Opiekun Typerów Obi-Wan Kenobi 1 232 Opublikowano 2 Marca Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 2 Marca Witam kolejnego już uczestnika w grze w ciemno na naszym forum. Gościem Tego odcinka jest @ Kaci . Znacie go jako jednego z adminów na naszym wspaniałym DD2#1. Na wstępie pozwól, że przypomnę Ci krótko zasady. - Wybierasz 5 kopert - Udzielasz 5 poprawnych odpowiedzi = 5 kopert Twoje - Czas na odpowiedź około 2 minut. Oczywiście może być dłużej, byleś cokolwiek pisał tutaj. - Zakaz korzystania z internetu Czy zasady są zrozumiałe? Tak Proszę Ciebie o podanie numerów 5 kopert 1 - 7 - 13 - 21 - 33 Dobrze koperty przygotowane. O którą kopertę chciałbyś usłyszeć pierwsze pytanie? Dobra po kolei koperty jedziemy Zatem zacznijmy od koperty numer 1. Kto jest autorem powieści Mały książę? A) Bolesław Prus B) Ignacy Krasicki C) Antoine de Saint- Exupery D) Adam Mickiewicz C Odpowiedź poprawna! O którą kopertę teraz chcesz zagrać? Następna 7 Pytanie o kopertę 7 brzmi następująco: W którym roku rozpoczęła się I wojna światowa? A) 1900 B) 1909 C) 1914 D) 1918 C Gratulację! Kolejna poprawna odpowiedź! Rozumiem, że teraz numer 13? Tak Jaki klub piłkarski prowadził Portugalski trener Fernando Santos? A) Benfica B) FC Porto C) Sporting CP D) Wszystkie powyższe Mogę się mylić, ale myślę, że to odpowiedź D Zgadza się jako ciekawostkę powiem, że jest chyba jedynym Portugalczykiem, który prowadził te kluby. Która koperta teraz? Dla odmiany 33 Tym razem działanie matematyczne. Rozwiąż działanie matematyczne 2+2x2 A) 4 B) 6 C) 8 D)12 C Zgadza się. Czas zatem na ostatnie pytanie! Jaki nick na forum wcześniej miał @ Olaf Scholz ? A) Eliminator B) Hubson C) Marchodeusz D) Troll C Zgadza się! Jako pierwszy uczestnik masz chyba komplet kopert! Czy chciałbyś którąś odsprzedać/wymienić się? Nie biorę wszystkie Może jednak? Tylko przypomnę, że w jednej z tych kopert może być minus 100% A którą kopertę chciałbyś ode mnie odkupić? Powiedzmy na przykład, że 7, jakoś lubię tą cyfrę Ile byś za nią oczekiwał? Ja też bardzo lubię tę cyfrę. To zaproponuj którąś inną na przykład Wiesz co kto nie ryzykuje nie pije szampana, zostaje definitywnie przy kopertach. Ostatecznie? Tak, ostatecznie. Jak wolisz. Zatem wygrywasz: - Nagroda niespodzianka. W celu jej odbioru zgłoś się do @ GET_right . - 370 PT Dodam osobiście jutro do dziennika sklepiku. - Vip na dowolny serwer na 14 dni. W celu odbio zgłoś się w odpowiednim dziale. Gratulację! Czy chciałbyś może kogoś pozdrowić? Pozdrawiam Wszystkie Psycholki i Wszystkich Psycholi :) Dziękujemy za pozdrowienia! Ja w tym momencie chciałbym podziękować Ci za udział i trafne odpowiedzi! Również dziękuję za możliwość udziału w tym teleturnieju :) Dziękuję @ Kaci za udział, a innych chętnych zapraszam do zapisów!!! ---> LINK 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 321 Opublikowano 3 Marca Redaktor Udostępnij Opublikowano 3 Marca Fajna ciekawa zabawa leci + :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 734 Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca Dobra robota fajne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 3 Marca Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 3 Marca Fajna inicjatywa z tą grą w ciemno zawsze to coś nowego. Boli mnie tylko rozmieszczenie tekstu po dwóch przeciwnych stronach. Już lepiej wyglądałoby od lewej do prawej z przedrostkami np. [ Prowadzący ] - Dobrze koperty przygotowane. O którą kopertę chciałbyś usłyszeć pierwsze pytanie? [ Kaci ] - Dobra po kolei koperty jedziemy Więcej tańca jest przy drugim pomyśle, ale też by był bardziej efektywny. Pomysł opiera się na wsparciu grafika, który dobrał by do tego szatę graficzną i zrobił to w formie graficznej. Jeśli jesteś zainteresowany zgłoś się, mogę rozpracować graficznie, jak by to się mogło prezentować. Pozdrawiam z rodzinką 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Obi-Wan Kenobi 1 232 Opublikowano 16 Marca Autor Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 16 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi