Thomas Tuchel 828 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Pochodzę z bardzo liberalnych kręgów gdzie tematy tabu nie istnieją, z środowiska gdzie o sobie można mówić wszystko i być z siebie dumnym, nie wstydzić się niepowodzeń i swoich uczuć oraz słabości. Miłość to uczucie, które w hierarchii wartości zajmuje pierwsze miejsce i nic tak nie rani jak wyśmiewanie się z tego uczucia. Jestem zdziwiony tym z jaką homofobią spotkałem się na tutejszym forum, bo nigdy w swoim 19 letnim życiu się z nią praktycznie nie spotkałem, a w swoim najbliższym środowisko jak rodzina, szkoła, studia - nigdy. Problemem dla mnie jest to, że głównie oprawcami są członkowie administracji. W tym momencie przyszła pora się pożegnać, moja tęczowa duma nie pozwala mi na dalszą współpracę na jakiejkolwiek randze. Jestem dumnym przedstawicielem LGBTQ+ i żaden Staliś, ani nikt inny nie będzie próbować zamykać mi buzi. Więc się z wami żegnam i jednocześnie rezygnuje ze wszystkich pełnionych funkcji. Nie zapominajcie, że każdy człowiek, niezależnie od orientacji seksualnej jest równy - kocha tak samo, tylko kogoś innego Buziaczki dla wszystkich Spoiler PS Uważamy z Igorem, że jako przedstawiciele społeczności LGBTQ+ powinniśmy mieć zniżki w sklepach i darmową kawę w Starbucksie 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wahnsinn 168 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Trzymaj się, mam nadzieję że znajdziesz w końcu miłość swojego zycia, każdy przechodził przez problemy w życiu, a Ty z nimi sypiasz, musisz zmienić nastawienie. Wszystkiego dobrego! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek 226 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) Twoja decyzja niestety musiała zapaść. Trybaj się tam Kryspinku pamiętaj, że w miłości siła nie bój się mówić ludziom co czujesz. Pojedź do Warszawy na stare miasto krzyknij o godzinie 20 "Jestem śliczny, naprawdę wiem co się dzieje nie jestem naiwny, ale mam blizny" Edytowane 10 Marca 2023 przez Florek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonimm 61 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Szerokiej drogi, małpka znalazł miłość ale okazała się ona być nie wypałem. Mam nadzieję, że na swojej drodze spotkasz kogoś wartościowego z kim spędzisz szczęśliwie resztę swojego życia. Pozdrawiam cieplutko anonimm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi-Wan Kenobi 1 346 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @ Malutki Kryspinek tak jak na dc pisałem. Dzięki za wszystko jako @ Typer i powodzenia dalej w życiu prywatnym i na studiach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 441 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 No wypierdalaj juz, jak nie rozumiesz ze ktos nie chce zebys zaczynal temat bo nikogo nie obchodzi a ty dalej nakurwiasz i probujesz komus narzucic na siłe yo nie potrzebujemy Cie tutaj. Idz z MAJA Staśko na twitterze sobie popiszcie xd I nie Staliś tylko Pan Stalin dla Ciebie . Nie pozdrawiam. Przez Ride!, 11 Marca 2023 Nie wypierdalaj na żegnaj na przyszłość 1 2 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 trzymaj się i z fartem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 emm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 148 Opublikowano 11 Marca 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Jest mi bardzo przykro, ze spotkało Cię u mas ma sieci coś takiego, osoby które się do tego przyczyniły poniosły już konsekwencje, lecz tez nie potrafiłeś uszanować uczuć osób, które się z Tobą nie zgadzały, tolerowały Cię, lecz nie chciały w koło rozmawiać o orientacji seksualnej, codziennie próbowałeś edukować całe forum, jak to wyglada, nie chcieli tego, prosiliśmy, obie strony miały się dostosować do ugody, ty nie potrafiles, stad to pożegnanie. dzieki za wszystko co zrobiłeś dla forum, wierze, ze gdzieś jeszcze sie spotkamy! Trzymaj sie 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Sieema, powodzenie życzę i wszystkiego dobrego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 11 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi