czizu 2 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Nick: czizu STEAMID: 51.83.214.206:27015 Serwer: Only DD2 Psychasiada.pl Data zdarzenia: 03.032023 Link do bana: Opis sytuacji: grając normalnie nagle dostalem bana nie wiadomo za co, prosze o wyjaśnienie sytuacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Dostałeś ssy. https://psychasiada.pl/forum/49-wstaw-screenshoty/ w tym dzieł masz wszystko napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czizu 2 Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca co to znaczy? nic nie dostałem grałem normalnie bez cheatów i nagle dostałem bana.... niepoważne... prifesjonalizm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 295 Opublikowano 3 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 3 Marca Musisz wstawić 5 screenów z folderu cstrike. @ Słabiutko. ci wysłała poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czizu 2 Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca a dlaczego mam wysyłac jakies screeny skoro nic nie zrobiłem? Przez UNKNOWN Eldorado, 3 Marca Admin miał podejrzenie prawdopodobnie o Wallhack i zrobił ci ssy to nasza taka procedura. Wstawienie screenow zajmie ci max 5minut. Brak screenow = brak ub. Uzywaj opcji edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czizu 2 Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca Nie zamierzam udowadniać ze czegoś nie zrobiłem , a skoro serwer nie potrafi wykryć ze gracz nie cheatuje to słabo, jest dużo innych serwerów a skoro na tym tak się dba o uczciwych graczy to odpuszczę sobie jak również 15 moich znajomych którzy tam grali. Nie polecam wszystkim 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Akukuuu 130 Opublikowano 4 Marca AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 4 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi