Aysza ツ 958 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Kolejna nominowana osoba to: @ Wujek Staliś Na zadawanie pytań macie czas do 11.03.2023 do godziny 20:00 Pytania zadajemy poprzedzając [Q], a odpowiedzi [A]. Przykład: [Q] - Jaka jest twoja ulubiona pora roku? [A] - Lato. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Tuchel 828 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) [Q] - Jak często szorujesz plecki? [Q] - Co sądzisz o rozpadzie alfa izotopu uranu? [Q] - Lubisz szopy? [Q] - Skąd pomysł na nick? Edytowane 7 Marca 2023 przez Malutki Kryspinek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 [Q] - Jaką postacią w LOLu grasz najlepiej a jaką najgorzej? [Q] - Kiedy zatańczymy w końcu tango razem? [Q] - Twoja ulubiona piosenka? [Q] - Opisz jak najlepiej potrafisz swoje umiejętności, które wykorzystujesz na forum jako nasz kochany technik <33 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufen 383 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 [Q] Co robisz na co dzień? [Q] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [Q] Jaką jesteś osobą Twoim zdaniem? (Wymiń 5 wad i 5 zalet) [Q] Czego żałujesz lub czego byś nigdy nie zrobił? [Q] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [Q] Jakie masz plany na przyszłość? [Q] Jaką szkołę skończyłeś a jaka jest twoja wymarzona? (czy tam była) [Q] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze u drugiego człowieka? [Q] Jakie cechy charakteru musi mieć twój przyjaciel? [Q] Jakie są Twoje dobre i złe nawyki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 958 Opublikowano 9 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 [Q] - Masz jakieś kompleksy, jeśli tak to jakie? [ Q] - Która rąsia jest lepsza lewa czy prawa? [ Q ] - Ile masz cm wzrostu? [ Q ] - Jak stylizujesz swoje zakola? [Q ] - Chciałbyś kiedyś na świat wydać potomstwo? Jeśli tak, to jak byś je ochrzcił? [Q] - Czy posiadasz lub posiadałeś konto na portalu randkowym? [Q] - Czy jesteś stałym gościem na pomarańczowej stronie, jaką jest pyszne.pl? [Q ] - Wolisz fast fooda czy zdrowe jedzenie? [Q] - Jak tam umawianie się na randkę z Sarą? [Q] - Jaki jest twój ulubiony kolor? [Q] - Śpiewasz pod prysznicem? [Q ] - Co ile dni się golisz? [Q] - Masz jakieś fobie? Poza tą, że zakola zatoczą większy łuk? [Q] - Co o mnie sądzisz? [Q ] - 12 cm czy 16 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 148 Opublikowano 9 Marca 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 witam mam dwa pytanka do Pana wspólasa [Q] - czy jestem dobrym wspólasem i czy siec beze mnie by przeżyła 3 miesiace? [Q] - kto ma największe zakola na sieci ? [Q] - ile masz lat? [Q] - gdzie jadles najlepszego kebaba w zyciu? [Q] - gdzie byś zjadł kebaba? [Q] - Czy jesz kebaba z sosem lagodnym, mieszanym czy ostrym? [Q] - kebab w picie czy w bułce? a moze talerz? [Q] - Masz dziewczyne? [Q] - ktora dziewczyna z sieci jest najładniejsza a która najbrzydsza [Q] - wymień dwie osoby z sieci jedną ktora lubisz a jedna której nie lubisz, niech sie zastanwiają ktora jest ktora [Q] - jakim autem byś chciał śmigać? [Q] - dlaczego barcelona odpadla z ligi mistrzów? [Q] - dlaczego barcelona odpadla z ligi europy? [Q] - dlaczego robert lewandowski ostatnio nie gra na swoim najwyzszym poziomie? [Q] - który klub jest lepszy, Real czy Barcelona i dlaczego Real? [Q] - Kto gra lepiej w lige ja czy @ archonek [Q] - czy @ Aysza powinna awansowac do administracji? [Q] - czy @ GET_right jeździ premiumką z naczepą burtkówką? [Q] - czy @ GET_right manipuluje tachografem? [Q] - czy @ MalyFiFi wplaci na pieski? [Q] - czy @ Wahnsinn majac dziewczyne powinien korzystac z tindera? [Q] - czy służba wiezienna jest szanowaną instytucją w polsce? [Q] - czy coca cola jest lepsza niz pepsi? [Q] - czy tosty u Witka są w porządku? jesli nie jadles sprwadz w necie [Q] - czy lubisz ze mna grac w lige legend? [Q] - uwazasz, ze lepiej mi idzie Jarvanem czy Gwen? [Q] - czy jestem inflencerem? [Q] - Czy wierzysz w doniesienia o problemach JP2? [Q] - jestes osoba wierzacą? [Q] - Czy jestes fanem Mariusza Pudzianowskiego? [Q] - Lubisz gotowac czy wolisz zamowic? [Q] - pc czy laptop? [Q] - xbox czy ps5? [Q] - lambo czy ferrari? [Q] - tosty czy kanapki [Q] - geje czy lesbijki? [Q] - mleko czy jogurt [Q] - mleko z laktozą czy bez? [Q] - mikrofala czy piekarnik? [Q] - zapiekanki z szynką i serem czy piezcarkami i serem? [Q] - czy @ kajusia jest miss forum? [Q] - czy @ CwaniaK pali z wiadra 10 l czy 20 l? [Q] - czy odczuwasz brak Pałkersa? [Q] - czy serwer dd2 jest top3 w polsce serwerów? tak jest [Q] - lubisz mnie? [Q] - nie lubisz mnie? 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 [Q] Jaką dziwną kombinację dań lubisz? [Q] Jakiej potrawy nigdy nie jadłeś, ale bardzo chciałbyś spróbować? [Q] Za co nie znosisz płacić? [Q] Dlaczego kogo, ze wszystkich sił starasz się być miły? [Q] Co sprawia, że przewracasz oczami za każdym razem jak to słyszysz? [Q] W czym myślisz, że jesteś lepszy niż realnie jesteś? [Q] lubisz mnie? [Q] najlepszy moderator prawda tygrysie? [Q] . Jaka emotka jest Twoją ulubioną? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi