawodach dla amatorów upośledzonych, żebyś nakurwiał archonka jarvanem przez jego głupi łeb sztanga, żebyś sprogresowal w tej lidze legend i nie był gówienkiem. Więcej nie ma co Ci życzyć bo jak masz mnie to masz wszystko. Pozdrawiam @ archonek Wszystkiego najlepszego bracie, dużo zdrówka, jeszcze więcej floty, i żebyś zaczął coś dominować na tym lolu stary 😉 @ Monster Wielu fragów, zero lagów samych headów, duuużo zdrowia i by flashe nie raziły oraz boty nie wchodziły i marudy, by kasiory dużo było na opłaty forum wystarczyło! fajnej mychy, klawiatury, karaj psycha wióry! Przez kabelek mniej spinania, dużo farta oraz chlania! Tabun "Jebac cie frajerze mam nadzieję ze zdechniesz jeszcze w tym roku obyś dostal raka od ligusi i wgl 100 lat" @ kajusia Kochany Hubi! Życzę ci, aby wszystkie twoje pragnienia i marzenia spełniły się jak najszybciej, spokojnej głowy, braku zmartwień, szczęścia i żeby Ci nigdy uśmiech z twarzy nie schodził <33 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Psychol Obi-Wan Kenobi 1 234 Opublikowano 11 Marca Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 11 Marca Najlepszego @ RIDE! !! Wielu sukcesów przede wszystkim w życiu prywatnym, jak i forumowym! 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum blaze 683 Opublikowano 11 Marca Technik Technik Forum Udostępnij Opublikowano 11 Marca 12 minut temu, Aysza napisał: Tabun "Jebac cie frajerze mam nadzieję ze zdechniesz jeszcze w tym roku obyś dostal raka od ligusi i wgl 100 lat" @ Anusiak jak zawsze w formie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj Wahnsinn 389 Opublikowano 11 Marca Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 11 Marca 16 minut temu, Aysza napisał: Jebac cie frajerze mam nadzieję ze zdechniesz jeszcze w tym roku obyś dostal raka od ligusi i wgl 100 lat @ Anusiak A weź zwijaj asfalt, ty ocharana przez bułgarski patrol rumuńska lambadziaro, co się chyba z Kacapem przez ściańsko macała, aż ci uszy stoją, bo masz dzyndzel jak kotwica z Titanica! No… I milcz jak do mnie mówisz, bo ci wali z japy jak z murzyńskiej chaty! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Akukuuu 129 Opublikowano 11 Marca AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 11 Marca Najlepszego @ RIDE! 🥳 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 11 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 11 Marca 19 minut temu, Wahnsinn napisał: @ Anusiak A weź zwijaj asfalt, ty ocharana przez bułgarski patrol rumuńska lambadziaro, co się chyba z Kacapem przez ściańsko macała, aż ci uszy stoją, bo masz dzyndzel jak kotwica z Titanica! No… I milcz jak do mnie mówisz, bo ci wali z japy jak z murzyńskiej chaty! MICHAŁ NIE MÓW TAK! WSTYT MI ZA ĆEBE! PSZEPROŚ TABUNA! 1 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 1 885 Opublikowano 11 Marca Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 11 Marca Dziękuje wam, łezka w oczku się zakręciła ❤️😍 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 735 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Sto lat!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goha nie lubi nikity 1 189 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Znamy się? Ale oczywiście sto rat ♥️♥️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasbi 26 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Wszyskiego dobrego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 322 Opublikowano 12 Marca Redaktor Udostępnij Opublikowano 12 Marca (edytowane) Wszystkiego najlepszego 100lat Edytowane 12 Marca przez Olaf Scholz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 12 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 12 Marca Dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa dla RIDE z okazji urodzin. Pozdro Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi