SpizganY THC 65 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 (edytowane) Nick: @ SpizganY THC Propozycja: Plik audio Mp4 dodatek do serwera Czego dotyczy propozycja: Dodanie do serwera pliku audio Mp4 zamieszczonego poniżej Fajny głos który rozejdzie się po całej mapie aby każdy usłyszał Kiedy dany delikwent kogoś trafi w banie ! Ewentualne wskazówki do Propozycji: Technik będzie już wiedział co robić HeadShot.mp4.mp4 Edytowane 5 Marca 2023 przez SpizganY THC Zmiana zdania w propozycji :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek 226 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Moim zdaniem nie ma po co tego dodawać ze względu na to, że nic praktycznie to nie zmieni w rozgrywce a jedynie może utrudnić, kiedy ktoś kogoś zabije, a po chwili inna osoba to zrobi może to być przeszkadzające w grze. Na taką ilość graczy na serwerze jaką mamy najbardziej skupiamy się na "tuptaniu", a więc ten oto dźwięk headshota może to zagłuszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpizganY THC 65 Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 (edytowane) 8 godzin temu, Florek napisał: Moim zdaniem nie ma po co tego dodawać ze względu na to, że nic praktycznie to nie zmieni w rozgrywce a jedynie może utrudnić, kiedy ktoś kogoś zabije, a po chwili inna osoba to zrobi może to być przeszkadzające w grze. Na taką ilość graczy na serwerze jaką mamy najbardziej skupiamy się na "tuptaniu", a więc ten oto dźwięk headshota może to zagłuszyć. @ Florek Owszem może ale nie musi :) a dźwięk trwa sekundę więc moim zdaniem nie widzę problemu z tym dźwiękiem ponieważ fajnie wydaje mi się może umilić rozgrywkę wielu graczom i jakieś odświeżenia by nadało naszemu DD2 :) I po 1. oraz ostatnie słowo na serwerze obowiązuje wykonywanie "Cele Mapy" a nie stanie po rogach kampienie gdzie popadnie i nasłuchiwania gdzie kto idzie bo to jest dziecinada już się nie wypowiadam zostawiam resztę głosów dla naszych graczy DD2 :) Edytowane 5 Marca 2023 przez SpizganY THC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bufen 383 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 fajny pomysł brakuje już na dd2 takich rzeczy może to pikuś ale dla graczy stałych fajnie to brzmi i się strzela hedy :) moim zdaniem można dodać fajne to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSooGooD 19 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Z jednej strony fajne, a z drugiej jak wejdzie taki archon na serwer to nie będziemy nic słyszeć tylko ten dźwięk wiec dla mnie do odrzucenia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasbi 26 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Propozycja fajna, ale faktycznie jak zaczną sie banie sypać to będzie przez 5 sekund tylko ten dźwięk Ale pomysl fajny a moze jak ktos kogos kosą zabije to dodac słynny tekst " DZIANĄŁ MNIE " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 można by dodać te różne dźwięki do tego typu właśnie "HEADSHOT", "DOUBLE KILL", "TRIPLE KILL", "MULTI KILL", "DZIABNĄŁ MNIE WIDZIAŁEŚ? DZIABNĄŁ MNIE" również gdzie zostaje np. 1 CT i 4 TT to uruchamia się dźwięk "I am the one and only" link do piosenki niżej. Można tez różne dźwięki dodać do tego. Od razu proponuję dodać komendę "/sounds" lub "/dzwieki" żeby gracz który nie chce tych dźwięków mógł sobie je wyłączyć na stale, a potem włączyć, oczywiście w menu każdy dzwiek by się znalazł który można wyłączyć, a inny zostawić sobie. Link do nuty: https://youtu.be/ZvMsp7s78Do Dźwięk zaczyna się od 0:14 do 0:19 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Ja zostałbym przy klasyku aby nie było takich rzeczy na serwisie, jednak jak taki archonek ci wejdzie to katastrofa będzie xd. Jestem za tym aby było po staremu bez tych dźwięków. Proponuje dodać ankietę, myślę iż rozwieje to wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpizganY THC 65 Opublikowano 5 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, azjatkalove napisał: można by dodać te różne dźwięki do tego typu właśnie "HEADSHOT", "DOUBLE KILL", "TRIPLE KILL", "MULTI KILL", "DZIABNĄŁ MNIE WIDZIAŁEŚ? DZIABNĄŁ MNIE" również gdzie zostaje np. 1 CT i 4 TT to uruchamia się dźwięk "I am the one and only" link do piosenki niżej. Można tez różne dźwięki dodać do tego. Od razu proponuję dodać komendę "/sounds" lub "/dzwieki" żeby gracz który nie chce tych dźwięków mógł sobie je wyłączyć na stale, a potem włączyć, oczywiście w menu każdy dzwiek by się znalazł który można wyłączyć, a inny zostawić sobie. Link do nuty: https://youtu.be/ZvMsp7s78Do Dźwięk zaczyna się od 0:14 do 0:19 @ Słabiutko. @ azjatkalove Wygrałeś ! przebiłeś mnie przyznaję ci racje twoja propozycja jest o wiele lepsza w sensie z tym wyłączeniem wszelkich bądź pojedynczych głosówek. Hmmm napisałem słabiutko że chciałbym podpiąć twoją propozycję pod moją bo po co otwierać 100 nowych propek :) jeśli Ania zgodzi się podpiąć twoją propozycję do mojej i ją wykorzystać było by fajnie ja już więcej nie mam nic do dodania do tej propki jak i mojej wszystko w rękach słabiutko przejmujesz pałeczkę :) Edytowane 5 Marca 2023 przez SpizganY THC Poprawa pisowni z azjaty stała się baba xD Przez KasiaSmerfik, 5 Marca 2023 Azjatka to chłop ale dobra XD posępne to też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 15 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi