Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 10 Marca Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 10 Marca (edytowane) Witajcie, nudziło mi się bardzo, dlatego dla odświeżenia wymyśliłam coś takiego. Psycho gracze counter-strike też będą. Poniżej możecie się zgłaszać do następnej odsłony. Pozdrawiam Spoiler Wspomniane osoby: @ RIDE! @ Wahnsinn @ Wujek Staliś Bohater serii: @ archonek Edytowane 10 Marca przez Aysza 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 440 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Dzięki trzymam kciuki za rozwój! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj Wahnsinn 389 Opublikowano 10 Marca Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 10 Marca Hahahahaha @ archonek za 1szy punkt już Cię uwielbiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 1 885 Opublikowano 10 Marca Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 10 Marca Dominować to możesz kolegę, nie możesz mi dorównać Filip z Gdańska (100km od) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 324 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Elegancko zawsze coś nowego, trzymam kciuki za rozwój. 2 tygodnie żeby zdominować Ride? zdecydowanie za długo 😎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 735 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Fajne +1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 16 Marca Autor Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 16 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi