archonek 1 503 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Witam serdecznie, mamy w planach postawić dla was serwer mixowy opierający się na grze 5vs5. Tym razem serwer cieszyłby się znaczną dużą popularnością niż poprzedni z racji takiej, że więcej osób się znalazło na klejenie mixów (Oczywiście, nie narzekam na poprzedni serwer, bo kręciłem go sam przez dobre 6/7 miesięcy, lecz niestety padł z racji takiej, że nie miałem już czasu na to. Pytanie do was drodzy użytkownicy, czy chcielibyście taki serwer na sieci? - Jeżeli tak, to piszcie śmiało co chcielibyście na nim zobaczyć 2 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kingux_Trojan2 7 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 9 minut temu, archonek napisał: Witam serdecznie, mamy w planach postawić dla was serwer mixowy opierający się na grze 5vs5. Tym razem serwer cieszyłby się znaczną dużą popularnością niż poprzedni z racji takiej, że więcej osób się znalazło na klejenie mixów (Oczywiście, nie narzekam na poprzedni serwer, bo kręciłem go sam przez dobre 6/7 miesięcy, lecz niestety padł z racji takiej, że nie miałem już czasu na to. Pytanie do was drodzy użytkownicy, czy chcielibyście taki serwer na sieci? - Jeżeli tak, to piszcie śmiało co chcielibyście na nim zobaczyć Może być, mogę dać propozycje odnośnie dodania jakiejś mapy. Nie chcę ciągłego grania dd2/nuke/inferno/mirage 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptwr 1 028 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 dawaj serwera będziemy bic bambikow 1 1 f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Maniek 803 Opublikowano 7 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Dobry pomysł, jestem za :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalyFiFi 160 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Czego by nie, jestem za c: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 2 021 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufen 383 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 super pomysł :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek 226 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Oczywiście że na tak to będzie perełka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akukuuu 188 Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 8 Marca 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Jestem za. Mixowy zawsze na propsie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi