Skocz do zawartości

Zablokowane [Odwołanie] boundless.

boundless
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick:  boundless.
STEAMID:  
VALVE_0:4:62598907

Serwer: dd2 
Data zdarzenia:  11:06 demko
Link do bana:  http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php

Opis sytuacji:  Jeśli ktoś może to prosze o pobranie tego demka i stwierdzenie czy faktycznie tam było palone albo jak ktoś chce to niech sobie obejrzy wszystkie demka od 11 do 17  a nie ubt opiera sie tylko na tym co wydaje się hltvenjoner czy jak mu tam ,podejrzewam że nawet ani jeden tego nie sprawdził ,a widziałem pod wczesniejszymi postami gdzie ubt rozpisywał czasowki i to nie tylko jeden. Na tym demku jedynie ta akcja jest podejrzana z awp 2 metry nad glowa i wchodzi ,reszta to są normalne akcje co widać dokładnie na demku . To że ktoś trafia banie to jest jakieś dziwne ?Przecież aim to odrazu celuje na łeb, do tego prawdopobnie bym widział gdzie są. Dodam że na waszym serwie mozna miec ustawienia rate ,interp jakie sie praktycznie chce ,a z dupy banie czy zabicia trafiaja sie tu kazdemu . Gdybym miał faktycznie "trigerbota"(i tylko w tej jednej akcji bym go akurat wlaczyl ?  ) czy inne gowno to bym tu nawet nie przychodził i nie pisał tych podań bo mam wyjebane na tego bana ale że to nie jest prawda to nie odpuszcze :)

Jeśli komuś będzie chciało się obejrzeć 20 minut demka to będe wdzięczny i wolałbym żeby zrobił to ktoś inny niż akuku.

Tak samo demko ze strony jak i jego jest zlagowane po 2000 ping.

A jeśli chodzi o granie na aktwnym banie , to admin geniusz zamiast zbanować mnie na serwerze zbanował przez strone na stare IP które miałem na wczesniejszym ruterze a dziś grałem cały dzień na innym IP (nawet przy pierwszym banie) dlatego mogłem normalnie grac na serwerze. UBT nie umie nawet dobrze zbanować to co mowa o demku.

Link do demka ze strony - http://858261.node30.pukawka.pl/hltv-2303021106-de_dust2-1677751560-1677752760.zip

Edytowane przez boundless
  • +1 1

• Opiekun AntyCheat CS 1.6

Okej w takim razie dodam swoją rozpiskę po południu @ AntyCheat CS 1.6czekam na wasze rozpiski ( niech rozpisza wszyscy)

I jeszcze jedna prośba , czy jest możliwość zaangażować osoby z boku ,bo podejrzewam że całe ubt będzie śpiewać tak samo bo co by się stało jakby każdy miał inne zdanie(oznaczaloby to że ktoryś się zna albo nie zna)? i bedą trzymać sie swojego zdania żeby nie wyjść, że niby nie mieli racji . Nie wiem jakie demko wstawił tamten gościu ale prosze pobrać ze strony tam dokładnie widać(oprocz tej jednej akcji),na moich akcjach akurat sie nie laguje. Sory ze komentuje pod postem ale musze ,bo sprawa zaraz zostanie zamieciona pod dywan a ja wyjdę na najgorszego ;)

Przez UNKNOWN Eldorado,

Nie ma opcji, żeby osoby bez rangi antycheat podejmowały decyzje

• kekw 3

• AntyCheat CS 1.6
Opublikowano (edytowane)

I twoje demo:

+b 1:50 obok modelu

+b 7:32 to samo + hs

+b 8:30 obok modelu

+/-b 9:02 nad modelem

+/-b 15:31 zabijasz chłopa jak już go nie widać, a widać jak twój strzał leci w ścianę (1/4 bardzo dobrze to widać)

Bonus DEMO

+b 0:47 celownik obok głowy i hs

+/-b 5:12 znów celownik obok głowy

+b 12:22 celownik obok modelu

Dodam jeszcze to, że grasz na AB, masz zmienne IP i SID 

EDIT:

Czego ty nie rozumiesz? Ty masz 2 aktywne bany jeszcze. Nie ma tu o czym rozmawiać.

Ja jestem wszechwiedzący, że masz nowy internet? Ale tego to już nie oszukasz. Z tego się nie wytłumaczysz napisałeś "Pewnie mam ale nie było zmieniane nic"

image.png.48b8de62a02672a2dc1321545a286bb4.png

https://www115.zippyshare.com/v/s2CufkIh/file.html

Edytowane przez Akukuuu
Przez UNKNOWN Eldorado,

daj linka do tego bonus demka

• +1 1
  • -1 1
  • kekw 1

syg.gif.0286a34dbada835b40a6249eafed33b0.gif

Opublikowano (edytowane)

"Dodam jeszcze to, że grasz na AB, masz zmienne IP i SID"

Przeczytałeś mój post do końca chociaż ? Gdybyś znał prawdę to byś złożył rezygnajce z ubt :)

0:40 - strzał obok modelu [ ping nie jest za wysoki na tą akcje] +b -to samo co w niżej ,na demku widac jakby był za ściana ,gdyby rzeczywiscie tak było nie trafiłbym go zaden aim by nie pomogł , opoznienia serwera

+b 1:50 obok modelu - nic nadzywaczajnego  ,celownik sam by polecial na model jakby cos bylo -

+b 7:32 to samo + hs - tu nie bylo zadnego hs , celownik stoi w miejscu , w biegu jest rozrzut ,czysciutko -

+b 8:30 obok modelu - celny strzał wystarczy nawet zwolnic demo 

+b 9:02 nad modelem - to jest jedyna akcja ale to jest wina dema , nigdy tak wysoko nie celowalem

+b 15:31 zabijasz chłopa jak już go nie widać, a widać jak twój strzał leci w ścianę -co z tego że leci w sciane jakby lecialo w sicane to bym go nie zabil nawet  :) normalny strzał ,zlagowane demo ,gdyby byl juz wtedy za sciana to bym trafil tylko pół życia , na demku widac ze jest za sciana a dostaje normalne dmg , inaczej bym nie mogl go zabic (tu tez celownik by lecial a nigdzie nie leci):D -

Grając z AWP są to ulamki sekundy na reakcje , wystarczy lekkie opoznienie moje lub serwera albo nawet przeciwnika i tak to wyglada niestety.

Z tymi nagraniami awp musi być coś nie tak ,bo to sa dwie podobne akcje , w jednej niby celownik mam wysoko a strzela w goscia ,a w drugim celownik mam na brame a strzał leci niby wyżej w sciane a i tak zabija goscia(gdyby weszlo w sciane nie zabilbym go) ,tu juz calkiem jest cos zjebane 

+b 0:47 celownik obok głowy i hs - normalnie albo lag demka albo rozrzut w deaglu celownik nie wariuje -

+b 5:12 znów celownik obok głowy - tutaj to samo strzał z daleka , mozna to nawet podpisac pod farta ,duzo takich głów pada -

+b 12:22 celownik obok modelu - czysciutko wcelowane , wystarczy zwolnic  -

"Czego ty nie rozumiesz? Ty masz 2 aktywne bany jeszcze. Nie ma tu o czym rozmawiać."

Gosciu jestes tepy czy co ? Dales mi bana wczoraj o 13 na stare IP na ktgorym gralem w tamtyym tygodniu, a w tym tygodniu zalozyli mi swiatlowod i IP automatycznie sie zmienilo . Wczoraj caly dzien gralem na jednym IP a Ty popropstu zamiast zbanowac mnie na te IP co grałem to wziales stare IP . Dalej nie rozumiesz tego ? Dlatego grałem bo nie mialem zbanowego terazniejszego IP. Chyba w chipsach wygrales te stanowisko :PepeHands: 10 razy pisac to samo i dalej nie czai o co chodzi .

Edytowane przez boundless
Przez Akukuuu,

Używaj opcji Edytuj

Opublikowano (edytowane)

0:40 - strzał obok modelu [ ping nie jest za wysoki na tą akcje] +b

1:52 - strzał obok modelu +b

7:32 - obok modelu [ping jest niski +b

8:30 - strzał obok modelu z awp +b

9:02 - wysoki ping nie biore tego pod uwage -b

15:31 - bardzo duży ping tutaj jest -b

demko nr2

0:47+ celownik daleko od głowy i siada bania??  +b

5:12 - tutaj jest bardzo duzy lag -b

12:22 - celownik obok modelu +b

Demko spalone. Brak UB. 

Edytowane przez UNKNOWN Eldorado
  • +1 1
  • -1 1

KqlkBTM.png

• +1 1
  • -1 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie