Założyciel Sieci RIDE! 1 885 Opublikowano 9 Marca Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 9 Marca Chciałbym pochwalić @ Słabiutko. za sumienne wykonywanie swoich obowiązków, to bardzo wazne i piekne. Skarga słabiutko bo sie obraża jak mamm inne zdanie i to wyglada słabiutko. @ Słabiutko. mam czas i mowie kiedy, a Ty jesteś niecierpliwa i sie gniewasz zamisat poczekac. 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Nie masz czasu na wysłuchanie mojego zdania i to jest słabiutkie. @ RIDE! Przepros mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Obi-Wan Kenobi 1 232 Opublikowano 9 Marca Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 9 Marca 1 minutę temu, RIDE! napisał: Chciałbym pochwalić @ Słabiutko. za sumienne wykonywanie swoich obowiązków, to bardzo wazne i piekne. Z tym się zgadzam 2 minuty temu, RIDE! napisał: Skarga słabiutko bo sie obraża jak mamm inne zdanie i to wyglada słabiutko. Słabiutkie, to jest to, że ty nie czytasz dc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasbi 26 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Cytat Chciałbym pochwalić @ Słabiutko.za sumienne wykonywanie swoich obowiązków, to bardzo wazne i piekne. powiem szczerze ze sama prawda Jestem od niedawna u was bo w sumie mialem bardzo dluga przerwe od cs'a i to przez @ Słabiutko. na dd2 po 10min gry, dowiedziałem sie ze jest jakies zycie na forum no i ts, wbilem na chwile a zostałem i bardzo mi sie podoba tak wiec podsumowywująca ta kobieta jest wam potrzebna jako kolezanka i poniekąd pracownik XD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca 40 minut temu, hasbi napisał: powiem szczerze ze sama prawda Jestem od niedawna u was bo w sumie mialem bardzo dluga przerwe od cs'a i to przez @ Słabiutko. na dd2 po 10min gry, dowiedziałem sie ze jest jakies zycie na forum no i ts, wbilem na chwile a zostałem i bardzo mi sie podoba tak wiec podsumowywująca ta kobieta jest wam potrzebna jako kolezanka i poniekąd pracownik XD Dziękuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi