Florek 224 Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Nick: Florek Imię: Florian Wiek: 15 ( w czerwcu 16 ) Doświadczenie: Potrafię rozpisać demko i dobrze sprawdzić ssy, więc uważam, że moje doświadczenie jest dobre. Kilka zdań o sobie: Siemanko, mam na imię Florian w czerwcu skończę 16 lat, pomimo mojego nastoletniego wieku potrafię się zachować jeżeli jest taka potrzeba. Oczywiście czasami mi odbija i mówię jakieś głupoty, ale staram się zazwyczaj zachować powagę i nie mówić głupot. Lubię szybką jazdę autem jak i ogólnie spalinowymi pojazdami, również jeżdżę rowerem jeżeli pogoda dopisuje. Mieszkam w województwie Podlaskim w miejscowości Białystok. Link do konta steam, oraz SID: https://steamcommunity.com/id/fertysh_gotowe/ STEAM_0:0:480966417 Jaki czas dziennie jesteś wstanie poświęcić na forum: Na forum poświęcił bym od 3 do 4 godzin, w weekendy nawet i więcej. Na ile oceniasz swoją wiedzę na temat oceniania cziterów: Potrafię rozpoznać podstawowe cheaty, również jak jest demko do rozpisania przeglądam każde zabójstwo nawet i w zwolnionym tempie. Sam również grałem na cheatach, więc jest to trochę ułatwienie, gdyż rozpoznaje się w tej dziedzinie co i jak. Czy kiedykolwiek grałeś na jakiś czitach? Jeżeli tak to na jakich?: Tak grałem, był to jakiś hpp alternative itp. Większość była darmowa. Kontakt: FB, STEAM, TS, FORUM 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 321 Opublikowano 2 Marca Redaktor Udostępnij Opublikowano 2 Marca (edytowane) Jak tak czytam to dlaczego nie? + Podanie + Chęći + Doświadczenie + Wiek + AMX/IPS + Staż Ciekawi mnie tylko co na to @ Opiekun AntyCheat CS 1.6 ale ja tego nie wiem oceniam po podaniu. Jestem na TAK okres próbny Edytowane 2 Marca przez Olaf Scholz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 2 Marca HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 2 Marca Na tak +aktywność i staż +da sie z nim dogadać mimo wieku +maciek html +doświadczenie Okres próbny się należy młodemu. 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 1 885 Opublikowano 2 Marca Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 2 Marca Jestem na tak, @ Słabiutko. mówi, ze jestes przystojniak i slodziak +doswiadczenie 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P azjatkalove 227 Opublikowano 2 Marca V.I.P Udostępnij Opublikowano 2 Marca Jestem na Tak +Wiek +Doświadczenie +Ogarnia co jest pięć +Da się dogadać z chłopakiem i jest spoko gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 2 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 2 Marca (edytowane) +Aktywny +doswiadczenie +wiek [w granicach tolerancji] Zgłoś się do mnie na PW! Wyśle ci testowe demka, które rozpiszesz. @ Florek Demka rozpisane niedokładnie. Pominięto bardzo ważne sytuacje, w których wyraźnie widać używanie nielegalny wspomagaczy. Sprobuj za jakiś czas znowu. Podanie odrzucone Edytowane 2 Marca przez UNKNOWN Eldorado 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 2 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 2 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi