wujekandrzej 2 Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Nick: anonimowy użytkownik STEAMID: VALVE_2:0:1204591742 Serwer: ONLY DD2 PsychaSiada.pl Link do bana: ONLY DD2 PsychaSiada.pl Link do ssów: https://www64.zippyshare.com/v/JemgIzS6/file.html Kontynuacja wątku Grając dzisiaj zdziwiłem sie trochę, że dostalem bana powód ab, teraz juz wiem o co chodzi. Mojemu bratu grającemu kiedyś na tym serwerze zrobione ss-y i ich nie wstawil, a mnie o tym nie poinformował. Zdaje sobie sprawe że od zrobienia ss-ów mineło juz pół roku ale dopiero dzisiaj się o tym dowiedziałem. Ocenę czy należy się w tym przypadku ub pozostawiam administracji bądź innym kompetentnym osobom. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Akukuuu 130 Opublikowano 27 Lutego AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Przykro mi. Użytkownik ma 24h na odwołanie się od bana, po upływie 24h gracz nie może ubiegać się o odbanowanie. Edytowane 27 Lutego przez Akukuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Akukuuu 130 Opublikowano 27 Lutego AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi