kajusia 1 777 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Co najlepszego przydarzyło Ci się w życiu do tej pory? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 735 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Że poznałem fajna osobę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutki Kryspinek 626 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca że poznałem Igorka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 8 Marca Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 8 Marca Poznałam jedną fajna, ciepłą osobę, która ma do mnie mega dużo cierpliwości pomimo mojego charakteru. Poza tym to brałam udział w kilku start up'ach, z których jestem naprawdę dumna. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 324 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Wcześniej spotkanie pewnej kobity aktualnie przydażył mi sie moj brachol Blazej i jest Ok Ps jest botem w cs go. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 322 Opublikowano 8 Marca Redaktor Udostępnij Opublikowano 8 Marca Wygrałem dwa mecze turniejowe w CS: GO xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Moj przyjaciel cep poznanie jego w nietypowy sposob xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi