boundless 14 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Nie zmieniałem żadnego IP ,nawet mi nie pokazało że mam bana .Gosciu nie umie dać normalnego bana tylko ze strony to nie mój problem ,ja o zadnym banie nie wiedzialem wiec gralem dalej , zawsze wstawialem albo odwolanie albo screeny . Czekam na rozpatrzenie demka z tej godziny 13:10. I nie zamykajcie tematu bo widze ze sie chuja znacie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 285 Opublikowano 2 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 2 Marca Wszystkie twoje bany(od początku historii banów) są na ten adres IP, który zbanował cię @ Akukuuu 83.28.***** Ssy, które dostałeś są na takie IP 79.191.***** Czyli zmieniłeś IP i brak możliwości UB. Zamykam i każdy temat, który założysz skonczy koszu. Trzeba było myśleć zanim się IP zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 285 Opublikowano 2 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 2 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi