HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 6 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 6 Marca Gdybyście mieli możliwość zabrania 1 osoby w swoje wymarzone miejsce, kogo byście zabrali ze sobą? Gdzie i dlaczego, uzasadnij swoją odpowiedź. 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Wiadomo, swojego przyjaciela do Hiszpanii by sie dorobic mamonów i zyc jak ciotki z Ameryki 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 6 Marca Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 6 Marca Myślę, że wymarzonego miejsca nie mam i wszędzie bym się świetnie bawiła z tą ukochaną osobą, jaką jest @ GET_right Świat rządzi się szarością i nawet najpiękniejsze miejsce byłoby dla mnie tandetne gdyby on nie stał obok mnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutki Kryspinek 626 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Zabrałbym mojego ukochanego Igorka w niesamowitą podróż do Tel Awiwu - nie ma bardziej gejowskiego miasta na świecie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 735 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca ja bym wział swojego przyjaciela na jakiś mecz pogladać opić się wrócić najebany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P azjatkalove 227 Opublikowano 6 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 6 Marca Z dziewczyną bym wyjechał Paryża i jakoś fajnie spędził czas. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 295 Opublikowano 6 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 6 Marca Zabrałbym moją Mamę do Włoch Uzasadnienie: Bo ją bardzo kocham i zawsze chciała odwiedzić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi