Vakos 6 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Imię:Adrian Wiek:17 Dlaczego Ty?:Ponieważ jestem osoba aktywną pomocną oraz miłą jestem osoba pomocna wiec do prowadzenia Fp jestem idealny nie sprawiam problemów a wszystkie obowiązki wykonuje w 100% Posiadasz doświadczenie na stanowisku Redaktora FP?:Tak posiadam Znajomość zasad (ortografii, gramatyki i interpunkcji):Czasami zdarza się mała pomyłka w pisowni ale tak to 9/10 Kontakt: forum,gg,discord 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpizganY THC 65 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca (edytowane) Witaj a więc hmm :) + Wiek + Chęci - Podanie słabo rozpisane - Powtarzasz się słowami w podaniu redaktor nie powinien tego robić i do tego brak przecinków kropek, ortografia ale popatrz gdzie w podaniu popełniłeś błędy :) - Nie znamy cię daj się nam poznać ( chyba że znają cię inni ) - Brak 10 sensownych postów na forum Jak dla mnie na NIE Powodzenia :) Edytowane 10 Marca przez SpizganY THC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonimm 17 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Na nie -Jeśli ty chcesz prowadzić fp z takim zaangażowaniem jak napisałeś, to podanie to zdecydowanie podziękuje za takiego redaktora. +wiek 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek 224 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca (edytowane) Moim zdaniem takie średnie te podanie. +Wiek - Rozbudowana pisownia (aby pełnić funkcję redaktora FB, potrzebujemy kogoś kto dobrze składa zdania i nie powtarza się) - Nie znamy cię (za krótko jesteś na sieci) - podanie słabo napisane - Nie spełniasz wymagań Jak narazie jestem na nie, daj się poznać, pokaż zaangażowanie i możesz próbować dalej. Pozdrawiam Edytowane 10 Marca przez Florek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Akukuuu 118 Opublikowano 10 Marca AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 10 Marca Na nie: - nie spełniasz wymagań - podanie napisane na kolanie - gdzie ty jesteś aktywny i pomocny ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Psychol Mistrz Yoda 1 210 Opublikowano 10 Marca Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 10 Marca Kim ty jesteś człowieku? - Wiek - Aktywność - Staż Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 285 Opublikowano 10 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 10 Marca Jestem na nie - za krótki staż na forum -wiek -skladanie zdań i stawianie przecinków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 917 Opublikowano 10 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 10 Marca Daj się lepiej poznać na forum i napisz podanie za 2 tygodnie, na ten moment odrzucam. 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 917 Opublikowano 10 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 10 Marca 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi