Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAMKNIĘTY]Wywiad z Tytan2131

Jo nie chciał ツ
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun Redakcji

wywiad1.png.732dec72d210c01d554b85316eae0f41.png

Witajcie! Ostatnio w wiadomości prywatnej swą chęć udziału w wywiadzie wyraził @  Tytan2131
Marcin ostatnio, po krótkiej przerwie powrócił do sprawowania funkcji typera.
Choć dla starszych użytkowników jest rozpoznawalny, tak nowi wiedzą o nim nie wiele. 
Zapraszam do czytania, dowiedzmy się czegoś więcej o nim! 

psycha_white.png
[ Aysza ] -  Witaj, dziękuje ci, że znalazłeś chwilkę czasu na udzielenie nam wywiadu. Jak mija ci dzisiejszy dzień? Opowiesz nam o swojej dzisiejszej rutynie?

[ Tytan2131 ] -  A może być, dzisiaj rozwaliłem psychikę w cs na zm mod, wbiłem 30k expa. Aktualnie jestem chory, wczoraj wymioty miałem myślałem, że stracę przytomność, bo osłabiony jestem, że to hit. Teraz wypoczywam, idę oglądać pewnie film na netflixie i przeglądam na forum, a może wieczorem pogram w ligę.

[ Aysza ] - Teraz to chyba taki sezon przeziębień, że łapie jakieś niemiłosierne choróbsko, życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia. Jesteś na forum już całkiem długo, chociaż miałeś przerwę, która zakończyła się niedawno, nowi użytkownicy mogą cię nie kojarzyć, dlatego proszę, przedstaw się nam. Jak masz na imię, ile masz lat i skąd jesteś?

[ Tytan2131 ] - To tak, na imię mam Marcin 20 lat pochodzę z województwa podkarpackiego. Moją pasją jest piłką nożna od dziecka się tym interesuję. Lubię słuchać muzyki, poznawać miłe osoby. Jestem osobą czasami wybuchową, ale jak ktoś mnie zdenerwuje. Daję radę opanować swe emocje, dopóki ktoś nie przekroczy granicy. Lubie grać w gry pokroju lol cs valorant gta need for speeda. W wolnym czasie oglądam też sporo filmów i seriali. Lubię pomagać innym. Czasami zdarzy mi się wypić alkohol. Na forum trafiłem przypadkowo i cieszę się, że mogłem poznać tu tyle osób, jakoś mi tego brakowało i skłoniło mnie do powrotu, nie żałuję swojej decyzji.

[ Aysza ] - Województwo, w którym mieszkasz, kryje w sobie dużo walorów przyrodniczych. Pogoda też o wiele częściej zaskakuje, szczególnie jeśli chodzi o opady śniegu. Podoba ci się twoja okolica, jest w niej coś ciekawego o czym, mógłbyś nam opowiedzieć?

[ Tytan2131 ] - Pochodzę ze wsi i się z tego cieszę, ponieważ nie przepadam za miastem. We wsi jest cisza, fajni ludzie są i przynajmniej sklepy są, a pogoda dziś nie jest za dobra, ale i tak nigdzie nie wychodzę, to mi jest obojętnie co dzieje się za oknem.

[ Aysza ] -  Często spotykasz rodowitych górali? Znasz trochę gwary podhalańskiej czy raczej w twojej rodzinie nie jest to zakorzenione? 

[ Tytan2131 ] -  Nie jest zakorzenione i nie spotykam górali.

[ Aysza ] -  Jasne, przejdziemy teraz do kolejnego tematu, aktualnie uczysz się/pracujesz? 

[ Tytan2131 ] -  Pracuje.

[ Aysza ] - Jeśli miałbyś wypowiedzieć się z perspektywy czasu co jest lżejsze/lepsze nauka czy praca i dlaczego? 

[ Tytan2131 ] - Praca, bo przynajmniej zarabiam na życie i  coś robię a nauka nie przepadałem, bo nie lubiłem się uczyć.

[ Aysza ] - Skoro już jesteśmy przy temacie szkoły, opowiedz nam, jakim byłeś uczniem? Jakie przedmioty sprawiały ci największą trudność a na jakie uczęszczając, czułeś się, jak ryba w wodzie?

[ Tytan2131 ] - Jak ryba w wodzie najbardziej czułem się na wychowaniu-fizycznym, bo lubiłem ćwiczyć. Uczniem to byłem średnim bardziej zadymiarzem uwagi dostawałem często. Mój drugi ulubiony przedmiot to historia a największą trudność sprawiała mi chyba matematyka. 

[ Aysza ] - Matematyka to zmora niejednego ucznia wspominałeś, że byłeś "zadymiarzem", jaki był twój najgorszy przekręt w czasach szkolnych?

[ Tytan2131 ] - Bijatyki, wagary i wyzwiska i plus plułem do herbaty.

[ Aysza ] -  A to chuligan nam się trafił. Jeśli chodzi o perspektywę czasową, to każdy miał za młodziaka jakieś zachowania, z których wyrósł, jak to było z Tobą? Wraz z wiekiem jest w tobie więcej opanowania? Czy nadal jesteś ulicznym chuliganem? Co chciałbyś przekazać młodszemu sobie?

[ Tytan2131 ] - To się wiekiem zmienia, kiedyś wyzywałem za dzieciaka po rodzicach, ale zrozumiałem, że te słowa były nie na miejscu i że moje zachowanie jak by miał 0 iq, ale się z czasem się uświadomiło w głowie, że nie wypada wyjeżdżać po rodzicach i później nabierałem świadomości co to mi da wyzywanie. Życie nie polega na wyzywaniu, trzeba mieć trochę tej intelektualności, żeby być mądry i świadomym życia niż być głupi i się stoczyć na złe drogi.

[ Aysza ] - Każdy w swoim życiu doświadcza momentu, w którym zastanawia się, czy to, co robi, aby na pewno jest dla niego dobre. Porozmawiajmy teraz o twoim głównym zainteresowaniu, jakim jest sport. Wspominałeś, że od dziecka grasz w piłkę nożną, jak wyglądały Twoje początki, a jak to wygląda teraz, co się zmieniło? Grasz w jakimś klubie, jak wyglądają twoje treningi?

[ Tytan2131 ] - Historia z piłką zaczęła się tego, że zacząłem kopać piłkę po ogródku z bratem, później z kolegami chodziliśmy na boisko. U nas na wsi w klubie zacząłem grać, bo mnie na mówili, żebym przyszedł, bo widzą we mnie talent. Zaczynałem jako bramkarz, ale później przeniosłem się na obronę w juniorach. W seniorach gram na prawej pomocy. W tym sezonie bym miał z 3 bramki a mam 0. Treningi aktualnie mam 2 razy w tygodniu. Zaczynamy od rozgrzewki, później z piłką są ćwiczenia, następnie ćwiczymy stałe fragmenty i później gierka.

[ Aysza ] -  Wierzę, że z każdym szczebelkiem będziesz coraz lepszy! Będąc już przy temacie sportu, pełnisz funkcję typera od jakiegoś czasu, co radziłbyś osobie, która zaczyna dopiero u nas w dziale typerki? Czy do bycia typerem potrzebne są jakieś szczególne umiejętności?

[ Tytan2131 ] - To tak funkcje typera sprawuje od 2 lub 3 miesięcy. Kandydat na typera na pewno powinien ogarniać kupony i mecze dobrze obstawiać + dobrze liczyć oraz ogarniać excel. Początkującej osobie bym radził pewniaki obstawiać na mocną drużynę, przykład dam barcelona vs real betis moim faworytem jest barcelona, bo ma mocny skład, że z 2 lub 3 bramki strzeli jakbyście chcieli poradę, to zapraszam na pv na wszystko, jestem otwarty.

[ Aysza ] -  2-3 Miesiące to całkiem spory staż stanowiskowy. Aktualnie poza tobą, forum posiada kilku innych typerów. Kto twoim zdaniem sprawuje aktualnie najlepiej swoje obowiązki? Kogo wskazał być, jako najlepszego typera z obecnych lub poprzednich? (Oczywiście poza sobą)

[ Tytan2131 ] - Najbardziej @  Malutki Kryspinek , bo on fajne ciekawostki robi takie staranne bez błędów  i miło się czyta  widać, że chłop ma ambicje do robienia, to jest mój faworyt.

[ Aysza ] -  No Malutki ma ogromne doświadczenie w redagowaniu treści, w końcu jakiś czas temu sprawował się jako redaktor. Co do samej interpunkcji to istnieje wiele stron, które pomogą ci eliminować niechcianych przyjaciół w swojej pracy. Jaki jest twój ulubiony sportowiec? Jaką dziedziną się zajmuje i co Twoim zdaniem wyróżnia go na tle innych?

[ Tytan2131 ] - Na pewno jest miły gościem, da się z nim popisać i tego, to że jest biseksualny nie oznacza, że jest gorszy, każdy jest inny trzeba zaakceptować. Na pewno dziedziną sportu nie jestem pewny, ale uwielbia piłkę nożną, bo też nie mieliśmy super kontakt, jak był redaktorem, to nieźle radził co dzień dodawał tematy, żeby redakcja odżyła. Mój ulubiony sportowiec to jest Cristiano Ronaldo, bo ciężka pracą osiągnął tyle w piłce nożnej, ale moim zdanie popełnił błąd, przyjścia do Arabii mógł np. do Napoli pójść, miał ambicje do wygrywania w Europie, ale nikt go nie chciał, został tylko arabia saudyjska zaakceptował kontakt i się stało, pieniądze robią swoje.

[ Aysza ] -  A gdybyś miał wyróżnić jednego Polskiego sportowca z dowolnej dziedziny, kto by to był i dlaczego? 

[ Tytan2131 ] - Piotr Żyła, bo mega byłem pod wrażeniem, jak daleko skoczył i osiągnął dużo sukcesów w skokach. Mam nadzieje, że jeszcze coś osiągnie, bo wierze jako Polak, że uda mu się zdobyć  złoty medal.

[ Aysza ] -  Ja się nie znam na sporcie, ale też uważam, że Piotr Żyła to całkiem dobry zawodnik. Wspominałeś, że lubisz oglądać filmy i seriale, masz takie coś, że jak jeden film ci się spodoba, to mógłbyś oglądać go po kilka razy i by ci się nie znudził? Jeśli tak, jakie to są filmy w twoim przypadku?

[ Tytan2131 ] -  Kilka razy na pewno mógłbym obejrzeć: Czarna Lista, Teen Wolf Nastoletni Wilkołak, Arrow, The Walking Dead, Szybcy i Wściekli.

[ Aysza ] -  Jeśli miałbyś czytelnikowi polecić film na dzisiejszy wieczór, co byś wybrał? Jest jakaś premiera kinowa, na którą czekasz w tym roku? 

[ Tytan2131 ] -  Na pewno bym polecił Wiedźmina a premiera w tego roku to Szybcy I Wściekli 10 

[ Aysza ] -  Następnym tematem, do którego przechodzimy, jest forum, jak i counter-strike, jak zaczęła się Twoja przygoda z grą? Ile miałeś lat, kiedy zaczynałeś?

[ Tytan2131 ] -  W 2008-2009 zacząłem grać w cs 1.6 moja. Największą miłością darze serwery Zombie-Mod, spędziłem lata graniu na zm i dużo grałem cod mody + dd2  

[ Aysza ] -  Opowiedz nam teraz o historii twojego nicku, od zawsze masz taki nick? Czy liczba 2131 jest dla ciebie losowa, czy oznacza coś szczególnego jeśli tak, to co?

[ Tytan2131 ] - To tak mój nick wywodzi się z mojego pseudonimu, bo w realu wszyscy mówili Tytan. Postanowiłem wymyślić nick Tytan a 2131 to samo mi wpadło, żeby dodać liczby 2131.

[ Aysza ] - A no dość wpada w ucho i zagadka rozwiązana. Wcześniej wspomniałeś, że na forum pojawiłeś się przypadkiem? Kogo poznałeś pierwszego i z kim masz teraz najlepszy kontakt? 

[ Tytan2131 ] - Przez lypsena trafiłem na forum, bo grałem na jego serwie a pierwszą osobą, jaką tu poznałem była @  Słabiutko.

[ Aysza ] - Jako użytkownik, jak oceniasz pracę administracji forum. Jest ktoś taki, kto twoim zdaniem sprawuję się na medal? 

[ Tytan2131 ] - Oceniam 8/10, najbardziej spisuje się @ GET_right

[ Aysza ] - Który serwer z sieci jest Twoim ulubionym? Jest jakiś tryb, który twoim zdaniem byłby grywalny, a obecnie go brakuje?

[ Tytan2131 ] - Mój ulubiony tryb to Zomie-Mod też lubię dd2, mi tu brakuje cod mod lub ffa bf2 na odznaki, rangi szeregowy, starszy szeregowy, kapral itd. Masz odznakę np. na xm i masz niewidkę np do 80% jesteś niewidzialny kampisz i zabijasz.

[ Aysza ] - Ostatnie pytania odnośnie samej gry w counter-strike jaka jest twoja ulubiona broń, w której  drużynie wolisz grać i jaka jest twoja ulubiona mapa? 

[ Tytan2131 ] - De dust 2 lub de westwood |  Drużyna to tt | Broń moja ulubiona ak 47 lub m4.

[ Aysza ] -  Temat, który na pewno musi znaleźć się w tym wywiadzie to twoje kubki smakowe, jak wiadomo przez żołądek do serca! Jaka kuchnia świata jest Twoją ulubioną? Wymień top 5 twoich ulubionych potraw.

[ Tytan2131 ] -

Spaghetti, 

Rosół,

Kotlety, 

Pierogi,

Pulpety, 

I najbardziej lubię kuchnię włoską.

[ Aysza ] - Na twojej liście znalazły się różnorodne potrawy. Smakoszem jest prawie każdy, ale nie każdy potrafi gotować, jak to wygląda u ciebie? Jakie jest twoje popisowe danie? 

[ Tytan2131 ] - Umiem spaghetti serowe zrobić, kotlety te niedzielne, pierogi a ze słodkich rzeczy to babeczki lub jakieś rogaliki.

[ Aysza ] - Same smaczne rzeczy, czy przy przygotowaniu któregoś z posiłków przytrafiła ci się jakaś niefortunna sytuacja, o której mógłbyś nam opowiedzieć? 

[ Tytan2131 ] - Nie fortuna sytuacja jaką miałem, to była z naleśnikami zamiast nagrzać patelnie przed wlaniem ciasta, to wlewałem do patelni bez nagrzania.

[ Aysza ] - Coś o tym wiem, najlepiej bardzo rozgrzać i dać niewielką ilość oleju, ciocia Jadzia poleca. Co uważasz za swą największą wadę a co za zaletę?  

[ Tytan2131 ] - Wadą na pewno jest to, że się szybko denerwuje, a zaleta to jestem ufny wobec dobrych ludzi, a później się okazuje, że nas oszukują.

[ Aysza ] - Czyli nie taka zaleta, skoro powoduje problemy. Wraz z wiekiem podobno rośnie poczucie własnej wartości, czy aktualnie  masz jakieś kompleksy? 

[ Tytan2131 ] - Wiesz ciężko powiedzieć, ale wydaje mi się, że nie mam kompleksów.

[ Aysza ] - Dzisiaj obchodzimy dzień kobiet, jak myślisz, co według ciebie jest najtrudniejsze w byciu kobietą? 

[ Tytan2131 ] - Zależy dla kogo, dla mnie nie byłoby problemem bycie kobietą. Minusem kobiet jest na pewno to, że biorą czasami słowa losowe do siebie, a później dodają coś za dużo i się robi drama o tak z d*py, później się okazuje, że za dużo się dodało do historii i jest przepraszanie.

[ Aysza ] - Najważniejsze to potrafić przeprosić i przyznać się do błędu. Poznałeś już tę jedyną? Jaki jest twój ideał kobiety? 

[ Tytan2131 ] - Miałem kobietę, ale teraz nie mam. Jak bym szukał to na pewno taka osoba, powinna być szczera, zaufana, miła, sympatyczna, szczęśliwa, uśmiechnięta mieć poczucie humoru i radość w życiu.

[ Aysza ] - Myślę, że z części dłuższych wypowiedzi to byłoby na tyle. Trochę za bardzo rozszerzyliśmy horyzonty mam nadzieję, że ktoś przeczyta do tego momentu. Przeprowadzimy jeszcze serię krótkich gier za chwilę. Dziękuje ci za te parę godzin, które musiałeś poświęcić na pisanie, chciałbyś z tego miejsca pozdrowić jakieś duszyczki z forum?

[ Tytan2131 ] - Ta na pewno  muszę pozdrowić wszystkich koneserów jhina i wszystkich na forum, zgromadzonych, czytających ten wywiad oraz @ Wujek Staliś

psycha_white.png

1890488.pngSZYBKIE STRZAŁY1890488.png

Oglądanie meczów piłki nożnej czy granie w piłkę

Granie w piłkę

Koty czy Psy

Psy

Spędzanie czasu ze znajomymi czy spędzanie czasu w samotności

Spędzanie czasu ze znajomymi 

Counter Strike czy League of Legends

League of Legends

BMW czy Audi

Audi

Dzień czy Noc

Dzień

psycha_white.png

Jest na pewno kilka błędów, ale nie są jakoś bardzo widoczne. 

Dzięki za uwagę i zapraszam do zapisów na wywiady!

>>> Kliknij, żeby się zapisać <<<

• Lubie to ! 2
  • LOVE <3 2
  • Mistrzostwo 1

Zajebisty wywiadzik jeszcze raz dziękuję i przepraszam za błędy i pozdrawiam 

• LOVE <3 1

• Opiekun Typerów
3 godziny temu, Aysza napisał:

To się wiekiem zmienia, kiedyś wyzywałem za dzieciaka po rodzicach, ale zrozumiałem, że te słowa były nie na miejscu i że moje zachowanie jak by miał 0 iq, ale się z czasem się uświadomiło w głowie, że nie wypada wyjeżdżać po rodzicach i później nabierałem świadomości co to mi da wyzywanie. Życie nie polega na wyzywaniu, trzeba mieć trochę tej intelektualności, żeby być mądry i świadomym życia niż być głupi i się stoczyć na złe drogi.

Mądre słowa! @ WMYJqs4.png Wahnsinn  i @   Abrams  uczcie się od mistrza @  Tytan2131 !  

+ Za wywiad

• Dzięki ! 1
  • LOVE <3 1

image.gif.49cd3564c1478e14e594f17c333f328a.gif

336992576_235548488840874_6247520291427006999_n.gif

• Świety Mikołaj
3 godziny temu, Aysza napisał:

Na pewno jest miły gościem, da się z nim popisać i tego, to że jest biseksualny nie oznacza, że jest gorszy, każdy jest inny trzeba zaakceptować.

Żeby w wywiadzie trollowac? Oczywiście, że jest gorszy i dużo bardziej psychiczny od stałego bywalca w psychiatryku. 

10 minut temu, Mistrz Yoda napisał:

Mądre słowa! @ WMYJqs4.png Wahnsinn  i @   Abramsuczcie się od mistrza

Nie wiem o czym mówisz. 

Przez GET_right,

Bardzo słabe zachowanie wobec użytkownika, a wszystkich tutaj traktujemy z szacunkiem :)

• Lubie to ! 1

• Jo nie chciał ツ przestał(a) promować temat
  • Opiekun Redakcji
klxHwyM.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie