HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 9 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 9 Marca Macie tą jedną osobę której bezgranicznie ufacie i jest z wami na dobre i na złe? 2 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 324 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Są 2,3 takie osoby, ale czy na dobre to czas pokaże 😎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasbi 26 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca (edytowane) Ja juz mam taka osobę i życzę wszystkim czegos takiego Edytowane 9 Marca przez hasbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutki Kryspinek 626 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET_right 151 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Znajdzie się święta Trójca 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufen 133 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Też mam i trzymamy się dalej ale co czas pokaże to zobaczymy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 607 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Nie, nie mam . Każdy w końcu Cię zdradzi. 2 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Jasne ze tak! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 735 Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Tak!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Anusiak 914 Opublikowano 9 Marca Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2 takie osoby :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi