boundless 14 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca (edytowane) Twój nick: boundless. Nick Oskarżonego: Eldorado, Akuku Powód Skargi: błędne rozpatrzenie mojego demka i ja to wiem jak nikt inny i tylko ja to moge stwierdzić Dowody: Dowodów nie potrzeba i nie ma bo nie nagrwywam sie jak gram skoro sam gram to wiem czy się "pale" Radzę zastanowić sie nad wymianą ekipy i lepszym wyborze . Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że oblali test Edytowane 3 Marca przez boundless 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wkurwiony Dzieciak 5 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Nie pierwszy nie ostatni jestes. Mialem to samo, zmien siec jak ja na ******* i po problemie Przez archonek, 3 Marca Reklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boundless 14 Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca Fajnie mieć taką władze i wiedze że jedyną osobą która może ocenić czy ubt ma wiedze i umiejetnosci (się zna na temacie ) jesteś Ty sam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 285 Opublikowano 3 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 3 Marca Jak najbardziej popieram kandydaturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel archonek 1 191 Opublikowano 3 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca Później sprawdzę te demko, i dam znać co i jak. Póki co zamykam temat, żeby syf się nie robił. 2 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel archonek 1 191 Opublikowano 3 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca I twoje demo: +b 1:50 obok modelu // Celownik obok modelu, oponent dostaje dmg + +b 7:32 to samo + hs // 7:32 - zwykły recoil - +b 8:30 obok modelu // 8:30 - w model - +/-b 9:02 nad modelem // 9:02 - ping, i flick - +/-b 15:31 zabijasz chłopa jak już go nie widać, a widać jak twój strzał leci w ścianę (1/4 bardzo dobrze to widać) // 15:31 - opóźniony inputlag z demka - Bonus DEMO +b 0:47 celownik obok głowy i hs // b+ +/-b 5:12 znów celownik obok głowy // +- +b 12:22 celownik obok modelu // flicki - Z tych dwóch demek widzę, tylko dwie spalone akcje, jest to demko HLTV które ma lagi i ciężko rozpisywać gracza który ma naprawdę dobrze ustawione sety, lub po prostu może być też czysty. Lecz będziesz bez ub, dlaczego? dlatego, że wszedłeś na serwer na aktywnym banie, co jest zakaz. Zamykam. 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel archonek 1 191 Opublikowano 3 Marca Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Marca ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi