GaszE PetY 7 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Lypsen mnie zmusił do gry na zm. wypadało by się przywitać No wiec, siemanko wszystkim, jestem GaszE PetY. Krotko o mnie, Na codzień zakładam instalacje przeciw pożarowe, lubię szybkie furki (japońce najlepsze) i ładne kobiety W cska gram od łohohoho, kto by to liczył. Trochę żartowniś, już nie tryhard, gram żeby się pośmiać. Mam dużo hobby, niestety w żadnym się nie realizuje w 100%, po prostu brakuje czasu. Ostatnio zacząłem dbać o siebie, chodzę na siłke, jem zdrowo, srele duperele. W kazdym razie wychodzi mi to na dobre :) Chyba powiedzialem Wam nawet za duzo. W myśl mojej nowej zasady, żeby ludzie wiedzieli o mnie jak najmniej. No to będzie tyle, Do zoba na ZM a być może i na dd2 :) Pozdrawiam, Pecik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 O kurde drugi pecik i jak tu sie odnaleźć. SIEMA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
369KMH 114 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 708 Opublikowano 27 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 No cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 958 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Cześć, witamy na pokładzie, jeśli będziesz mieć ochotę poznać jakieś nowe duszyczki to zapraszam na komunikator głosowy teamspeak 3, na którym pewnie znajdziesz jakieś osóbki do wspólnej gry, zapraszam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvinn 18 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET_right 151 Opublikowano 27 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2023 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET_right 151 Opublikowano 1 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi