Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 6 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) Rodzaj Grafiki: sygnatura Tematyka ( obowiązkowa ! ) :Cs 1.6 Napisy:UNKNOWN Eldorado | Admin DD2#2 | Opiekun Antycheat CS 1.6 Kolorystyka:ciemna Wymiary:sygnatura na forum Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: tak Edytowane 6 Marca przez UNKNOWN Eldorado 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek 224 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) Ja coś takiego dam od siebie Edytowane 6 Marca przez Florek 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 6 Marca Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) / Edit 1 / @ UNKNOWN Eldorado Nie wiem jakim cudem jest za mało wierszy, ponieważ format 400x200px. Mam swoją w podobnym formacie śmiga. Upewnij się, że usunąłeś poprzednią sygnaturkę przed dodaniem tej, bo jeśli wklejasz dwie to, to jest przyczyną takiego komunikatu. Spróbuj jeszcze raz i daj znać, pozdrawiam / Edit 2 / Może to chodzi o Mb, tutaj trochę krótszy gif... 3.8 mB Edytowane 7 Marca przez Aysza 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 6 Marca Autor Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Marca (edytowane) O elegancko dzięki i biore 16 godzin temu, Aysza napisał: to Edit: takie cos mi wyskakuje cały czas @ Aysza Edytowane 7 Marca przez UNKNOWN Eldorado Przez azjatkalove, 7 Marca Zmień nazwę pliku na coś innego i spróbuj wtedy ustawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasbi 26 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca (edytowane) nie taki poziom jak @ Aysza ale zaczynam Edytowane 7 Marca przez hasbi 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 8 Marca Autor Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 8 Marca Dodałem 1 przed sygnatura i działa można close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 777 Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi