Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 2 Marca Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 2 Marca Jaka była największa kwota, którą udało ci się wygrać w zdrapki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutki Kryspinek 626 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca 10 cebulionów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 2 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 2 Marca W zdrapkach wygrałem: Nic. Dziękuje za uwagę, do następnego. 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P azjatkalove 227 Opublikowano 2 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 2 Marca 50 ziko wygrałem za ostatnie 2 zł co miałem w dniu i po wygranej kupiłem jeszcze jedna i potem 100 zł siadło wiec miałem wtedy fajny i zjarany piątek xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 295 Opublikowano 2 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 30 zł xd co innego na fortunie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓓𝓸𝓷𝓬𝓲𝓸 ツ 5 Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca W sumie zdarzyła się sytuacja, gdzie kupiłem 4x zdrapki za 5 zł i wyszedłem myślę korzystnie na tym. Z tych czterech zdrapek łącznie uzyskałem 250 zł. No i to w sumie taka kwota jest moja jedna z większych, których uzyskałem. Hmmm, a jeśli chodzi o wygraną kwotę uzyskanej w jednej zdrapce to taki max uzyskałem 70 zł i to nie aż tak dawno bo akurat los mi sprzyjał i w grudniu dzień przed świętami się uzbierała taka sumka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 3 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 3 Marca Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi