Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 21 Maja 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 @RIDEzgłaszam się jako pierwszy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 873 Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Również gram 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin ptwr 1 019 Opublikowano 23 Maja 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 no i ja f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AssassineQxd 107 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 valorant to super gra ja gram :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Oczywiście, że ja! 😄 ANJA98 #9898 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktortokox 89 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 piszta priv jak ktos chce grac;] wiktorek ''KOKS'' - chęć zabłyśnięcia poprzez wpierdolenie się do każdego w każdą możliwą okazję do spiny, która go nie dotyczy, ale musi pokazać przed innymi, jaki to on odważny w dyskusji, ego to już chłopaczek ma na saturnie jak widać, cwaniak jedynie za klawiaturką, bo tu bezpiecznie, po liściu by zdał sobie sprawę i spadł na ziemię to może by zrozumiał.y Weź się chłopaczku popatrz w lustro i spójrz co wypisujesz tutaj czasem, ale wydaje mi się, że człowieka to już sie nie da zmienić niestety. Nie marnujcie czasu z dawania mu satysfakcji dzięki zwracaniu uwagi. Tak na zakończenie, słyszałem od niektórych, że pokory to ci brak i dziwię się, że właściciel pozwala ci tu nadal przebywać, miłego dzionka wszystkim. Płacz i ''XD'' zawita od tego atencjusza, spodziewajcie się, jeśli to odczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alkoholik 37 Opublikowano 24 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 dawno to nie grałem lecz pyknąć mogę ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi