Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYJĘTA][Skarga] - skarga na borowika

ptwr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: admin daj bana 

Nick Oskarżonego: isogood

Powód: Wczuta, brak przeczytania regulaminu i znajomości txt 

Data: dzisiaj, wczoraj itd 

Dowód: gram se na dd2, poraz kolejny chlop mi wykurwia kicka za txt, pomijając jeszcze dorzuce jednego screena który doskonale pokazuje, ze admin nie posiada znajomości z regulaminem, Akceptując regulamin doskonale powinien je znać.  
https://prnt.sc/6Ottp4NyY4hp
Załączamy tu jednego screenka gdzie kolega ewidentnie nie zna regulaminu.  + chwilowy filmik za "TXT" które dostałem znając TXT admin doskonale powinien znać słowo txt "miejsce gdzie nie da sie wejsc bez  2 osoby (double jumpow itd)
https://streamable.com/jg4v10

Smiechawka troche, ze tacy zostaja przyjęci xD 
@edit Przyczepiać się do słowa "oguem" bo nie ma do czego to trochę przykro, ze nie posiadasz zadnych argumentacji sadeg

Edytowane przez hvh enjoyer

Zacznijmy od tego ze borowik to jest grzyb a to ze ty masz jakies mniemanie o sobie ze jaki to ty nie jestes super to juz twoja sprawa :) wchodzac na ts i wyzywajac od smieci pokazujesz tylko ile masz Ilorazu Inteligencji el petuwerro coelho": oguem  :>  OGUEM XD image.png.2d391e82607f5b30fd93ca20506172ab.png

Zmieniono punkt reg 1.5 Zakaz wchodzenia na TXT (txt nazywamy miejsca niedostępne bez użycia podwójnego skoku i skrajne błędy mapy które można wykorzystać na kampienie).

zacznijmy od tego  To miesjce na ktore wskoczysz od zawsze na wielu serwerach bylo uzanawane jako TXT poniewaz jest SKRAJNYM MIEJSCEM "na skraju to samo nad anarchia tez jest uznawane jako txt i to jest to samo Skraj, aczkolwiek na tym serwerze regulamin jest "z dupy wzięty", Ponieważ jest napisane ze miesca niedostepne z podwojnego skoku aczkolwiek na skrzynki gdzie nie da sie wejsc jednym skokiem to nie txt xD ?.  Więc moim zdaniem Kick byl uzasadniony :) a jezeli nie to zmiencie to w regulaminie co to jest TXT.

W Sprawie Screena ze steama Wszystko bylo juz wyjasnione z opiekunem wiec nie wiem po co wstawiasz znowu xD?

"Smiechawka troche, ze tacy zostaja przyjęci xD  " no widzisz niby smiechawa a jak wchodz na serwer to odrazu ludzie na u@ zgalaszaja mi wszystko, pisza na steam co sie dzialo i w czym im pomoc :) nie chce siebie sam oceniac aczkowiek wydaje mi sie ze dobrze sprawdzam sie na roli admina :P. To by bylo na tyle dziekuje za uwage

@ iSooGooD jest dobrym adminem i się dobrze sprawuje. Sprawa ze screena była wyjasniona i nie ma tu nic do rzeczy. 

Racja, co do punktu z TXT bardzo różnie można go interpretować, admin zinterpretował to w ten sposób. I również sama do pewnego czasu bym za to kickowala. Jeśli mają być takie problemy z TXT, zrobię dzisiaj z tym porządek i wszyscy będą zadowoleni.  

Admin został upomniany. 

• Kupka 1

645c85f4d6f0063aae167de0.png.f4a7a398aafa1cad5e9ee651e7efea2d.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie