yamahama 159 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego (edytowane) Nick: yamahma : D STEAMID: Serwer: jb Data zdarzenia: przed chwila 28.02 Link do bana: Opis sytuacji: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Szybki Gregory [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.PsychaSiada.pl [AMXBans] Powod: 'Dzialanie na niekorzysc serwera' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_2:0:1592404547' [AMXBans] Twoje IP: [AMXBans] =============================================== Nic nie zrobilem , dostalem UB tydzien temu i nagle dostaje znowu perma za nic , serio , nie wiem kto sie bawi tymi banami ale to juz nie jest smieszne , z nikim sie nie kloce ani nikomu nic nie powiedzialem i nagle on wchodzi na serwer i daje mi perma, byl na serwie opiekun ktory moze rowniez powiedziec ze nic zlego z mojej strony nie bylo a tutaj nagle dostaje Edytowane 28 Lutego przez yamahama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 28 Lutego Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Nie ma twojego bana w bansie Przez Anusiak, 28 Lutego z tego co pamiętam JB używa innego bansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 28 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Nie moge sie zalogowac , jest napisane ze mam caly czas tego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 28 Lutego Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 44 minuty temu, yamahama napisał: Nie moge sie zalogowac , jest napisane ze mam caly czas tego bana Na żadnym bansie nie mogę znaleźć twojego bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 28 Lutego Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego @ Admin Serwera 1.6 [JB] Szybkigregory nadawałes bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 1 Marca Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 1 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi