flyz11 1 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Nick: flyz11 STEAMID: STEAM_0:0:457266875 Serwer: base bulider Data zdarzenia: nie wiem Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/search.php Opis sytuacji: Dzisiaj chciałem wejść na serwer base bulider i wyskakuje mi że mam bana za anty flesza i wh a na serwer nie wchodziłem nigdy. Connecting to 91.224.117.41:27055... Connection accepted by 91.224.117.41:27055 * Przywileje ustawione BUILD 3082 SERVER (0 CRC) Server # 20 ================================= Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Huntaaru. Jestes zbanowany Permanentnie. Powod : ' antyflash + wh ' Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.PsychaSiada.pl ================================= Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. EDIT: chciałbym się odwołać jeszcze raz, ponieważ sprawdziłem to na innych waszych serwerach mogę grać a na bb nie, i jakiś typ mi się wbił na ip. więc proszę dobre rozpatrzenie mojej drugiej prośby. Bo ja nie chcę za kogoś cierpieć. Zwłaszcza jak gram na cs steam od lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonimm 61 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 (edytowane) 1. Wstaw poprawny link do bansa xd 2. Abrams Ci pod kołdrę wszedł a nie ktoś na ip 3. zresetuj ruter Edytowane 11 Marca 2023 przez Anonimm Przez ETN, 11 Marca 2023 Nie wypowiadaj się w dziale UBTeam Przez archonek, 11 Marca 2023 W dziale "odwołaj się od bana" wypowiadać się mogą osoby które posiadają rangę "AntyCheat", Administracja, Opiekun Serwera, Admin banujący. Ewentualnie osoby, które mają jakiekolwiek dowody, oraz osoba odwołująca się. Dodatkowo obraza użytkownika +1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 11 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Banik musiał się pokryć, a więc zrób reset routera i daj znać czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyz11 1 Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 @ UNKNOWN Eldorado Nie działa, robiłem to notorycznie i nic. Nigdy takiego przypadku nie miałem więc nie wiem czemu takie coś miało miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 11 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Ban zostaje. Odwołanie się od bana 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 11 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi