Gość Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Witam was w pierwszym moim wywiadzie tutaj na sieci 🙂 Trochę do poczytania będzie, ponieważ trafiłam na rozpisaną osobę! Przed wami nasz JUNIOR ADMINISTRATOR @Sosna Redaktor: @Mrs.Ana Wysokie drzewo: @Sosna Cześć, chciałbyś wziąć udział w wywiadzie, aby użytkownicy forum dowiedzieli się czegoś więcej na Twój temat? Tak, myślę, że w końcu nadszedł ten czas. Jest to dla mnie zaszczyt dać się poznać tylu wspaniałym ludziom. Jakie piękne słowa kierujesz w naszą stronę! Dobrze zacznijmy od przybliżenia Twojej osoby naszym czytelnikom. Jak masz na imię? Ile masz lat? Skąd pochodzisz? Ile masz wzrostu? 🙂 Mam na imię Piotrek. Urodziłem się 26 stycznia 1996 w woj. Pomorskim. Na tą chwilę liczę gdzieś ok. 1.90 wzrostu. Masz pseudonim/przezwisko? Skąd pomysł na nazwę Sosna? To taki raczej pseudonim, a wszystko zaczęło się od 1 klasy podstawówki i tak trwa ta ksywka po dzień dzisiejszy 😂 Czy mógłbyś opowiedziec nam historię jaka z tym nickiem się wiąże? Na pewno wiele osób jest tego ciekawa! Nie wiem czy to będzie zbyt interesujące ale od moich początków w csie ten nick występuje, historii nie ma za ciekawej bo po prostu pykam sobie na tej nazwie w cska i inne gierki 😃 Zawsze to coś 😄 Powróćmy do Twojego województwa. Czy masz w nim swoje ulubione miejsce albo czy polecasz jakieś miejsce do zwiedzania? No na Pomorzu jest wiele ciekawych miejsc. Ostatnimi czasy zwiedzałem Zamek w Malborku, który jest jednym z największych zamków ceglanych w Europie. Wypadałoby także odwiedzić trójmiasto, oraz pojechać na kaszuby ^^ Ciekawie, ciekawie. Apropo podróży. Czy jest kraj/kraje, który chciałbyś bardzo zwiedzić? Jak tak to jaki i dlaczego akurat ten? Zawsze chciałem mieć własne ranczo na Texasie 😄 Zawsze chciałem być tam, gdzie nie ma za dużo ludzi, nie lubie tłumu. Jeszcze fajnie by było wypłynąć jakimś statkiem na wyspy karaibskie ❤️ Może jak będę kiedyś bogaty to się tam wybiorę ^^ Marzenia niczym z bajki! Mamy nadzieję, że weźmiesz ze sobą komputer bo Twojej nieobecności nie udźwigniemy! Czym się interesujesz? Jakie masz hobby? Noo tak, lecz życie to nie bajka i bez ciężkiego wysiłku marzenia się nie spełnią. Ogólnie to interesuję się mechaniką samochodową. Lubię uprawiać sport, można nazwać, że to moje takie hobby. Dokładnie jest to kalistenika. A tak w wolnym czasie lubię spędzać ze znajomymi, wypić piwko i ponarzekać troszkę 😄 Oo super! Zacznijmy od mechaniki samochodowej! Jak się to zaczęło? Skąd takie zainteresowanie? Masz może ulubiony samochód? Opowiedz nam coś więcej o tym. Z mechaniką samochodową byłem zapoznawany od najmłodszych lat. Mój ojciec miał taki, że tak powiem garażowy warsztat. Jak byłem mały to lubiłem z nim tam przesiadywać i pomagać podając klucze. Jak chodziłem jeszcze do gimnazjum to już wtedy wiedziałem jak wymienić podstawowe rzeczy np. klocki hamulcowe. Problem się pojawiał gdy musiałem wymienić tarcze hamulcowe, wtedy nie miałem zbytnio dużej siły by odkręcić śrub trzymających jarzmo. Moim błędem było to, że po ukończeniu gimnazjum nie poszedłem do zawodówki, tylko do liceum. Na szczęście nie przeszkodziło mi to by pracować jako mechanik samochodowy, lecz przed tym pracowałem też na stacji benzynowej. W przyszłości mam zamiar otworzyć swój własny warsztat samochodowy, jest to jeden z moich głównych celów życiowych. Ulubione autko to mój golf 4, który aktualnie posiadam. Wszędzie się zmieści nie ma co narzekać. Historie związane z rodziną to czysta przyjemność do czytania! Czyli można powiedzieć, że Twój tata zaraził Cię pasją do mechaniki. Małe, ciasne, ale własne! Miejmy nadzieję, że w przyszłości ujrzymy zakład o nazwie "U SOSNY" haha. Wspomniałeś o swoich celach. Jakie masz jeszcze marzenia, które chciałbyś spełnić? Szczerze to nie mam, może w przyszłości fajna rodzinka ale to raczej też nie marzenie. Myślę, że poniekąd marzenie 😄 Powróćmy do Twojego hobby. Jaki sport uprawiasz? I skąd to się wzięło? Sport , który uprawiam zwie się kalistenika. Dokładniej jest to trening oporowy z własną masą swojego ciała. Głównymi ćwiczeniami z którego składa się cały trening są to pompki, podciągnięcia, dipy itp. Dochodzą do tego różne elementy typu, stanie na rękach, v-sity itp. Wzięło się to od tego jak znajomy wspomniał mi o człowieku, który zwie się Hannibal for King. Zobaczyłem jego filmiki i tak po prostu od 16 roku życia sobie trenuje 🙂 Tylko podziękować koledze, bo z tego wszystkiego masz tzw. "nową pasję" . Rozwijasz samego siebie, a to jest bardzo ważne, bo ludzie zapominają o sobie skupiając uwagę na innych. Jak układają się Twoje relacje z rodziną? Masz siostę/brata? Jakie wartości Twoim zdaniem powinna wyznawać "szczęśliwa rodzina"? Zawsze staram się utrzymać kontakt z rodziną, myślę, że dobrze się rozumiemy w wielu rzeczach. Staram się pomagać jak najbardziej mogę, szczególnie rodzicom, którym zdrowie nie dopisuje. Mam też trzech braci i dwie siostry, czyli liczna rodzinka ^^ Oczywiście czasami, każdy ma gorsze dni i kłótnie się zdarzają, lecz to nie przekreśla miłości i zrozumienia do rodziny. "Szczęśliwa rodzina" powinna wyznawać wiarę w siebie, pomagać sobie w trudnych chwilach i podejmować wspólne decyzje. Mądre słowa i świetne podejście! A jak podchodzisz do miłości? Masz swoją drugą połówkę? Jaka ona powinna być z wyglądu i charakteru? Trochę się przejechałem na miłości. Nie mam i na daną chwile nie zamierzam. Jaka powinna być to moje indywidualne przekonanie. Okej dobrze, nie wkraczam na tę sferę w takim razie. 😄 Gdzie widzisz siebie za parę lat? Masz swój cel w życiu? Tak jak wcześniej wspomniałem, widzę siebie jako właściciela warsztatu samochodowego. Poza tym chcę się wybudować, na obecną chwile to jest nieosiągalne, aktualnie brać kredyt to jak strzał sobie w kolano. Tak, więc za parę lat widzę siebie w domku z garażem gdzie stoi Audi Q3. Może z żoną, może bez dla mnie to bez znaczenia. Nie wiem co los pokaże, więc nie ma też za dużo co planować bo życie ma wiele dróg i ostrych zakrętów. Inflacja nas zje. Studiujesz czy pracujesz? 🙂 Z początku miałem iść na studia, lecz to nie było dla mnie. Aktualnie pracuję jako mechanik pojazdów samochodowych i na daną chwilę nie widzę powodu by się to zmieniło. Nie każdy lubi się uczyć. Masz może swoje motto życiowe, którym się kierujesz? Taa zawsze leniem byłem co do nauki 😄 "Ceń to co masz. Pokonaj to co Cię rani i walcz o to , na czym Ci zależy" oto takie moje motto 🙂 Ważne, aby Cie motywowało do działania! Jesteś duszą towarzystwa, czy raczej preferujesz samotność? Szybko ufasz ludziom? Masz dużą ilość przyjaciół? Raczej preferuję samotność. Przebywanie na imprezach itp. strasznie mnie męczy i wtedy muszę pobyć sam, żeby odpocząć. Każdemu człowiekowi trzeba zaufać, lecz zawsze trzeba być uważnym, co do tego to ciężko jest mi zaufać komukolwiek. Nie mam dużej ilości przyjaciół, większość "przyjaciół" okazało się być zakłamanymi świniami, co tylko czekali na moją potyczkę. Dlatego jestem zdania, że lepiej jest mieć mniej przyjaciół niż za dużo. Szczerość to podstawa! Wróćmy do czasów szkolnych! Gdy wspominasz szkole, to co najbardziej utknęło Ci w pamięci? Masz wspomnienie, którym chciałbyś się pochwalić? Szczerze to była taka jedna wycieczka szkolna w gimnazjum na kaszubach. Było tam duże jezioro w lesie. Bardzo ładny krajobraz. Wtedy pierwszy raz zasmakowałem prawdziwej wolności w naturze. Najbardziej podobały mi się nocne obchody, gdzie szukaliśmy po lesie różnych wskazówek, żeby odnaleźć jakąś rzecz. Grupa która odnalazła najwięcej wskazówek oraz rzeczy wygrywała i to właśnie nasza grupa wygrała. Jedną z rzeczy był słoik w którym znajdowały się bursztyny. Było jeszcze wiele innych ciekawych atrakcji np. budowanie własnej tratwy. Pamiętam jak oblewaliśmy się wodą to polowaliśmy na dziewczyny w białych koszulkach haha. Oj chciałbym się wrócić do czasów gimnazjum i przeżyć tą wycieczkę jeszcze raz. Niestety czasu nie da się cofnać, ale historia jak najbardziej przyjemna do wysłuchania! Co jest najważniejszą rzeczą, jakiej się nauczyłeś do tej pory? Jest coś czego żałujesz? Najważniejszą rzeczą, której się nauczyłem to uwierzyłem w swoje możliwości i przestałem zbyt bardzo polegać na innych. Oczywiste jest to, że pomoc drugiej osoby też jest bardzo ważna, ale nikt nam w nieskończoność nie będzie pomagał we wszystkim. Oczywiście, że żałuję wielu błędów popełnionych w życiu, lecz bez nich nie byłbym tym człowiekiem, którym aktualnie jestem. Człowiek uczy się całe życie podobno 😄 Przejmujesz się opinią innych? Jak duży dystans masz do samego siebie? Każdy ma prawo do swojej opinii, także uważam, że nie warto się przejmować opinią innych. Wiele razy można mnie obrażać, lecz potrafię dać drugą szanse tej osobie, gorzej jak zacznie obrażać moją rodzinę, bądź będzie stanowił dla niej zagrożenie. A tak ogólnie to mam bardzo duży dystans do samego siebie 🙂 Dobrze wiedzieć 😄 Cofjnimy się do czasów dzieciństwa! Miałeś swoją Przytulankę? Tak, był to taki słodki misiu, nadal leży gdzieś u rodziców w szafie zabunkrowany 😄 Na wszelki wypadek mam rozumieć? 😄 Przechodzimy teraz do pytań związanych z siecią! Wiemy już skąd pomysł na nick, to teraz powiedz jak tutaj trafiłeś? 🙂 Taak może się jeszcze kiedyś przydać^^ Na forum trafiłem dzięki Hubsonowi i Archonkowi. Z Archonkiem współpracowałem już wcześniej przy mixowym oraz własnym tsie. Hubson przyszedł do nas i się spytał czy robimy forum, to pomyślałem, że to będzie dobry pomysł. Z początku mieliśmy na myśli forum pod mixy i turnieje, ale wyszło tak, że inni aktualni administratorzy i właściciele postanowili połączyć z nami siły i tak wyszła psychasiada 😄 Lepszej nazwy być nie mogło! 😄 Czy aktualnie jest coś, co byś chciał zmienić w forum? Ja tam jestem mało wymagającą osobą co do forum, bardzo mi się to podoba, więc nie wiem co można jeszcze zmienić. Z kim masz najlepszy kontakt z sieci? 😉 Kto jest Ci najbliższy? Myślę, że z @spalony pet, @archonek i @sxn2137 . Znam się z nimi długo. Zbliżamy się do końca, jeszcze tylko psycho strzały 😄 Ulubiony dzień tygodnia? Środa. Ulubiony kolor? Niebieski. Wolisz miasto czy wieś? Wieś. Na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić, albo dodać coś od siebie? 🙂 Chciałbym pozdrowić wszystkich użytkowników forum, bez nich nie zaszlibyśmy tak daleko! 😄 Chciałbym również podziękować Tobie za to, że chciałaś zrobić wywiad właśnie ze mną. Dziękuję także @RIDE!! oraz @archonek za całokształt wszystkiego, dzięki nim jestem tutaj i mogę poznać wielu interesujących ludzi! Wielkie podziękowania dla wytrwałych czytelników! Za wszystkie błędy przepraszam. Zostawcie komentarz, a będzie nam miło ❤️ Pozdrowienia! 🤙 Zgadnijcie kto będzie następny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imdxro 40 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Super wywiad, fajnie się czytało, czekam na następny! :3 Parę ciekawych rzeczy się dowiedziałem na temat Sosny 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 84 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Chciałem podziękować jeszcze raz za wywiad 🙂 Fajnie wyszedł 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Super wywiad fajnie się go czyta ❤️ Kc Sosna ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 779 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Mega dobry wywiad! ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop PETUWERTOMARKA 814 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Bardzo fajny wywiadzik, podoba mi się! Pozdrawiam! Oczywiście + za estetykę i chęci! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Super wywiad. 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegoez20 313 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Super ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek. 426 Opublikowano 14 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2022 Ciekawy wywiad i widać włożoną pracę w niego, super ;) 1 Ostatni stanął na podium, przyjaciel stanie się wrogiem, nigdy na odwrót Powiedz mi, kurwa, dlaczego w kościele księża dotykają małych chłopców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi