Właściciel archonek 1 243 Opublikowano 7 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca Witam serdecznie, mamy w planach postawić dla was serwer mixowy opierający się na grze 5vs5. Tym razem serwer cieszyłby się znaczną dużą popularnością niż poprzedni z racji takiej, że więcej osób się znalazło na klejenie mixów (Oczywiście, nie narzekam na poprzedni serwer, bo kręciłem go sam przez dobre 6/7 miesięcy, lecz niestety padł z racji takiej, że nie miałem już czasu na to. Pytanie do was drodzy użytkownicy, czy chcielibyście taki serwer na sieci? - Jeżeli tak, to piszcie śmiało co chcielibyście na nim zobaczyć 2 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kingux_Trojan2 7 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca 9 minut temu, archonek napisał: Witam serdecznie, mamy w planach postawić dla was serwer mixowy opierający się na grze 5vs5. Tym razem serwer cieszyłby się znaczną dużą popularnością niż poprzedni z racji takiej, że więcej osób się znalazło na klejenie mixów (Oczywiście, nie narzekam na poprzedni serwer, bo kręciłem go sam przez dobre 6/7 miesięcy, lecz niestety padł z racji takiej, że nie miałem już czasu na to. Pytanie do was drodzy użytkownicy, czy chcielibyście taki serwer na sieci? - Jeżeli tak, to piszcie śmiało co chcielibyście na nim zobaczyć Może być, mogę dać propozycje odnośnie dodania jakiejś mapy. Nie chcę ciągłego grania dd2/nuke/inferno/mirage 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadness 645 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca dawaj serwera będziemy bic bambikow 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 491 Opublikowano 7 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 7 Marca Dobry pomysł, jestem za :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P MalyFiFi 154 Opublikowano 7 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 7 Marca Czego by nie, jestem za c: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 735 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca Jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufen 133 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca super pomysł :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek 224 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Oczywiście że na tak to będzie perełka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 321 Opublikowano 8 Marca Redaktor Udostępnij Opublikowano 8 Marca (edytowane) O ile mi wiadomo to już były 2razy serwery od mixow i za każdym razem kończyło się to tak że administracja zamiast pilnować serwera, spędzała czas na ts czekając na swój mix. Ja proponuje zaczac od serwera TP z mapami ESL: de_dust2 de_inferno de_nuke de_train de_mirage de_tuscan de_forge Typowo skillowy serwer pod cwiczenie mixow i konkursow. max 16 slotow co wy na to? Edytowane 8 Marca przez Olaf Scholz Przez archonek, 8 Marca Mixowy będzie max 11/12 slotowy. Mapki będą dodane. Co do poprzednich serwerów, był jeden mój który tak jak wspomniałem kręcił się przez 6/7 miesięcy, ale padł tym razem będę miał większe wsparcie do klejenia ludzi do wspólnej rozgrywki :) A ten drugi serwer, to chyba był przez tydzień i został oddelegowany od nas z pewnych przyczyn ;p 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Akukuuu 129 Opublikowano 8 Marca AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 8 Marca Jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 8 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 8 Marca Jestem za. Mixowy zawsze na propsie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel archonek 1 243 Opublikowano 8 Marca Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi