Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAMKNIĘTY]Serwer mixowy na psychasiada.pl

archonek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, mamy w planach postawić dla was serwer mixowy opierający się na grze 5vs5.

Tym razem serwer cieszyłby się znaczną dużą popularnością niż poprzedni z racji takiej, że więcej osób się znalazło na klejenie mixów (Oczywiście, nie narzekam na poprzedni serwer, bo kręciłem go sam przez dobre 6/7 miesięcy, lecz niestety padł z racji takiej, że nie miałem już czasu na to.

Pytanie do was drodzy użytkownicy, czy chcielibyście taki serwer na sieci? - Jeżeli tak, to piszcie śmiało co chcielibyście na nim zobaczyć :B 

• Lubie to ! 2
  • +1 1

9 minut temu, archonek napisał:

Witam serdecznie, mamy w planach postawić dla was serwer mixowy opierający się na grze 5vs5.

Tym razem serwer cieszyłby się znaczną dużą popularnością niż poprzedni z racji takiej, że więcej osób się znalazło na klejenie mixów (Oczywiście, nie narzekam na poprzedni serwer, bo kręciłem go sam przez dobre 6/7 miesięcy, lecz niestety padł z racji takiej, że nie miałem już czasu na to.

Pytanie do was drodzy użytkownicy, czy chcielibyście taki serwer na sieci? - Jeżeli tak, to piszcie śmiało co chcielibyście na nim zobaczyć :B 

Może być, mogę dać propozycje odnośnie dodania jakiejś mapy. Nie chcę ciągłego grania dd2/nuke/inferno/mirage

• Lubie to ! 2

•  archonek przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie