Skocz do zawartości

Zablokowane [PROPOZYCJA ODRZUCONA]Propozycja dodatku :)

SpizganY THC
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: @   SpizganY THC

Propozycja:  Plik audio Mp4 dodatek do serwera 

Czego dotyczy propozycja: Dodanie do serwera pliku audio Mp4 zamieszczonego poniżej

Fajny głos który rozejdzie się po całej mapie aby każdy usłyszał 

Kiedy dany delikwent kogoś trafi w banie !   :D

Ewentualne wskazówki do Propozycji: Technik będzie już wiedział co robić :TROLL:

Edytowane przez SpizganY THC
Zmiana zdania w propozycji :)
  • Lubie to ! 1

tumblr_mexbo4J7ir1rkxe4io1_400.gif.debd1

Moim zdaniem nie ma po co tego dodawać ze względu na to, że nic praktycznie to nie zmieni w rozgrywce a jedynie może utrudnić, kiedy ktoś kogoś zabije, a po chwili inna osoba to zrobi może to być przeszkadzające w grze. Na taką ilość graczy na serwerze jaką mamy najbardziej skupiamy się na "tuptaniu", a więc ten oto dźwięk headshota może to zagłuszyć.

8 godzin temu, Florek napisał:

Moim zdaniem nie ma po co tego dodawać ze względu na to, że nic praktycznie to nie zmieni w rozgrywce a jedynie może utrudnić, kiedy ktoś kogoś zabije, a po chwili inna osoba to zrobi może to być przeszkadzające w grze. Na taką ilość graczy na serwerze jaką mamy najbardziej skupiamy się na "tuptaniu", a więc ten oto dźwięk headshota może to zagłuszyć.

@   Florek Owszem może ale nie musi :) a dźwięk trwa sekundę więc moim zdaniem nie widzę problemu z tym dźwiękiem ponieważ fajnie wydaje mi się może umilić rozgrywkę wielu graczom i jakieś odświeżenia by nadało naszemu  DD2   :)

I po 1. oraz ostatnie słowo  na serwerze obowiązuje wykonywanie "Cele Mapy" a nie stanie po rogach kampienie gdzie popadnie i nasłuchiwania gdzie kto idzie bo to jest dziecinada :D 

już się nie wypowiadam zostawiam resztę głosów dla naszych graczy DD2 :)

fajny pomysł brakuje już na dd2 takich rzeczy może to pikuś ale dla graczy stałych 

fajnie to brzmi i się strzela hedy :) moim zdaniem można dodać fajne to :D 

• LOVE <3 1

Z jednej strony fajne, a z drugiej jak wejdzie taki archon na serwer to nie będziemy nic słyszeć tylko ten dźwięk ^.^ wiec dla mnie do odrzucenia :D 

• kekw 2

Propozycja fajna, ale faktycznie jak zaczną sie banie sypać to będzie przez 5 sekund tylko ten dźwięk :D

Ale pomysl fajny 

a moze jak ktos kogos kosą zabije to dodac słynny tekst " DZIANĄŁ MNIE "

Hasbulla-Magomedov-1280x720.jpg.dbe7a7ee591beacc1dcf09eb07f05227.jpg

można by dodać te różne dźwięki do tego typu właśnie "HEADSHOT", "DOUBLE KILL", "TRIPLE KILL", "MULTI KILL", "DZIABNĄŁ MNIE WIDZIAŁEŚ? DZIABNĄŁ MNIE" również gdzie zostaje np. 1 CT i 4 TT to uruchamia się dźwięk "I am the one and only" link do piosenki niżej. Można tez różne dźwięki dodać do tego. Od razu proponuję dodać komendę "/sounds" lub "/dzwieki" żeby gracz który nie chce tych dźwięków mógł sobie je wyłączyć na stale, a potem włączyć, oczywiście w menu każdy dzwiek by się znalazł który można wyłączyć, a inny zostawić sobie.

Link do nuty: https://youtu.be/ZvMsp7s78Do

Dźwięk zaczyna się od 0:14 do 0:19

• Lubie to ! 1
  • Mistrzostwo 1

MANIEKsyg.gif.d3112df139d434053dd66666e47e6e74.gif

Ja zostałbym przy klasyku aby nie było takich rzeczy na serwisie, jednak jak taki archonek ci wejdzie to katastrofa będzie xd.

Jestem za tym aby było po staremu bez tych dźwięków.

Proponuje dodać ankietę, myślę iż rozwieje to wątpliwości.

645ce364a728384c44bb7023-2.png.454d12deaf0b1fdbb858f014d9172b90.png

1 godzinę temu, azjatkalove napisał:

można by dodać te różne dźwięki do tego typu właśnie "HEADSHOT", "DOUBLE KILL", "TRIPLE KILL", "MULTI KILL", "DZIABNĄŁ MNIE WIDZIAŁEŚ? DZIABNĄŁ MNIE" również gdzie zostaje np. 1 CT i 4 TT to uruchamia się dźwięk "I am the one and only" link do piosenki niżej. Można tez różne dźwięki dodać do tego. Od razu proponuję dodać komendę "/sounds" lub "/dzwieki" żeby gracz który nie chce tych dźwięków mógł sobie je wyłączyć na stale, a potem włączyć, oczywiście w menu każdy dzwiek by się znalazł który można wyłączyć, a inny zostawić sobie.

Link do nuty: https://youtu.be/ZvMsp7s78Do

Dźwięk zaczyna się od 0:14 do 0:19

@  Słabiutko.  

@ azjatkalove   Wygrałeś ! przebiłeś mnie przyznaję ci racje  :D twoja propozycja jest o wiele lepsza w sensie z tym wyłączeniem wszelkich bądź pojedynczych głosówek. Hmmm napisałem słabiutko że chciałbym podpiąć twoją propozycję pod moją bo po co otwierać 100 nowych propek :) jeśli Ania zgodzi się podpiąć twoją propozycję do mojej i ją wykorzystać było by fajnie  :pp

ja już więcej nie mam nic do dodania do tej propki jak i mojej wszystko w rękach słabiutko przejmujesz pałeczkę  :) 

Poprawa pisowni z azjaty stała się baba xD
Przez KasiaSmerfik,

Azjatka to chłop ale dobra XD posępne to też.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie