yamahama 159 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 (edytowane) [Q] Żółw bez skorupy jest nagi, czy bezdomny? [A] Chyba nagi xd [Q] Czy ryby odczuwają pragnienie? [A] Mysle ze tak [Q] Dlaczego Superman zakładał majtki na spodnie? [A] Żeby bylo mu wygodnie xd [Q] Gdzie rośnie pieprz? [A] u sasiada w doniczce xd [Q] Dlaczego nie ma pokarmu dla kotów o smaku myszy? [A] Ponieważ by to bylo zbyt proste xd [Q] Gdzie odbywa się festiwal w Cannes?[A] na zewnatrz xd [Q] Czy do zastrzelenia mima niezbędny jest tłumik?[A] mysle ze nie wiem [Q] Z ilu pieców jadłeś chleb?[A] 426 [Q] Czy płakanie pod wodą jest możliwe?[A] Tak , pod warunkiem ze wieje wiatr [Q] Gdzie zimują raki?[A] na pustyni xd [Q] Dlaczego flamingi stoją na jednej nodze?[A] bo na dwoch by było za ciezko xd [Q] Dlaczego Mona Lisa nie ma brwi?[A] twórczość artysty [Q] Brwi - do czego służą?[A] ochrona oczu [Q] Ile nóg ma stonoga?[A] uzależnione to jest od sytuacji xd [Q] Dlaczego dzień kończy się o godzinie 24, a zaczyna się o 0?[A] no bo wtedy mozesz kolejne 24 spac jak cos xd [Q] Co ma piernik do wiatraka?[A] mąke xd [Q] Lato czy zima[A] czy nie no wiadomo lato [Q] Audi czy BMW?[A] znowu czy nie miałem zadnej z nich ale mysle ze Audi [Q] Pizza czy kebab?[A] uzależnione to jest od sytuacji z czy sam czy w grupie , ale raczej kebab [Q] Lidl czy Biedronka? [A] Biedronka [Q] Klapki i skarpetki są git?[A] no jasne [Q] Co słychać?[A] tak przeciętnie po staremu [Q] Jak zdrówko?[A] Lipa , walcze z glosem od 1,5 roku ale sa male lepsze efekty [Q] A w domu wszyscy zdrowi?[A] oprocz mnie to tak xd [Q] Ulubiony utwór muzyczny na ten moment?[A] hmmmm mam kilka ale ogl wole piosenki ze tak powiem “ starsze “ it’s my life , La Vida Loca [Q] Do jakiego utworu muzycznego lubisz wrócić po latach?[A] Kropla deszczu [Q] Seriale czy filmy?[A] Seriale [Q] Czytanie książki czy audiobooki?[A] Oczywiście ze czytanie [Q] Czym zajmujesz się na co dzień?[A] Aktualnie jestem w trakcie rekrutacji do nowej pracy , a tak to mam robote w kilku miejscach [Q] Ulubiona gra?[A] CS [Q] Co robisz w ciągu wolnego dnia?[A] Biegam , ćwiczę żeby utrzymywac forme , ale tez czytam książki i spotykam się znajomymi [Q] Ubiór luźny czy może elegancki?[A] Elegancki [Q] Piwo czy wódka?[A] Wódka [Q] Wolisz tańczyć czy śpiewać?[A] Uzależnione od sytuacji bo czasami to i to robie jednoczesnie , ale raczej tanczyc [Q] Co najbardziej zapadło Ci w pamięć? [A] Zwycięstwo Stocha na IO [Q] Ulubione danie, które możesz jeść codziennie?[A] Czernina [Q] Masz ulubiony soundtrack z gry? Jeżeli tak, to jaki? [A] Raczej nie [Q] Jesteś od czegoś uzależniony?[A] Papierosy xd [Q] Palisz? Czy paliłeś papierochy?[A] Oj teraz mega Pale Dzieki za pytanka , pozdrawiam i nominuje jesli moge mistrza yoda xd Do uslyszena Edytowane 6 Marca 2023 przez Aysza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi-Wan Kenobi 1 345 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 43 minuty temu, yamahama napisał: nominuje jesli moge mistrza yoda Upsss 44 minuty temu, yamahama napisał: [Q] Co ma piernik do wiatraka?[A] mąke xd xD 45 minut temu, yamahama napisał: [Q] Co najbardziej zapadło Ci w pamięć? [A] Zwycięstwo Stocha na IO Jakżeś mi tym zaimponował teraz! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi